![]() |
10 numara yazı |
erman toroğlu - aziz üstel anlatılmış galiba tekrar söylüyorum mükemmel yazı helal olsun |
Alıntı:
|
arkadaşlar tamamını okuyun bu bi tepki yazısı sadece |
yanı arkadaslar okumadan hemen sallıolar bn bıraz gec kaldım bnm yazım ıkıncı sayfada gorunuoo onuda okumdan hemen ne anlatmaya calısmıs fln dıyen arkadaslarda war bı bakın bakım dıer sayfalara kımse bakmıo okumuo ama sallamayı bılıolar |
valla yorum yazmak için başını okuyup yorum yapılıo sanırım bence mükemmel bir yazı sağol meriç paylaşım için ellerine sağlık önemli olan onlara prim yaptırmamak onlar gaz versede |
harbiden meric ben simdi okudum yaziyi bastan asagiya millet nebicim yorumlar yapmis ya :) abiler bi okuyun once ya ondan sonra yorum yapin yazi uzun diye zor geldi herhalde zuhaha :) adamin biri erman toroglu azizustel gibi medyada rakip taraftara kendini kufur ettirerek adini zikrettirerek yaptigi kendi reklamini siirsel bir sekilde anlatmis sanki onlarin agzindanmis gibi ve taraftara sesleniyor anladigim kadariyla bu serefsizlere kanip kufur edip statta kartalimi yalniz birakmayin diye |
valla arkadaşım ben kabul ediyorum genelde yapmam ama bu sefer yazıyı çok dikkatli okumadan yorum yaptım kusura bakma. Yazıda gerçekten çok güzel bir noktaya değinilmiş. Bu heriflerin piyasası, sermayesi, popülaritesi gerçekten aslında taraftarların onların bu kadar üstüne düşmesinde. Bunu da kullanarak kendilerine yakışanı yapıyorlar zaten. Haysiyet onur şereflerini bu kadar ucuza satan bu insanlar ne yazık ki karşımıza çıkmaya devam edeceklerdir. Bu işin piyasası onlar üzerinden dönüyor. Ne kadar istemesek de bizler de besliyoruz bu piyasayı. Söyledikleri ne kadar saçma olursa olsun bu insanların tvlere kazık çakmasına ön ayak oluyoruz. Bunu engellemek de bizim elimizde ama artık bence birşeyler için geç kalındı gibi... |
Alıntı:
|
stada gerek yok burada deşarj olalım arkadaşlar alın size bir sebep heb beraber kalaylayalım |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |