![]() |
Burak Hatricck Yapmış (Yok Artık ) ! Evet burak yılmaz bugünkü maçta tam 3 gol atmış EE ne diyelim allah devamını getirsin De niye bizde bu kadar gol atmadı bir maçta Veya attırmadılar mı Mevkisimi yanlıştı yoksa gönderilmek mi istiyordu Neden istesin o da ayrı bir tartışma konusu Söz sizde niye bu böyle oldu Ve son burağı sattığımız için pişman olucaz mı? |
Burak Yılmaza kimseye gösterilmeyen tolerans gösterildi, değerlendirmedi bundan sonra 3 gol atsa da 5 gol atsada ancak yüzümde bir gülümseme oluşur, ah vah neden gönderdik demem, tabiki yetenekli bir oyuncu ama Beşiktaşa uymadı,o da geniş alan oyuncusu ve tam istediği gibi bir takıma gitti,yolu açık olsun başarılı olur inşallah |
bu yıllar sonra karşımıza gol atamayan ama gururlu bir genç wardı die çıkmasın:D:D:D aman yaa atsa ne olur atmasa neolur..bundan sonra yapığı herşey onu ilgilendiirir bizi bağlamaz..hala diyorum..iyikide gitti |
valla şuanda gol yollarıda sıkıntı yaşamıyoruz çnkü daha çok ofansif bir yapımız var...bence pişman olmayacağz,inş burak manisada dahada başarılı olur gollerine devam eder... |
burak' ın kumaşını kimse tartışmadı zaten bizde ama beşiktaşlı olması için daha çok tecrübeye ihtiyacı vardı..diğer takımlarda başarılı olacağını söylemiştim zaten diğer neden ise aklı sıra bize olan kırgınlığını göstermek.siz beni gönderdiniz ama ben 3 gol atarım mesajı..meriçinde dediği gibi 10 golde atsa burak artık manisanın oyuncusu..benim içimde burak gitti diye en ufak bi kırgınlık yok..gidenler arasında en çok üzüldüğüm koraydı.bunu o haketmedi .. |
manisada atar önemli olan yeteneklerini büyük takımlarda göstermesi bunuda gösteremediğine göre pişman olmamıza gerek yok |
Zaten burağın kalitesine denilecek laf yok.Oynayınca oynuyordu ama yeternce hak tanındı.Bu şansı değerlendiremedi ne yapalım... |
Alıntı:
|
bu adam kucuk takımın buyuk golcusu olur |
way bea bizde yapamadığını manisada yapmaya çalışıo ha.Başarılar diliorm kendisine |
Bir macta 3 Gol atar, sonra 30 macta 1 Gol atmaz. Sasirmayin simdi. Vestelde iyi oynar.. Besiktaslik oyuncu degil Burak. |
madem bu kadar iyi oynayacaktı bize saç baş yoldurmadan önce gitseydi keşke..nese onun için hayırlısı olsun.. |
küçük takımların büyük yıldızı olur.. |
bazen dünyanın en kaliteli adamlarını alırsınız ama sizin takıma uyum sağlayamaz olmaz yani onun gibi bişey bu ayrıca burak iyi futbolcu ama kartal da oynayacak tecrübeye sahip değil umarım gollerine devam eder milli takıma kadar yükselir ama kesinlikle pişman olmayacağız ayrıca beşiktaşta oynarken rakip defans daha iyi motive oluyor manisa gibi değil |
Başarıları daim olsun inş. daha iyisini yapar :) bizden uzak olsun kel olmaya niyetim yok :) |
1-2 maçlık hırsı o. bizde de ilk günler iyi sayılırdı iner havası merak etmeyın |
vayyy valla onun icin sevindimm yoluu hep acik olsunn insallah daha cok goller atarr |
kaç tane atarsa atsın çok önemli deil.. yolu açık olsun beşiktaşımıza faydalı olamadı.. |
adam sezon boyunca 5 gol kaydettı orda bı maçta 3 gol attı bnde anlamadımm..ama gol attı dıee gondermemezlk yapcaktık iikide gtmişş artist hırslandı tabiii |
5 tane atsa bişi değişmezzz |
basarılar burak gitmesine hiç üzülmedim cok sans verildi |
burak bitik burak yılmaz bence bitik biri cünkü adam büyük takım oyuncusu deil orta düzeyde her takımda oynar gol atabilir ama büyük bir takımda oyununu sergileyemez o adama cok fazla dayand bjk camiası ama o şansını kullanamadı yazık kendini bitirir |
