![]() |
tabi mantıken 50.000 kişilik bi statda o gürültüyü çıkarmak zor olur ama konu beşiktaş trübünü ise yanii elbet eskisi kadar ses çıkar hatta fazlası bile çıkabilir herşey güzel olur inş. |
bence akustik olayini kesinlikl dusunurler cunku besiktas taraftarindan bahsediyoruz |
inş.. dediğiniz gibi olur |
Bence Öle bi ses cıkmalıki Bu statda maç oynamaya korksunlar heycandan oynayamasınlar Türk Takımları Değil avrupa Takımlarından bahsediyorum |
yaw böyle bi soru ne mantkla sorulur anlamyorum ula 30 bin kişiyle stad zaten yıkılıyor sesten 50 bin kişiyle duman olur o stad alla alla:D |
Ya O Yıkılma Olmazsa kopukluk Olursa |
Beyler malesef bir çok kişi yanılıyor yeni stadaki ambians şu anki gibi olmaz şu anki inönü stadın ambiansı çok iyi yeni stadda bu ambians olmaz ses daha fazla dağılır ..Şu anki stadda ses içerde kalıyor bu daha iyi ama yeni stadda içeride kalmaz daglır bu yuzdende şu anki ambians yeni stadda yakalanamaz.. |
Ben istiyorumki İceri doğru yatık Olsun trbüner Ozaman Ses İcerde Kalır ve dağılmaz |
Şu anki yapıya gore ses içeride kalıyor ama yeni stada bu olmaz dağılır ses yeni stadda ses daha çok dagılacak bu işe yaramaz ... |
barcelonanın statdına bakın nasıl ice doğru yatık |
| Türkiye`de Saat: 08:36 . |