![]() |
bencedeeee sensizzz gecen günleri sevmiyorumm alennnn abiiii :(:( |
Alen abi'ye destek için bizde forumdan destek istesek arkadaşlar herşey Beşiktaş için! |
Lakin, Lakin siz ‘’ammmaaann’’rahat edin. Kılınızı bile kıpırdatmayın.!!!?? Ancak yazın(!),çizin(!),makara yapın(!),kavga edin(!),hor görün(!),hoş görünün(!) ama hiç faal duruma geçmeyin emi!!! Arkadaşlar; Aklınıza geleni ve yapmak istediğinizi,korkularınıza rehin bırakmayın. Korkularımıza değil,sevdiklerinize değer verin.Eğer korkularınızsevdiklerinize alacaklı olursunuz. Ve en azından vicdanınız rahatlar. Hayatınızda değer verdiğiniz ve sevdiğiniz ne varsa ona sahip çıkın. Ve onu korkularınıza ‘’asla’’ teslim etmeyin. Ve sevdiklerinizi kırarsanız Çok rahatsız olan birileri varya Onları çoook mutlu edersiniz. özgürlüğünüzü elinizden alırsa,en azından |
herkez aklından geçeni yazsın pankart için birini seçelim ben uraşıcam güsel bişeler bulmaya çalışıcam |
abi ben kendim usa deyim ama paypal account u acarsaniz ben ekonomik yardim ederim...elimden anca o geliyo =(( |
Arkadaşlar ilk önce desteği alalım alabileceğimiz için sonra ekonomik işi halletmeliyiz ilk önce biraz destek istiyor bu iş |
mesela çarşı kapalısız , taraftar alensiz , alende beşiktaşsız yapamaz ,alen abiyi geri istiyoruz.. |
Alıntı:
|
oda olur değerlendirelim işte |
bu olaya bı el atmalı yaw pankart veya beste guzel fıkır katılıyorum |
Türkiye`de Saat: 19:18 . |