![]() |
tek kelıme ıle holoskonun gelısı tabıkıde :d |
tabi ki holoskonun gelişi hırslandırdı.. |
holosko tabiki |
Kesinlikle Holosko' ya bağlıyorum...Çok isabetli bir transfer.. |
Alıntı:
:D yanlış düşüncen holoskoya bağlı |
Kesinlikle Holosko`nın gelişi. |
holosko tabiki ama birde her futbolcunun uyum problemi olabilir..geç oldu ama iyi oldu :) |
Alıntı:
|
Holosko.B€nc€ ikisi gayt iyi yürütüyolar |
tartışılmasız tek nedeni var holoskooooooooooooo |
tabiki holosko ona her zaman pozisyon ve boş alan bıraktı |
tabiki kosarken arkasindakilere dumanini yutturan holoskoya taktige ve korkuya bagliyorum ama iyi oldu boyle |
çok sebei var ofansif oyun ve holosko başı çekiyor |
holoskoyla birlikte birbirlerini tamamladılar:) |
holosko |
holoskonun gelmesi we süper bir ikili oluşmasına |
daha çok hucüm anlayışı içinde oynamamıza,nobrenin daha çok pozisyon bulmasına,ve holoskonun dağıttığı rakip defanslara bağlıyorum |
Holosko tabi ki |
tabikide holoskpoya bağlıyorum |
kesinlikle ve kesinlikle Demirörenle olan konusmalardır , Demirörenın sana güvenimiz sonsuz gönderilmeyeceksin sözleri ile özgüvenini tekrardan kazanması ve bu takım için bu kadar kötü performansına ragmen başkandan bu sözleri duymasına baglıyorum .... |
holosko'nun gelmesi bencede. |
1)suan hep oynyorve yine bi rhtyim bulmus yani istikrar,.. 2)tabikii Holosko o da acayip defansi zorluyor ve defansi yer aciyor kimi tuticaklarini bilmiyorlar:p 3)ofansive oynuyoruz oda geriden toplari almazi lazim degil ben firkrim böyle :captain: |
oncelıkle holoskonun gelmesı ve ıcındekı hırsı..sonra da artık besıktaslı oldugunun farkına varmıs olması... |
%100 holosko |
tabiki holoskonun gelişi |
holosko nun transferine |
Holosko+çalışma azmi+profesyonelliği+şansı... |
bence çok fazla şans verilmediğini düşünüyorum nobre gerçekten iyi bir forvet... tabi kanatlarımızında daha iyi çalışmaya başladıığını söyleyebilirim... |
bence nobre nin gerçek futbolu bu ... aslında ilk yarıdaki performansını birşeye bağlamak gerekir diye düşünüyorum... |
sadece çok çalimansına bağlıyorum hıç teknık degıl ayağinda top tutacak yetenegı bıle yok sadece en ıyı yaptıgı şey karambollerde bırde hava topları çok harıka . |
nobre çok ıyı bır yedek olur... hanı luce zmanında ahmed hassan gıbı .. ılhan mansızı hıç begenmeme rağmen onun gibi tek vuruşü ıyı olan topçuda yok nobre bır ılhan mansız yapamaz ılhan mansız tıpınde bır adam lazım hızlı toplara sert ve duzgun vuran bılmeme katılırmısınız |
Sistem değişikliği. Artık daha yürekli bir Beşiktaş var sahada. Hücum yapan, çeşitli variasyonlar deneyen. Nobre bitirici özelliğini kullanıyor, önceden nobre ceza sahasında dururken, en yakınındaki Delgado orta yuvarlakta dolanıyordu :) |
bobo malesef fazla hareketli oynamıyor. bobo varken nobre mecburen her yere koşup oyunu açmak için uğraşıyor ve futbolculuğu buna müsait değil. ama holosko öyle değil. hem çok hareketli hemde çok iyi çapraz koşular yaparak peşinden defans oyuncularını çekiyor. adam eksiltme özelliğide var. nobrede bunun rahatlığıyla eski görevini bırakıp daha çok gol bölgelerine gidebiliyor. ayrıca holloskonun dağıtıcılığı delgado ve tello ya da yaradı. onlarda daha rahat bir alan buldular. ayrıca daha rahat uzun pas veya ara pası atabiliyorlar çünkü herzaman boşa kaçan yada kaçmaya çalışan bir holosko var önlerinde. holoskonun diğer bir fadasıda; defansın daraldığı anlarda ön plana çıkıyor. bobo çok top kaybıyla oynuyordu. holosko öyle değil. defans sıkıştı topu ayağında tutamıyor gözünü kapatıp holoskonun bulunduğu bölgeye doru atıyor. nasılsa holosko orada olacak, topu alacak sürecek oyunu rahatlatacak. defans nefes alacak. ben holoskoyu kesinlikle forvetten sağ kanada almazdım. bobo çok iyi bir golcü olabilir. ama bana göre holosko daha faydalı o bölgede. |
Türkiye`de Saat: 05:36 . |