![]() |
bncede HoLosko ,) artk galibiyete alıstık :) sevioorumm senii Nobre :) |
Bobo ve nobre kabul edelimki birbirini tamamlayan futbolcular değil.O yüzden zaten hızlı süratli kanatlaa inip servis yapabilen fuleli koşan yırtıcı yarartıcı teknik bir forvet alındı.Tabbi ki holosko.Birde ikisi forvette oynarsa görün ozman farkı.. |
4-3-3 e bağlıyorum |
holosko ve ceza alanına atılan top sayısının artmasına nobre karambolden gol atan bir oyuncu |
takımın ofansif futboluna |
Holoskonun çok büyük etkisi var bunda.Holoskonun gelmesi hücum hattımızı olumlu şekilde çok etkiledi.Bobo-Holosko-Nobre üçlüsü yanyana oynadığı zaman rakip çok korkarak oynuyor.Defansı hiç çıkamıyor...İyi hücum organizasyonları da yapabiliyoruz artık.Bunlarıda değerlendirmek nobreye düşüyor.O da bu işi çok güzel yapan biriydi zaten...Nobrenin değerini maalesef daha yeni yeni anlamaya başlıyoruz ama bu bile iyidir aslında...Gitsin diyenlerde umarım artık pişmandır.Sadece gol atmıyor nobre, defanstan topta çıkarıyor.Hem de ne top çıkarmaydı o.Daha çok gol atar bir aksilik olmazsa... |
Oyun sistemine bağlıyorum tabikide.Ne kadar gol pozisyonuna çok girersen Nobre o kadar verimli olur. |
holoskonun gelişi ile hücumcu saysının artması ve nobreye kendini unutturma şansı doğması. Nobre dikkatler başkası üstündeyken kendini gösterebilen bir oyuncu biz böyle baskılı ve çok hücumculu oyunu sürdürürsek nobre gol atmaya devam eder... |
hayır bence holoskonun gelmesi ve bobo holosko ve nobrenin birlikte oynaması nobrenin sahadaki yükünü azalttı ve ona daha fazla gol pozisyonuna girebilme şansı verdi bazı arkadaşların dediği gibi .. korkusunun da etkisi var elbette |
Valla ben hicbiseye baglamiyorum,yeterki atsin Nobre gollerini ve de böyle devam etsin |
Türkiye`de Saat: 07:54 . |