![]() |
Nobrenin çıkışını neye bağlıyorsunuz? İlk yarı tek golde kalan ve hakkında gitsin mi kalsın mı tartışmaları yapılan Nobrenin ikinci yarıdaki muhteşem çıkışını neye bağlıyorsunuz? |
holosko olabilirmi acaba :s |
gönderilme korkusuna bağlıyorum |
Alıntı:
|
Holosko tabiki adam holosko gelmesıyle rahtladı adamlar holoskoya konsantre olmusken o isi bitiryo dun bı cok pozısyonda bos kaldı bu sayede |
holoskoya baglıyorum |
bende holoskoya bağlıyorum...adam geldi nobre coştu |
iyi bir futbolcu geldi bjk ye ve forma sansı bulmak için daha ne olabilir ki sebep bu |
taktik değişikligine muthiş bir taktik 4 3 3 |
Holosko nun geilşi |
bncede HoLosko ,) artk galibiyete alıstık :) sevioorumm senii Nobre :) |
Bobo ve nobre kabul edelimki birbirini tamamlayan futbolcular değil.O yüzden zaten hızlı süratli kanatlaa inip servis yapabilen fuleli koşan yırtıcı yarartıcı teknik bir forvet alındı.Tabbi ki holosko.Birde ikisi forvette oynarsa görün ozman farkı.. |
4-3-3 e bağlıyorum |
holosko ve ceza alanına atılan top sayısının artmasına nobre karambolden gol atan bir oyuncu |
takımın ofansif futboluna |
Holoskonun çok büyük etkisi var bunda.Holoskonun gelmesi hücum hattımızı olumlu şekilde çok etkiledi.Bobo-Holosko-Nobre üçlüsü yanyana oynadığı zaman rakip çok korkarak oynuyor.Defansı hiç çıkamıyor...İyi hücum organizasyonları da yapabiliyoruz artık.Bunlarıda değerlendirmek nobreye düşüyor.O da bu işi çok güzel yapan biriydi zaten...Nobrenin değerini maalesef daha yeni yeni anlamaya başlıyoruz ama bu bile iyidir aslında...Gitsin diyenlerde umarım artık pişmandır.Sadece gol atmıyor nobre, defanstan topta çıkarıyor.Hem de ne top çıkarmaydı o.Daha çok gol atar bir aksilik olmazsa... |
Oyun sistemine bağlıyorum tabikide.Ne kadar gol pozisyonuna çok girersen Nobre o kadar verimli olur. |
holoskonun gelişi ile hücumcu saysının artması ve nobreye kendini unutturma şansı doğması. Nobre dikkatler başkası üstündeyken kendini gösterebilen bir oyuncu biz böyle baskılı ve çok hücumculu oyunu sürdürürsek nobre gol atmaya devam eder... |
hayır bence holoskonun gelmesi ve bobo holosko ve nobrenin birlikte oynaması nobrenin sahadaki yükünü azalttı ve ona daha fazla gol pozisyonuna girebilme şansı verdi bazı arkadaşların dediği gibi .. korkusunun da etkisi var elbette |
Valla ben hicbiseye baglamiyorum,yeterki atsin Nobre gollerini ve de böyle devam etsin |
holosko holosko holosko adamın top tekniğine hızına bayılııyorum çok güzel adam eksiltiyo gerçekten çok güzel transfer carew delgado ve tello dan sonra |
Nobrenin cikisi Tello ile hosloskoya baglyiorum,zaten bence forvet hattini nobre ile holoskoyla kulanmamiz gerek. Boboda süper bir forvet ama holoskoyla nobre birbirini cok iyi tamamlyior |
holosko oynadıgı oyuncuyu yıldız yapcak kaliteye sahip ama ben tek başına holosko demiyrum çünkü bu nobreye haksızlık olur bana göre holosko bir yana,nobre sadece hava tolarndaki başarısıyla ileri gidemiyeceğini anlamış ve tekniğini geliştirmiş izleyin maçları eski maçlardaki halini düşünün ayagını geliştirmiş.bun görmemek imkansız!!! |
3lü forvet bir anda yüklenince,3 ünden biri mutlaka boş kalıyor, dün bunu defalarca gördük sahada,biri ıska geçiyor diğerine pozisyon doğuyor, dün bu toplar nobreye geldiği için golü buldu,3lü forvet bol pozisyon demek,ama (bizde olmayan) sağlam bir defans gerektiriyor. |
Holosko |
daha fazla inanması ve holoskoyla olan uyumu |
Holoskoooo.! |
TABIKI HOLOSKA |
forma savaşı.Takımda golcü çok |
Evet.. Forma savasi sagol mazo. Cok ofansiv oynuyoruz son zamanlarda, nobrenin isine geliyor. Golcü iste.. Severim ben Nobreyi. Tabiki Holoskun payi cok büyük. Müthis Holosko, kimse tutamiyor onu, bu saaten sonra yanlis transfer diyenlere pes yani.. |
ben 3 lü forvet oynanamıza bağlıyorum.. Çünkü önceden forvet hattında bobo ile nobre varken rakip savunma oyuncuları nobreyi çok iyi tutabiliyorlardı şimdi holoskonun gelmesiyle forvet 3 lendi holosko nekadar maça sağ kanat olarak çıksada ben o adamı kanatta fazla görmüyor sürekli kale kenarlarında buda rakip defansın fazla yorup nobrenin boşta kalmasını sağlıyo bundan faydalanarak da nobre gölü atabiilyo. Holosko sağ kanat olarak çıktığı maçlarda ise bence sağ kanattan ffazla top gitmemeye başladı.. |
ofansif oyun anlayışı başka bir şey değil.ben cisse yi hiç beğenmeyen biriydim hep eleştirdim ama şimdi tam istediğim tarzda oynuyor top çalıyor asist yapıyo gol atıyor. holosko gibi dikine giden biri var. tello ve delgado zaten mükemmel. bu kadar iyi oynaya ve topu karşı kaleye götüren adam varsa nobre her zaman iş yapar |
ne kadar bol pozisyon nobre için o kadar gol demek,biz ilk yarı pozisyona giremiyorduk ki nobre gol atsın |
tabikide taktik degişikliği ... |
BEŞİKTAŞ SENSİN BENİM TEK AŞKIM ŞANLI BEŞİKTAŞIM UĞRUNDA ÖLMEYEN FENERLİ OLSUN! |
BEŞİKTAŞ ASIL OLAN HAYATTIR HYATTA BEŞİKTAŞ!!! |
cikisini holosko nun gelisi ve 2. yarilarin adamı :elefant: |
Holosko nun gelişi ile biraz daha rahatladı ve daha çok pozisyona girmeye başladı...Holosko etkili oldu bence de... |
BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞLI İSEN ÖVÜN DEĞİLSEN İTAAT ET ! ! ! |
BEŞİKTAŞIM Sensin Benim Tek a$kim Sensin Gecemi gündüzüme katip HaykIrdigim Kimi zaman Can yoLda$im kimi Zaman arkada$im Sensin Benim Her$eyim Hayatim Sensin Benim Tek a$kim $anLi Be$ikta$im.. Ugrunda ÖLmeyen FenerLi Olsun Güne$ üstüme SeninLe dogsun $u Kalbimde bir tek yer vardi DoLdurdun O yeri Feda Olsun Sana Be$ikta$im. |
Türkiye`de Saat: 13:18 . |