![]() |
Lütfen bana küfür eder misiniz? Lütfen bana küfür eder misiniz? hep beraber stadlarda omuz omuza,anama avradıma sövermisiniz? çünkü ben küfürden beslenerek hayatımı kazanıyorum,çünkü benden nefret eden ne kadar çok olursa,benim maaşım o kadar artıyor ve bir o kadar da populer oluyorum. Boşverin annemin mezardaki kemiklerini... ben onları umursamazken sen neden umursayacaksın ki,hadi durma kufur et bana,beni mazlumlaştır. benim daha cok küfür yemeye,daha cok populer olmaya,daha cok kendimi acındırmaya ve daha cok paraya ihtiyacım var. lütfen bana küfür edermisiniz? hep beraber stadlarda omuz omuza,anama avradıma sövermisiniz? yarabbi şükür yagmur yağıyor diyenlerdenim ben, futbol adına bildiklerim senden fazla değil,altıma araba çekenlere kalemimi satarım ben,onursuz ve grursuzum. sen bana kızdıkça ve bana mail atıp,programlarıma telefonlarla bağlanıp santralimi kitledikçe ben büyüyorum. ulan ne kadar önemliymişim bir lafım olay oldu diyorum. VE Ne kadar da popülerim en iyisi zam istemeyelim diye düşünüyorum. ve teşekkür ediyorum ana avrat sövüp reklamımı yapanlara.. lütfen bana küfür edermisiniz? hep beraber stadlarda omuz omuza,anama avradıma sövermisiniz? Ben şerefimi pazarda üç otuza satarak geldim bu köşebaşına,herşeyi ve herkesi en iyi ben eleştiririm. Parayı alana kadar kalemimi silah yerine kulanırım gazetelerde, ve sözlerim zehir zemberektir radyo ve televizyonlarda. ben santajcı kalemşörüm,ben fikir üretmekten aciz,sadece nefretle beslenen bir zavallıyım. sen yani rakip takımın taraftarı benden ne kadar nefret edersen,benim camiam o kadar sindirir beni içine. hadi durma küfür et bana. ulusal gazetlerde yarım sayfa saçmalamalı ve populer olmalıyım bende. lütfen bana küfür edermisiniz? hep beraber stadlarda omuz omuza,anama avradıma sövermisiniz.? ben diyorum ki; -Beşiktaş maçlarını seyircisiz oynasın. -Beşiktaş hiç pahalı transfer yapmasın,yapamasın .O yaparsa parayı nereden buldun diye sormalıyım. -Beşiktaş ''bile'' şampiyon olabilir. -Beşiktaş 2,5. büyüktür. -Beşiktaş taraftarı holigan ve görgüsüzdür. -Beşiktaş'ı hakemler kolluyor. Tahmin edin ben(benler) kimim? lütfen bana küfür edermisiniz? hep beraber stadlarda omuz omuza,anama avradıma sövermisiniz? Ben adam değilim,ama siz adam yerine koyup bana küfür edin,ben mazlum olayım siz reklamımı yapın. Mehmet Demir Arkadaşlar şu yorumları okuyunca gerçekten çok şaşırdım,eminim çoğu kişi yazıyı sonuna kadar bile okumadı,aksi takdirde anlaşılmayacak birşey göremiyorum.Kim beşiktaş seyircisi maçlara gelmesin dedi? Kim beşiktaş 2.5 büyük dedi.Tabiki medyadaki kendiniz bilmezler için yazılmış bir yazı bu,isim zikretmeye gerek yok herkes biliyor bu isimleri.Ama yorumlarınız beni çok şaşırttı |
kim bu kişi ya merak ettim ama içimden güzelce cilaladım !! |
Saçmalamış |
sen yeter ki iste:D |
böyle bişey var mı gerçekten ya:S varsada yoksada anası avradı şahsım tarafından özenle anıldı:D |
arkadaşlar adamı hemen kalaylamayın adamın niyeti kötü değil sadece tepkisini öyle dile getirmiş |
saçmalamış |
Ederiz tabii senin............................................. .................................................. ............................. |
ne diyon nan yorumcudur allah bilir bu |
kaynak nedir=????? bölesi haberlere inanamıyorum cnkü kaynak yok.... bende nasıl sövüm smdi bu adama aslı varmıdır ? |
kaynak forzabesiktas sıtesınde mehmet adlı arkadasmız yazmıs ...ama bu yazıyı anlamayanlar bayagı cok bakıorumda..orada anlatmak ıstedıgı besıktas karsıtı yazılar yazıp onun ustunden prım yapmaya calısanları gostermek ıstıyor ama bunu anlamayanlar kendı kafalarındakı basıt dusuncelerı buraya yazms bakıorumda.. |
Guzel yazmıs Medyadaki asalakların nasıl prım yaptıgnı anlatmıs iste Adamı nıye kalaylıyosunuz yahu:dong: |
yazım ılk sayfada gorunmuo..mıllette okumadan yıne yazı yazacak cok emınımm.. |
tövbe tövbe.... |
pff saçmalıkk |
Amaç ne? kime karşı ya da ne için yazıldığını anlayamadım.Eksik bilgilendirme var kimin yazısıysa bi açıklama yaparsa heralde anlarız ne için yazıldığını. |
