![]() |
Burak Hatricck Yapmış (Yok Artık ) ! Evet burak yılmaz bugünkü maçta tam 3 gol atmış EE ne diyelim allah devamını getirsin De niye bizde bu kadar gol atmadı bir maçta Veya attırmadılar mı Mevkisimi yanlıştı yoksa gönderilmek mi istiyordu Neden istesin o da ayrı bir tartışma konusu Söz sizde niye bu böyle oldu Ve son burağı sattığımız için pişman olucaz mı? |
Burak Yılmaza kimseye gösterilmeyen tolerans gösterildi, değerlendirmedi bundan sonra 3 gol atsa da 5 gol atsada ancak yüzümde bir gülümseme oluşur, ah vah neden gönderdik demem, tabiki yetenekli bir oyuncu ama Beşiktaşa uymadı,o da geniş alan oyuncusu ve tam istediği gibi bir takıma gitti,yolu açık olsun başarılı olur inşallah |
bu yıllar sonra karşımıza gol atamayan ama gururlu bir genç wardı die çıkmasın:D:D:D aman yaa atsa ne olur atmasa neolur..bundan sonra yapığı herşey onu ilgilendiirir bizi bağlamaz..hala diyorum..iyikide gitti |
valla şuanda gol yollarıda sıkıntı yaşamıyoruz çnkü daha çok ofansif bir yapımız var...bence pişman olmayacağz,inş burak manisada dahada başarılı olur gollerine devam eder... |
burak' ın kumaşını kimse tartışmadı zaten bizde ama beşiktaşlı olması için daha çok tecrübeye ihtiyacı vardı..diğer takımlarda başarılı olacağını söylemiştim zaten diğer neden ise aklı sıra bize olan kırgınlığını göstermek.siz beni gönderdiniz ama ben 3 gol atarım mesajı..meriçinde dediği gibi 10 golde atsa burak artık manisanın oyuncusu..benim içimde burak gitti diye en ufak bi kırgınlık yok..gidenler arasında en çok üzüldüğüm koraydı.bunu o haketmedi .. |
manisada atar önemli olan yeteneklerini büyük takımlarda göstermesi bunuda gösteremediğine göre pişman olmamıza gerek yok |
Zaten burağın kalitesine denilecek laf yok.Oynayınca oynuyordu ama yeternce hak tanındı.Bu şansı değerlendiremedi ne yapalım... |
Alıntı:
|
bu adam kucuk takımın buyuk golcusu olur |
way bea bizde yapamadığını manisada yapmaya çalışıo ha.Başarılar diliorm kendisine |
Türkiye`de Saat: 23:31 . |