![]() |
[quote=ROYAS;569984] Alıntı:
|
Şuan takım iyi durumda o yüzden gidene değil artık gelene bakmak lazım kimler gitti bu takımdan arkadaşlar ne büyük oyuncular, burak bu gidenlerin yanında sönük kalır boşverin o şimdi hırslanda tabiki gol atacak kendini ispatlamak istiyecek bukadar basit burada kendini ispatlamak isteseydi inanın gönderilmezdi |
[quote=ROYAS;569984] Alıntı:
ya bu yazıyla moraliniz bozuluyorsa hiç bir takımı tutmayın o zaman siz carewin bizdeydi kıymet bilinmedi gönderildi avrupada süper oynuyor ne yani moraliniz bozuk mu hala offf be nereye çekiyonuz konuyu ya anlaşıldı sizin gibilerle hiç birşey paylaşılmaz vallahi ya şuraya bak (Sözüm Meclisten Dışarı...) |
konuyu çeken sensin giden gitmiş. bize ne diyorum. hala gitti orda 3 attı holosko pahalı rico yavaş murat şahin süper oynadı, bunlar çok yapıcı yorumlar. bu arada burak yılmaz antalyadada 3 gol atıyordu aldık getirdik bizde atamadı.bunu da yaz bir zahmet.neyi paylaştığınıda anlayamadım.burağa acaba bizde mi attırmadılar ne demek.bana saçma gelen bu oldu. o zaman diatta yı da bizde oynatmadılar diye bende bir başka konu açıyım. kimi suçluyorsun. ertuğrul sağlamı mı yoksa diğer futbolcuları mı.kusura bakma ama gerçekten sıkıldım ben bu tip olaylardan. doğru söylemişin aslında. neden ilgileniyorsam. bu açıdan suç bende. |
Alıntı:
|
Burağın gönderilmesi tabiki hata değildi. Ancak Burak Beşiktaşta iyi bir yedek olabilirdi. Bu gözöüne alınarak gönderilmeyebilirdi. Yeteneği ortada buna kimse bişey diyemez inşallah gittiği kulüpte bence çok daha başarılı olacaktır. |
çoookk şanslar tanındı beyefendiye,ya o bize uymadı ya da biz ona :) önmli olan onn takıma uyum sağlayablmesydi olmadı,gittii,3 golü de birden atmış hayırlı olsn devamı gelsin başarılar :) |
manisada yapsın baklım ama önemliolan beşiktaşta yapmasıydı |
o kadar maç oynadıda bizde niye atamadı bi maçda 3 gol |
Kendisi en büyük hatayı yaptı ama beşiktaşda atsa golleri blki avrupaya gitme şansı bulurdu o bnce slklık etti manisaya gitti yetenekli oyuncu ama istediği zmn ii oynuo inş. başarılı olur avrupaya gdr :p |
Türkiye`de Saat: 06:58 . |