bişeye alınmış ama neyse :D gereksiz bir yazı olmuş bence tepkisini daha düzgün dile getirebilirmiş... |
Alıntı:
Konuyu açan arkadaşım açıklama yapmadan konuyu açmış.bazı arkadaşlarda ne olduğunu bilmeden sadece bu manzumeye atıfta bulunarak yorum yazmışlar bence haklılarda.Bir şey anlaşılmayınca saçma sapan bir manzume gibi duruyo.Ama saol açıkladığın iyi oldu.Şimdi bu manzume daha farklı yorumlanır. |
ne saçmalaması ya çok güzel protesto etmiş küfürü |
ne demek istemis bu insan |
komik |
Alıntı:
bu arda sen bundan sonra farklı yorumlanr dıosun adamlar hala anlamamıs... |
kaynak forza besiktaşta bi tane abimizin kendi yazısı bence çokta güzel olmuş gerçekten böyle insanlar var |
Arkadaşlar şu yorumları okuyunca gerçekten çok şaşırdım,eminim çoğu kişi yazıyı sonuna kadar bile okumadı,aksi takdirde anlaşılmayacak birşey göremiyorum.Kim beşiktaş seyircisi maçlara gelmesin dedi? Kim beşiktaş 2.5 büyük dedi.Tabiki medyadaki kendiniz bilmezler için yazılmış bir yazı bu,isim zikretmeye gerek yok herkes biliyor bu isimleri.Ama yorumlarınız beni çok şaşırttı |
elıne saglık kım yazdıysa nereye gıttıgını ıyı okuyunca anlarsınız.her hafta sonu bjk taraftarına laf edenlere ınat her maca gıdecegız her sartta bu sekılde destekleyecegızçhıcbırzaman seyırcı olmayacagız.bızım buyuklugumuzu sampıyonluk sayısına gore olcenlere dıyorum kı besıktas jımnastık kulubunun buyuklugunu merak edenlere turkıye cumhurıyetının kurulusuna bır baksınlar.bızım buyuklugumuz sayılarla skorlarla olculemez onlar bunları yazdıgı surece evet ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARA KARTALIZ |
Alıntı:
Yorumları okuyunca kendımden suphe ettim:laugh: |
:D ancak gulerim bu yazar mı her kimse bunları diyene :D:D:D |
bu ezik kim ya !! |
Gerçekten iyi anlatmış..Bazı kendinibilmez çıkar düşkünü insanların düşünce tarzlarını ve bundan ekmek yiyen insanların goruslerini belirten gayet güzel bir yazı...Arkadaşıma yazı içinn teşekkurler...Yazıyı lutfen dikkatli ve sonuna kadar okuyalımm... |
kardeş KAFAN nasıl??? :D |
10 numara yazı |
erman toroğlu - aziz üstel anlatılmış galiba tekrar söylüyorum mükemmel yazı helal olsun |
Alıntı:
|
arkadaşlar tamamını okuyun bu bi tepki yazısı sadece |
yanı arkadaslar okumadan hemen sallıolar bn bıraz gec kaldım bnm yazım ıkıncı sayfada gorunuoo onuda okumdan hemen ne anlatmaya calısmıs fln dıyen arkadaslarda war bı bakın bakım dıer sayfalara kımse bakmıo okumuo ama sallamayı bılıolar |
valla yorum yazmak için başını okuyup yorum yapılıo sanırım bence mükemmel bir yazı sağol meriç paylaşım için ellerine sağlık önemli olan onlara prim yaptırmamak onlar gaz versede |
harbiden meric ben simdi okudum yaziyi bastan asagiya millet nebicim yorumlar yapmis ya :) abiler bi okuyun once ya ondan sonra yorum yapin yazi uzun diye zor geldi herhalde zuhaha :) adamin biri erman toroglu azizustel gibi medyada rakip taraftara kendini kufur ettirerek adini zikrettirerek yaptigi kendi reklamini siirsel bir sekilde anlatmis sanki onlarin agzindanmis gibi ve taraftara sesleniyor anladigim kadariyla bu serefsizlere kanip kufur edip statta kartalimi yalniz birakmayin diye |
valla arkadaşım ben kabul ediyorum genelde yapmam ama bu sefer yazıyı çok dikkatli okumadan yorum yaptım kusura bakma. Yazıda gerçekten çok güzel bir noktaya değinilmiş. Bu heriflerin piyasası, sermayesi, popülaritesi gerçekten aslında taraftarların onların bu kadar üstüne düşmesinde. Bunu da kullanarak kendilerine yakışanı yapıyorlar zaten. Haysiyet onur şereflerini bu kadar ucuza satan bu insanlar ne yazık ki karşımıza çıkmaya devam edeceklerdir. Bu işin piyasası onlar üzerinden dönüyor. Ne kadar istemesek de bizler de besliyoruz bu piyasayı. Söyledikleri ne kadar saçma olursa olsun bu insanların tvlere kazık çakmasına ön ayak oluyoruz. Bunu engellemek de bizim elimizde ama artık bence birşeyler için geç kalındı gibi... |
Alıntı:
|
stada gerek yok burada deşarj olalım arkadaşlar alın size bir sebep heb beraber kalaylayalım |
Türkiye`de Saat: 15:11 . |