![]() |
Alen abimize bir Jest... Arkadaslar bence onumuzdeki evimizde oynuyacagimiz maclardan birine Alen abimize buyuk bir jest yapilmlali ne bilim buyuk bir pankart felan acila bilir tv lerin gozunden kacmayacak kadar buyuk...veyada kcuuk bir beste dk.kalarca soylene bilecek... Ve bu bizi elestiren ONUMUZU KAPATMAYA CALISAN MEDYAYADA KARSI OLDUGUMUZU GOSTEREN PANKARTLAR FELAN...DUNYA KABULLEENDI CARSIYI AMA BIZIM TURK MEDYASI KABULLENEMEDI...ARTIK RAHATSIZLIK DUYDUGUMUZU GOSTERMEK LAGZIM....YOKSA BU MEDYA BIZI YERIN DIBINE KADAR SOKUCAK BU GIDISLE ARTIK KALKINMA ZAMANI OLMASI LAGZIM BIZIM ICIN...ALEN ABININ YAZISINI OKUDUYSANIZ DIGER BASLIKTA, ABIMIZ ARTIK BIZIMDE GOZUMUZU ACMAMIZI ISTIYOR, ONUN OLMADIGI MACLARDA BILE "CARSI" YI BJK TARAFTARINI GOSTERMEMIZI..... *-*-*LUTFEN DESTEK CIKIN*-*-* |
kesinlikle katılıyorum,Alensiz bir kapalı düşünemiyorum |
Alıntı:
|
bukadarmi hepsi?? 12 saatte 2 cevap gelmis abi tek 3muzmu boyle dusunuyoruz??? biz boylemi birbirimize bagliyiz??? unuttukmu alen abimizi??? yazik cok yazik!!! |
Eminmisiniz yapalım mı? Hep beraber Beşiktaşforum.net ailesi olarak? Alen abi siz kapalı çok sakıncalı!seviyoruz ALEN abi.. |
bencede alensiz kapalı geçen kasımpaşa maçında gördük meyvesiz agaç gibi tadı tuzu yoktu |
yapalim abiya forum olarak..actim bir baslik artik herkes ilgisini gostersin elimizden geleni yapalim ve antep macina bir pankart felan acalaim BUYUK AMA GOZLERDEN KACMAYACAK KADAR BUYUK.. |
Antep maçı felan aceleye gelmez bu işler.Düşün en iyisini yapmak lazım.Bu işin içinde herkezin emeği olmalı emeği geçmek isteyenler olacaktır eğer gerçekten birşeyler yapmak istiyıorsak yapalım. |
ne yapabilecegimiz hakkinda bilgisi olanlar paylansinlar lutfen bizde icimizde en iyisini secip begenelim... |
Bir bakalım kimler katılmak istiyecek oraganizyasyon önemli |
bencedeeee sensizzz gecen günleri sevmiyorumm alennnn abiiii :(:( |
Alen abi'ye destek için bizde forumdan destek istesek arkadaşlar herşey Beşiktaş için! |
Lakin, Lakin siz ‘’ammmaaann’’rahat edin. Kılınızı bile kıpırdatmayın.!!!?? Ancak yazın(!),çizin(!),makara yapın(!),kavga edin(!),hor görün(!),hoş görünün(!) ama hiç faal duruma geçmeyin emi!!! Arkadaşlar; Aklınıza geleni ve yapmak istediğinizi,korkularınıza rehin bırakmayın. Korkularımıza değil,sevdiklerinize değer verin.Eğer korkularınızsevdiklerinize alacaklı olursunuz. Ve en azından vicdanınız rahatlar. Hayatınızda değer verdiğiniz ve sevdiğiniz ne varsa ona sahip çıkın. Ve onu korkularınıza ‘’asla’’ teslim etmeyin. Ve sevdiklerinizi kırarsanız Çok rahatsız olan birileri varya Onları çoook mutlu edersiniz. özgürlüğünüzü elinizden alırsa,en azından |
herkez aklından geçeni yazsın pankart için birini seçelim ben uraşıcam güsel bişeler bulmaya çalışıcam |
abi ben kendim usa deyim ama paypal account u acarsaniz ben ekonomik yardim ederim...elimden anca o geliyo =(( |
Arkadaşlar ilk önce desteği alalım alabileceğimiz için sonra ekonomik işi halletmeliyiz ilk önce biraz destek istiyor bu iş |
mesela çarşı kapalısız , taraftar alensiz , alende beşiktaşsız yapamaz ,alen abiyi geri istiyoruz.. |
Alıntı:
|
oda olur değerlendirelim işte |
bu olaya bı el atmalı yaw pankart veya beste guzel fıkır katılıyorum |
katılmak yetmez üretken olmak lasım bu konuda |
aLen abiyi geri istiyoruz YeTeR uLaN olabilir |
İbne basın Bunuda yazın aLeni istiyoruz ! |
abi tekrar ceza elmiyecek birsey olmasi lagzim bununda ustunde durulmali.. |
Önceleri hasreti hiç tatmadık biz .Alenden hiç ayrı kalmadık biz, biter diye takvimlere baktık biz.Zor geldi ayrılık alışamadık biz. |
tuttum bunu güselll |
Birlikte yasabilecegimiz biri deil, sensiz yasayamacagimiz birisin sen. Geldiginde bosluk dolduran biri deil yoklugunda yeri doldurulmayacak birisin sen... -------------------------------------------------------------- Sesin ruhumda, sozun aklimda, Lanet olsun yokluguna, Ozledikbe ALEN abi. -------------------------------------------------------------- |
çarşıyı ve alen i kıskanan basın çatlasın |
buneya demekki tek dusunen biziz heralde yeterli destegi bulamiyacagiz :( |
aynen |
Kesinlikle katılıorm. Biz bişi yapmazsak medya daha da ileri gidecek. Ben istanbulda yaşamadığım için elimden fazla bişi gemio arkdaşlar.Kusura bakmayın |
YA BU NSL IS 2-3 GUN OLUCAK BU KONUYU ACALI BIZIM HICMI TRIBUN LIDERLERIMIZ BIZDEN DAHA COK SOZU GECEN ABILERIMIZ BU FORUMU OKUMUYO??? NEDEN BIRISI ONCULUK YAPMAK ISTEMIYO =( :MAD: |
abicim bu cezayi devletmi verdi polisle alakali bir cezami alene verilen benim ceza aldigindan bile haberim yok eger devletin verdigi bir cezaysa devlete isyan edecek halimiz yok ama baska turlu bi cezaysa gerekeni yapalim ben fransadayim elimden gelecek birsey yok su anda |
pankart konusunda gerekli maddi yardımı ben yaparım..ewde fazladan siyah sprey boyalar war..ek olarakta alırım nalburdu falandı sorun değil feda olsun..önemli olan bu işin hakkını werip yapmak..öncelikle hangi maçta olduğuna karar werelim..eğer pazara denk gelirse ben gene kesiiinnn gelirim..onun dışında konu ne yazıcağımızda eğer bir arkadaşımız yazmış kolpa basın bunuda yaz..aleni geri istiyoruz.... bence bu güzel olmuş..bide güzel bir sloganla bu iş hallolur die düşünüyorum..ama bu tepki maçın başlamasıyla birlikte doğsun we 5 dakka sonra bitsin..aksi halde puan kaybedebiliriz..futbolcularımız zarar görmesin..saygılar |
ARKADAŞLAR YAPABİLECEĞİM BİRŞEY VARSA SÖLEMENİZ YETERLİ BEN İZMİDEYİM AMA ELİMDEN NE GELİYORSA YAPRIM |
Pankart yapılıp haftalarca sahada kalsın her maçta orada oldugu görülsün tek maçlık olmasın hata sezon sonuna kadar orada kalmalı pankart ... |
Antep macında Alen için pankart acildi.Hatta TVde baya gosterildi.. |
Alıntı:
Ama tabiki gene is destege biniyo...kimsenin de pek destek vericegi yok... |
kapalıda zaten g.antep macında alen dıye buyuk bır pankart acılıp asıldı ama besıktasforum olarak bız ayrı yapalım dersenız onada varım |
arkadasarz zaten acılıo pankart..arkadasım gormemıs heralde..onun durdugu alanda zaten sureklı alen yazısı duruo bıde ALENI ALEN'I sekılde ıstıyoruz dıye bı pankart var sureklı acılıo o her mac. |
Türkiye`de Saat: 21:00 . |