![]() |
Alıntı:
aziz yıldırım daha ne denebilirki |
kibirli bi takım olması |
fb altında barınan bütün herkes benim için eziktir gerisi yalan hepsi birer kin suratlılar |
benm en nefret ettiğim takım bursa ama sonra febedende gesedende nefret ediorm. Kendilerini dünyanın en ii taraftarı klasmanında sandıkları için.Ayrıca Aziz yıldırımdan da nefret ettiğim için febeden de nefret ediorm |
Çünkü yalancılar aslında yapamadıklarını yapmış gibi gostermeleri korkaklar ama aynı anda bu durumu tam tersini başkalarına yalan soyleyerek cesur gibi östermeleri dünya tarihinde en buyuk yalancı amigo ve taraftara sahip oldukları için .... |
SELAM Fenerden benim nefret etmem başta başkanları olmak üzere taraftarına kadar herkes çok ukala Sevgiler |
Ne bileyim gıcığım işte. |
kanc.ktır da ondan ne zaman erkek gibi davrana bilmiş..ben bu zamana kadar hiç ısınamadıım bundan sonrada hiç sevmem zaten |
fbmebe gs digil bu takimlari tutanlari anlamiyorum insanlar bu kadar hazirci olamaz Utanmadan cal cul ün yap ( sevgili Tugrul Yenidogan kulaklari cinlasin iyi arastirmisti) Atatürk Düsmanlarinin barinagi bir kulüp oldugunu kanitlamistir zamaninda ... yani kisacasi ezik + sahibe = nefret http://www.pb-powerboard.com/board/s...fault/wall.gifhttp://www.pb-powerboard.com/board/s...fault/wall.gifhttp://www.pb-powerboard.com/board/s...fault/wall.gif |
sonuç olarak Eziklerin yöneticileri ön plana çıkıyor |
neden olacak azize yönetim ve çevremdeki uyuz fenerlilerden dolayı |
Ben hem fbden hmde gsden nefret ediom çünkü anında bestelerimizi çalıyolar gs pek çalmıyo kendi yaptığı besteler var ama fb nerdeyse hpsini çalıyo mesela çarşı bir beste yaptı bnm çok beğendiğim da dattiri dat dat dattiri dit dit bu besteyi fbliler buz hokeyi maçında sölemişler işte fbye bnm bundan nefretim var !!! |
taraftarı taklitçi ayrıca fenerbahçeli basın mensupları cahil tv de konuşmayı bilmeyen kro tipler ve ayrıca uyuz dayak yemeyi hakkeden bir taraftar topluluğuna sahip...şampiyon olamayınca çocuk gibi ağlıyorlar ve bu beni daha çok sinirlendiriyor ve kendilerinden nefret ettiriyor...herkes kocasını bilecek ... |
biliyo musun bende hep merak etmişimdir nedendir bilmiyorum ama fener dediler mi sinirlerim tepeme çıkıo nie feneri tutarlar anlamıom....:O |
GICIK OLUOM FENERE fener ezik bi takım tek başarılarıda gs ye 6 kasımda 6 atmışlar ya o başka ne var HİÇ BİŞİ yokmuş cumhuriyetmiş fner cumhuriyetymiş onların ezik bahçe bunu tüm dünya kbullenmiş unutmasınlar onların kocası biziz:D |
aslında kocalar atmayı sever böle kalecisiz yenmeyi |
f b işte daha ne olsun.. |
ADININ FENERBAHÇE OLMASI YETİYORRR...TÜRK TAKIMI DEĞİL O TAKIM....YOK ÖLE Bİ ŞANLI TARİHİ |
Ben nefret etmiyorum Haaa anadoludaki X bir takım Ha FB benim için .Deger vermedigim bişiden nefret de etmem |
fenerliler genelde kıl oluyor. belki ondandır. |
bence de bu cevremizdeki arkadaslarımızdan kaynaklanıoo ama ben feneri türk takımı olarak bile görmüorm maçlara 3 türk oyuncuyla cıkıp maçı alıncada şişkinlik yapıolarr..! |
karşılıklı olsa gerek sevilcek bi yanları yok herşeyde gıcık gidiyolar birşey oldumu fb kelimesini çok öne itiolar ama daha çok itici oluyo bence :) |
fb li ler fazlaca havalılar o yüzden nefret ediyorum onlardan gs lilerin kimseye zararı yok onları takmıyorum bn :D |
Başarılı olan her zaman kıskanılır.Birde onların taraftarları bi başarısını öyle abartırki resmen deli olursun.Özelliklede takımın beşiktaş gibi başarıyı az ama öz yakalayan bi takımsa.Ama yılmadan beşiktaşlıyız.Her zaman takımımızın arkasındayız... |
garip gelebilir ama tuncay şanlı yüzünden..o gitti hala nefret edıorum..ha bi de o hırsız taraftarlarını unutmamak lazım |
Fenerden nefret etmek için niçin neden gibi sorulara gerek yok :):) |
bn ikisindende nefret etmiyorum ama sevmiyorumda düşünün böyle büyük takımlar olmasa mücadelenin manası olmaz bu yüzden İYKİ VARSIN EZELİ RAKİBİM |
Alıntı:
senin çevrende ya hiç GS li yok ,yada çok sevdiğin birileri GS li :D:D fenerliler kendini dünyanın merkezi sanması ve basının arka çıkması sürekli gündemde bi şekilde kaldıklarından dolayı sanırım çekememezlikten dolayı oluşan gıcıklık bizdeki. Gs ise saman altından su yürüterek,kirli ayak oyunları ile şampiyon olması ve en çokta beşiktaşın şampiyonluğuna engel olması nedeni ile asıl nefret edilmesi gerek takım bence. ben hatırlıyorum fenerin gs yerine beişiktaşın şampiyon olması için nasıl yattığını,rıdvanın gol atmmamak için yaptığı cabaları,defansta oynayan müjdatın gol yemek için insan üstü gayretlerini.... hatta en yakın geçmişte 100 yılda bile fener beşiktaşa çelme takmamış,gs ise kıçını yırtmıştı o yıl şampiyon olmamamız için elinden geleni ardına koymamıştı. NEFRET VE KIZGINLIKTA ÖNCE GS SONRADA FENER DİYORUM |
Öyle Fner sevilir mi ? oLmaz olsun ona duyulan sevgi. Galatasaray kardes takım hic değilse :) Eziklerden nefret ediyorum. |
neden olacak bütün yolsuzluklar onlarda bütün çirkeflik onlarda ee bunlar bahane değilmi |
bende her ikisinde nefret ediyorum ama en çok fenerden ndn mi çnkü o takım şikeci hakemleri kendi aleyine karar verdirten biri olduğu için nefret ediyorum |
Alıntı:
|
febe mi oöggghhhhh bidemi bulandırıyo renkleri ve taraftarları |
fenerr denn nıemı nefret edıyozz ıbne bı takımm |
ben azizeyi sevmiyorum,birde bizden daha basarililar bu aralar ondan |
ben en çok fenerbahçeden nefret ediyorum |
başarılı bir organizasyona sahip olduğu için nefret ediyoruz, daha doğrusu kıskanıyoruz... |
o kadar çok sebep varki yaz yaz bitmez kısacası nefret edilecek bütün sebepler onlarda olduğu için |
arkadaşlar bu işin feneri cimbomu yok hepsi aynı beşiktaşın beşiktaştan başka dostu yok hem delikanlı adam renkli takım tutmaz |
Türkiye`de Saat: 03:37 . |