![]() |
Niçin fenerden daha çok nefret ediyoruz? Eskiden beridir merak ettiğim ama bir türlü cevabını bulamadığım bir soru var arkadaşlar biz Beşiktaşlılar acaba neden daha fazla zararını gördüğümüz Galatasaraydan değilde daha az zararını gördüğümüz Fenerbahçeden daha çok nefret ederiz. bu forumda bile genelde fenerin aleyhine daha çok yazı karikatür yada haber var ama öbür tarafta en az 3 şampiyonluğumuz çeşitli sebeplerden çalmış bir takım Galatsaray. Ben dahil tüm renktaşlarım fenerden daha çok nefret ediyoruz. Benim şahsi fikrim etrafımızdaki arkadaşlarımızdan ve fener taraftarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum yada medya da olabilir onlara çalıştığı için herkes fikirlerini yazarsa bu konuyuda öğrenmiş oluruz |
bn eskiden gs den çok nefret ederdim fb yi takmazdım bile kafama.ama bu aralar fb den ölesiye nefret ediyorum. |
bende anlam verememişimdir hiç tamam bende fb den nefret ediyorum falan ama bize asıl zarar vermiş olan gsdir.şahsi olarak : gs den nefret ediyorum fbden etiğimden çok ama etrafımda fb li daha çok olduğu için ve hepside birbirinden uyuz insanlar olduğu için fb ye kinimi daha çok gösteriyorum |
Ben ikisindende nefret ediyorum.Ama en şaklabanı fener olduğu için ondan daha çok nefret ediyorum.Bir de fener ne oldum delisi.Sen geseli bir taraftarın uefa kupasını almasına rağmen dünya klübü olduk dediğini duydun mu ?Ama maaşallah 20 yıldır fenerli dinliyorum hepside Galaxy takımıyız diyo övünüyolar işte benim gıcıklığım bundan. |
Bence nefret onlar sımartıyor TAKMAKYIN kaale bile almayın sonra kendilerini bişey sanıyorlar.Acıkcası ben ikisiylede ilgelnmiyorum ne nefret ne baska sey.duygu yok yani:) |
Son yıllardaki Fener taraftarının, yönetiminin ve özellikle başkanının tutumu çok körükleri nefretimizi. |
Azize fisindan dolayi baska neden olucak :D |
her ikisinden de nefret ediyorum... ama febe başkanı , yönetimi , taraftarları bunun bu hale gelmesindeki en önemli faktör! Forza Beşiktaş ! |
aslında ıkısınden de o kadar derecede nefret edıoruz fakat fb daha onde oldugu ıcın bu sıralar dogal olarak onlara kayıyoruz:D |
benim severim ya feneri, ama galatasaraydan nefreettt ediyorum.. |
-aziz yıldırım ın yaptıkları -fener taraftarlarının kendilerini begenmişligi -100 yıllık tarihlerinde hayatlarında ilk defa awrupada tur atlamalarına ragmen biz awrupa fatihiyiz diye böbürlenen gerizekalı taraftar grupları -hayatlarında hiç türkiye kupası görmemelerine ragmen kupa ile hawa atmaya çalışmalarına -oyuncularının çoğunun gay oldugu kanıtlanması(taraftarlarıda aşagı kalır degil) -sürekli bizim bestelerimi çalmaları ve bunları ilk biz söyledik demeleri -Şike yaptıklarının artık kanıtlanmış olması ama bunu kabul etmemeleri -bunları daha da uzatmak mümkün :D ana nedenler bunlar gibime geliyo:D |
ben gsye daha cok uyuz oluyorum tambir karaktersizler takimi gs gibi dostun olacagina (asla dost olamazlarda ) fb gibi dusmanin olsun derim ben gs yonetiminin tamam serefsizlerden olusuyor |
ben ikisinden de nefret ederim ikiside şikeci nefret edilcek takım da ondan..beşiktaştan başka takım yok hiçbirini sevmiorum..tek aşk beşiktAŞK |
daha başarılı ve aynı zamanda daha gıcık yöneticileri olduğu için, marka yaratma yolunda ilerliyorlar bunda da bir bakıma başarılılar aslında ama şunu unutmalılar ki marka yaratırken halka sempatik gelme durumunu da gözardı edemezsiniz, evet fb markalaşma yolunda ilerliyor ama izlediği yol yanlış... |
Şımarık davranışları ve kirli geçmişine rağmen övünmeleri nedeniyle ama en başta fenevbahçe cumhuriyeti(?) diktatörü azize hanım yüzünden nefret ediyorum :) |
Alişen zamanında fbye olan nefretim bu kadar büyük değildi açıkçası.Ne zaman o kendini beğenmiş azize geldi ve sonra yalakaları nihat özdemir,murat özaydınlı,mahmut uslu gibi kıl kuyrukları ortaya çıktı o zaman fbye olan nefretim dahada arttı...Kuşbeyinli taraftarlarıda başka bir nefret etme sebebim tabi... |
Alıntı:
|
çünkü fenerlilerinbjk maçlarından önce hakemleri zan altında bırakarak maçı önceden almaları |