Burağa gerekli şans bir sezon boyunca verildi..Tamam ilk zamanlar sag acıktaa oynadı ve bu yuzden etkisiz kaldı ama daha sonraki maclarda kendisinin asıl yeri olan ileri ikilide ve ikilinin arkasında da oynadı kac mac...Fakat o ne yaptı??Buyuk takımlara yıldız olarak anadoludan gelen oyuncular gibi kendine bakmadı,buyuk takımda oynamanın avantajını kullanmayı yanlış anlayarak maclarda kendisini abartılı olarak yerlere attı faullerde..Ben bı macta kendini yere atışını hatırlıorumm sanırsınız ki adamın kellesini kopardılar nerdeyse 30 takla atarak yerde yuvarlandı sonra da bişey olmamş gibi oyuna donerek dewam ettii..İstediği kadar gol atabilir allah yolunu acık etsinn...İsterse gol kralı olsun kesinlikle ah bu adam keşke gitmeseydi demem... |
taraftar baskısı diyorum ben top adamın ayagına gelince bi uğultu kopuyor ve o da saçmalıyordu sonra bu ilerledikçe top ayağina geldiğinde ne yapsa m ne yapsam diye düsünürken top kayıpları şut atacagına pas pas atacagına sut cekmesi ve de manisa ya gidişi koraya uzulenleri anliyamıyorum ne vücudu ii ne savunması tabi ikinci hamle eksıkliğinden bahsediyorum bi eziklere gol attı okadar |
her mac susacak degilya.. simd yine bir kac ay atamaz :) |
küçük takımlarda atar ama beşiktaş ve diğer büyük takımlarda oynayamaz. |
burak içinde ibrahim a. içinde çok pişman olucaz demiştim ve olucazda kiralık verilmeliydiler |
burak a şans verildi diyenler burak kaç maç forvete dönük ortasaha oynadı ya direk santrafor yada sağkanat oynadı. oynadığı ender maçlarda kötü oynadı ama 22-23 yaşındaki adamlar satılmaz kiralanır.aynı şey higuena içinde geçerli |
arkadaşlar türkiyedee 20 yaşında topçu olan adamın biyerleri kalkıyo. bu arkadaşın yetenekleri tartışılmaz.. ama biras kiraya werilip oynatılsaydı daha çok işe yarardı bence.. bizde direk 11 oynayacak tecrübeye sahip deildi biras pişse çok ii topçu olurdu.. |
Burak böyle ancak iki maç oynar.Büyük maçlarda görmek lazım.Vestel'de kendini eğlendiriyo.Büyük takımın topçusu asla olamaz. |
[quote=veyselyavas1903;568288][color=White][b]Evet burak yılmaz bugünkü maçta tam 3 gol atmış bize ne |
Şimdi boşuna ah vah demeyelim.Burak daha çok gol atar manisada merak etmeyin...Ama bizde atamazdı bu kadar basit bu.Kontra oynayan bir takımda burak coşar bizim gibi büyük takımlarda ezilir... |
başarılı olur umarım , seviniyorum gol attığını görünce , Beşiktaşlı sonuçta. |
Alıntı:
|
bize uzak rakip takımının kalecisine yakın olsun:) |
eline sağlık veysel çokda haklı,yerinde bir soruyu sormuşsun?Burak atamadımı,attırılmadımı..Şayet kötü bi futbolcu olsaydı beşiktaşa hiç transfer edilmez, o şeref dolu formayı giymek ona nasip olmazdı.Takıma girip girmemesi sadece kendi elinde olmadığı ayan beyan ortadadır.Kendi performansıda maalesef sadece kendi elinde değildir,Otorite olarak gördüğü kişilerin mesafeli yada dışlayıcı tavırları sonucunda performansı DÜŞEBİLİR.Gerçekten kaliteliyse gurur yapacak kendini ispatlama yollarına gidecektir.Bu saaten sonra performansı iyi olursa demekki 'kaybetmeye koşullandırılmıştır' denmelidir.Gerisi çoluk çocugun,göbeğini karıştıranların iftiralarıdır. |
büyük takımda oynayamadıktan sonra isterse 6 gol atsın... hiçte umursamıyorum onu |
[quote=ROYAS;568845] Alıntı:
|
seneye 10 milyon verip geri alir bu yönetim |
[quote=veyselyavas1903;569455] Alıntı:
ben burak'ın manisada 3 gol atmasında sadece ve sadece burak'a kızarım. madem goller atabiliyorsun neden beşiktaşta yapmadın. demekki büyük takım ağır geldi burak'a. kızılacak kişi burakken siz kalkmışınız iyi giden beşiktaşı eleştirip moralleri bozmaya çalışıyorsunuz. ne gereği var şimi bunun. |
Türkiye`de Saat: 18:58 . |