![]() |
komik |
Alıntı:
bu arda sen bundan sonra farklı yorumlanr dıosun adamlar hala anlamamıs... |
kaynak forza besiktaşta bi tane abimizin kendi yazısı bence çokta güzel olmuş gerçekten böyle insanlar var |
Arkadaşlar şu yorumları okuyunca gerçekten çok şaşırdım,eminim çoğu kişi yazıyı sonuna kadar bile okumadı,aksi takdirde anlaşılmayacak birşey göremiyorum.Kim beşiktaş seyircisi maçlara gelmesin dedi? Kim beşiktaş 2.5 büyük dedi.Tabiki medyadaki kendiniz bilmezler için yazılmış bir yazı bu,isim zikretmeye gerek yok herkes biliyor bu isimleri.Ama yorumlarınız beni çok şaşırttı |
elıne saglık kım yazdıysa nereye gıttıgını ıyı okuyunca anlarsınız.her hafta sonu bjk taraftarına laf edenlere ınat her maca gıdecegız her sartta bu sekılde destekleyecegızçhıcbırzaman seyırcı olmayacagız.bızım buyuklugumuzu sampıyonluk sayısına gore olcenlere dıyorum kı besıktas jımnastık kulubunun buyuklugunu merak edenlere turkıye cumhurıyetının kurulusuna bır baksınlar.bızım buyuklugumuz sayılarla skorlarla olculemez onlar bunları yazdıgı surece evet ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARA KARTALIZ |
Alıntı:
Yorumları okuyunca kendımden suphe ettim:laugh: |
:D ancak gulerim bu yazar mı her kimse bunları diyene :D:D:D |
bu ezik kim ya !! |
Gerçekten iyi anlatmış..Bazı kendinibilmez çıkar düşkünü insanların düşünce tarzlarını ve bundan ekmek yiyen insanların goruslerini belirten gayet güzel bir yazı...Arkadaşıma yazı içinn teşekkurler...Yazıyı lutfen dikkatli ve sonuna kadar okuyalımm... |
kardeş KAFAN nasıl??? :D |
Türkiye`de Saat: 21:01 . |