![]() |
[quote=veyselyavas1903;568288][color=White][b]Evet burak yılmaz bugünkü maçta tam 3 gol atmış bize ne |
Şimdi boşuna ah vah demeyelim.Burak daha çok gol atar manisada merak etmeyin...Ama bizde atamazdı bu kadar basit bu.Kontra oynayan bir takımda burak coşar bizim gibi büyük takımlarda ezilir... |
başarılı olur umarım , seviniyorum gol attığını görünce , Beşiktaşlı sonuçta. |
Alıntı:
|
bize uzak rakip takımının kalecisine yakın olsun:) |
eline sağlık veysel çokda haklı,yerinde bir soruyu sormuşsun?Burak atamadımı,attırılmadımı..Şayet kötü bi futbolcu olsaydı beşiktaşa hiç transfer edilmez, o şeref dolu formayı giymek ona nasip olmazdı.Takıma girip girmemesi sadece kendi elinde olmadığı ayan beyan ortadadır.Kendi performansıda maalesef sadece kendi elinde değildir,Otorite olarak gördüğü kişilerin mesafeli yada dışlayıcı tavırları sonucunda performansı DÜŞEBİLİR.Gerçekten kaliteliyse gurur yapacak kendini ispatlama yollarına gidecektir.Bu saaten sonra performansı iyi olursa demekki 'kaybetmeye koşullandırılmıştır' denmelidir.Gerisi çoluk çocugun,göbeğini karıştıranların iftiralarıdır. |
büyük takımda oynayamadıktan sonra isterse 6 gol atsın... hiçte umursamıyorum onu |
[quote=ROYAS;568845] Alıntı:
|
seneye 10 milyon verip geri alir bu yönetim |
[quote=veyselyavas1903;569455] Alıntı:
ben burak'ın manisada 3 gol atmasında sadece ve sadece burak'a kızarım. madem goller atabiliyorsun neden beşiktaşta yapmadın. demekki büyük takım ağır geldi burak'a. kızılacak kişi burakken siz kalkmışınız iyi giden beşiktaşı eleştirip moralleri bozmaya çalışıyorsunuz. ne gereği var şimi bunun. |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |