![]() |
Kesinlikle katılıorm. Biz bişi yapmazsak medya daha da ileri gidecek. Ben istanbulda yaşamadığım için elimden fazla bişi gemio arkdaşlar.Kusura bakmayın |
YA BU NSL IS 2-3 GUN OLUCAK BU KONUYU ACALI BIZIM HICMI TRIBUN LIDERLERIMIZ BIZDEN DAHA COK SOZU GECEN ABILERIMIZ BU FORUMU OKUMUYO??? NEDEN BIRISI ONCULUK YAPMAK ISTEMIYO =( :MAD: |
abicim bu cezayi devletmi verdi polisle alakali bir cezami alene verilen benim ceza aldigindan bile haberim yok eger devletin verdigi bir cezaysa devlete isyan edecek halimiz yok ama baska turlu bi cezaysa gerekeni yapalim ben fransadayim elimden gelecek birsey yok su anda |
pankart konusunda gerekli maddi yardımı ben yaparım..ewde fazladan siyah sprey boyalar war..ek olarakta alırım nalburdu falandı sorun değil feda olsun..önemli olan bu işin hakkını werip yapmak..öncelikle hangi maçta olduğuna karar werelim..eğer pazara denk gelirse ben gene kesiiinnn gelirim..onun dışında konu ne yazıcağımızda eğer bir arkadaşımız yazmış kolpa basın bunuda yaz..aleni geri istiyoruz.... bence bu güzel olmuş..bide güzel bir sloganla bu iş hallolur die düşünüyorum..ama bu tepki maçın başlamasıyla birlikte doğsun we 5 dakka sonra bitsin..aksi halde puan kaybedebiliriz..futbolcularımız zarar görmesin..saygılar |
ARKADAŞLAR YAPABİLECEĞİM BİRŞEY VARSA SÖLEMENİZ YETERLİ BEN İZMİDEYİM AMA ELİMDEN NE GELİYORSA YAPRIM |
Pankart yapılıp haftalarca sahada kalsın her maçta orada oldugu görülsün tek maçlık olmasın hata sezon sonuna kadar orada kalmalı pankart ... |
Antep macında Alen için pankart acildi.Hatta TVde baya gosterildi.. |
Alıntı:
Ama tabiki gene is destege biniyo...kimsenin de pek destek vericegi yok... |
kapalıda zaten g.antep macında alen dıye buyuk bır pankart acılıp asıldı ama besıktasforum olarak bız ayrı yapalım dersenız onada varım |
arkadasarz zaten acılıo pankart..arkadasım gormemıs heralde..onun durdugu alanda zaten sureklı alen yazısı duruo bıde ALENI ALEN'I sekılde ıstıyoruz dıye bı pankart var sureklı acılıo o her mac. |
Türkiye`de Saat: 00:56 . |