ben daha çok gsden nefret ediyorum |
bunun için bi çok neden var.. renkleri,artist oluşları,kibirli oluşları, kendilerini bi pok zannetmeleri :D |
Alıntı:
|
ali şen zamanından beri nefret ediyorum fb den... ve fb ye gün gecrikçe nefretim dahada cok artıyor... neden bilmiorum ama nefret ediyorum işte... renklerini bile bi yerde gördüğümde küfrediyorum icimden o takıma |
Fb öfkemsin gs nefretimsin |
ya ben bu konuya çok takıntılıyım galiba acayip bi şekilde anti fb'liim adından renginden içinde fb olan herşeyden nefret ediyorum sokakta sarı lacivert giyinmiş birini görsem boğasım gelio neden bilmem dediğin gibi GS sevilcek gibi değil ama yok yaa fener nefretini hiç bişey bitiremez......taraftarının ahlaksız,seviyesiz,haddini bilmez olmasından galibaaa.... |
bn ikisindende nefret ediyorum aynı şiddetle |
bilmiyorum amanedense bir antipati oluşmuş bende fener tarftarının yönetiminin futbolcularının yaptığı her şey gözüme batıyor |
sadece fener yönetiminden dolayı nefret ediyorum...onun dışında çirkef bi kaç futbolcudan başında kejman gelir!!! |
Alıntı:
|
azize, şımarık taraftarı ve tuncay şanlı yüzünden. |
eskiden gs ye olan düşmanlık son yıllarda fb ye kaydı. g.s nin 2.planda görünmesinin sebebi başkanları özhan canaydındır.fener gittikçe antipatik olmaya başladı.balık baştan kokar hesabı, ali şenle başlayan,aziz yıldırımla doruğa çıkan bir şımarıklık hakim. sıra gs ye de gelecek elbet.ama şuan için fb den daha çok nefret ediyorum. gs nin çaldığı şampiyonluklarımızı da unutmadık tabiki.fb yi adam edene kadar dalga geçmeye devam:) |
oooo bunda düşünecek ne var işte nedenler: 1-ezik oldukları için 2-bestelerimizi çaldıklaı içinYouTube - Ezikler Utanin-KanalD Fenerle da$ak geciyo-Ezikler Utananin 3-kendilerini bi b** sanıp çarşı grubu ile dalga geçtikleri için 4-bir maçı kazanınca herşeyi abartarak bir tarafları kalktığı için 5-çarşı bizim bestelerimizi çalıyor deyip yalan söyledikleri için aslında çok neden var kardeş ama benim (ezik)fenere kinim çok büyük gsyide sevmem ama hiç değilse onlar biraz olsun adam gibi davranıyorlar ama yinede türkiyedeki bütün takımlara saygım sonsuz ezikler utanın utanın ezikler daha neler göreceğiz ne rezillikler yetmedimi çaldığınız bizim besteler Allah belanızı versin g**fenerliler:Donların yaptıkları hırsızlığa çarşdan cevap:D |
ezik oldukları için eziklere tahamül edemiyorum |
valla ben en çok bursadan nefret ediyorum tabi fenerle galatasaraydanda ediyorum ama bursadan daha çok çünkü gs ve fb bizim şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerimiz olduğu için bizimle uğraşıyolar laf atıyolar kendilerinde bizim gibi büyük görüyolar değiller tabi ama öyle düşünüyolar.ama bursa ve ankaragücü bizimle uğraşarak adlarını duyurmaya çalışan zavallılar onun için bursadan daha çok nefret ediyorum ben |
rengi gıcık yetmezmii |
valla nefretin derecesi sorgulanmamalı bence ikisinden de nefret ediyorum işte ha bi eksik ha bi fazla ne farkeder... |
kankalarım bide benim halimi düşünün sevgilim ezikbahçeli ve fanatik süreklü kavga edioz bende bu yüzden sevmiom ezikbahçeyi:@:@ |
Alıntı:
evet bursayı unuttum.ama onlara nefreti belli edersek kendilerini adamdan sayarlar.zaten asıl hatayı onlarla tartışıp cevap vererek yapıyoruz.üzerimizden fazlasıyla prim yaptılar.o yüzden tartışmak yerine adam yerine koymazcasına gülüp geçeceksin.hatta o takımın adıyla bile hitap etmeyeceksin.sadist hayallerimden biride birgün bursaya günübirlik gitmek........:bike: |
Fener öfkemsin cimcom kinimsin... |
ezik olduğu için belki yada maçlarını hakkıyla değil de nasıl oluyorsa hakemler sayesinde almalarına derin devlet olayı (siyaset ile ilgili değil futbolla ilgili derin devlet :) ) ve tabii ki ezik taraftarlarının bizim bestelerini angut.comda beste UYARLAMA dedikleri hırsızlık yaparak bestelerimizi söylemeleri |
bencede febe başkanından yöneticilerinden taraftarları yüzünden oldu bu nefret hepsinden nefret ediorum |
Türkiye`de Saat: 08:18 . |