![]() |
resmi sitede yayınlanmadı sürece inanmam ! |
ne tranfermiş be bitmedi gitti valla kimseye inanmıyorum artık bu bence hiç adam alınmıyacak alınırsada kofti bişey alırlar elimizde patlar eminim |
Hergün birini alıyoz..nasıl iş anlamadım? |
vallahi ya neye inanacagimizi sasirdik alacaklarsa alsinlar almayacaklarsa almiyoruz desinler elin cinconlari ezikleri gidiyor sau paulodan , romadan , manchester cityden transferler yapiyor hemde iyi isimleri bizim yönetim 2 aydir 1 stopper alamadi ya zaten bu demirörendende baska bisey beklenmez birakin almasinlar zaten besiktasa stoper lazim degil bence sag acik daha acil lazim stopperde I.Kas , Gökhan zan , I.Toraman , Baki mercimek var ama sagbekte adam yok ali tandogani görmek istemiyorum artik takimda sinir oluyorum o oynadiginda... |
Dino Drpic'i almayıp , böyle vasıfsız adamları kadrosuna katmak isteyen vizyonsuz yönetimi kınıyorum. |
Valla bu adamın alınmasını istemiyorum ben.Aynı eskiden eziklerde oynayan lucianoya benziyor stili.Defans yapmayı o da bilmiyordu anca gol atıyordu işte.Benim için kazmaydı o...Şimdi bu da bize gelirse aynı şey başımıza gelecek.Biraz daha düşünürler umarım... |
Alıntı:
|
eski haber diilmi bu kartalhaber dede yazmıyor bu haber... |
drpic ve biscan birlşikte alalım hem orta sha hem defans kurtulsn:D |
bnde katılıyorum öle daha yararlı olablir |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |