![]() |
yaaaaaaaaa bu kadar elestirmeyin yaaaaa bir bekleyin görelim ya tello cisse yide begenmiyorduk |
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca her besıktaslının zıhnıyetı budur bu zıhnıyetı tasıyan hıcbır besıktaslıda aptal degıldır olayların herkes farkında ama sagduyulu olmamız gerektıgını bılıyor senın gıbıler böyle ortamı gererek takımı kaosa surukluyorsunuz bunun uzerıne yorum da yapma sacma olur tamam mı tellocum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
oyuncu genc ve tecrübesiz mantık olarak bize tecrübeli bi oyuncu lazımdı bobo tipi bir transfer oldu ama bekleyip görüces telloyu boboyu bu forumdan daha önce kac kşiş tanıyodu ki ? herşeyin ilacı zaman.. |
arkadaşlar bu adam iyi oynayıp bizi şampiyon yaparsa eleştirenler ne dicek cok merak ediyorum sakin olalllım adamı bi izleyip görelim dimi.. |
ulan bu tranferi kim yaptıysa kim onalyadısa kim parayı werdiye ya adam aldıgmız takım bizden kat kat kotu bir takım birde gidip onun yedek oyuncusu alıyoıruz olacak gibi degil yaaa |
o kadar ince eleyip sık dokudunuzki sonunda ortaya bu çıktı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen dogruluyorum |
transferi ertuğrul yapıyo siz yönetimi istifaya davet ediyosunuz |
valla tam olarak hangi açıklamaların üstüne yorum yapıldığını ben anlamış değilim. Hiç kimse önce gordon u istedik sonra drpic e yöneldik dememiş. Hatta tam tersi Drpic i izlerken gordon u görmüşler beğenmişler. Drpicden vazgeçince de ona yönelmişler. Beğenmeseler niye alsınlar daha transferin bitmesine 4 gün var. Sinan Engin iddalı açıklamalar yapıyor. Bu oyuncunun alınış şeklinde anormal olan bir şey yok. Drpic in alınmayış şeklinde anormal bir şey var. Video da bi tarafını açtı diye oyuncu almaktan vazgeçmek çok saçma bir şey. Ama bu yüzden de Gordon u aldılar diye ne yaptınız allah belanızı versin istifaaa diye bağıracak değilim. Adamı izlemeden yorum yapmam iyi çıkarsa da yönetimi tebrik ederim. Bu arada red devil arkadaşımızın da çelişkili halleri beni oldukça şaşırttı. Drpic transferinde daha adamı izlemeden videolar yüzünden yorum yapmayın diyen arkadaşımız, nedense Gordon transferinde yargısız infazı yapıştırmış adama gerçekten ilginç amaç ne anlayamadım... |
Öncelikle Merhaba, Bu Forum`u yeni gördüm ve keske güzel bir giris yapsaydim ama su son trajikomik olay Bardagi tasirdigna inaniyorum. Diatta, Higuain, ve gecen Sezonlarin yanlisina bir yenisi eklendigne inaniyorum. Bu satilmis Medya`nin yönlendirmesi ile Transfer olmaz. Gordon henüz 22 yasinda ve tecrübesi bizim Defansi saglam tutacagina inanmiyorum. Olmiyacak Dua`ya amin demiyelim, bir Antalya Macinda izlemisler onda karar kilmislar. Zagreb`in oynadigi Rakip de Senol Günes`in Ekibi FC Seoul! Yani 5:1 maci Zagreb aliyor, gerisini anlatmama gerek yok. Gordon`nu nerden hatirladimi simdi buldum :stupid: Werder Bremen - D. Zagreb Sampiyonlar Ligi Ön Eleme Macinda yedikleri 1:1 deki gol de kendi Kalecisi ona Firca atmisti. O maci canli izledim ve yaptigi o hataya gülmekten kopmustum, ama bir o kadar da sinirlendim. O yaptigi Hatayi Baki yapsa yerden yere vurulur, ama nedense Futbol kalitesi düsük olan Yabancilari yerden göge sigdiramiyoruz. Besiktas da Oyunculari izlemeden transfer edildigne inaniyorum. Bu Video da Medya`ya düserse bundan da vaz geceriz. Ne de olsa Baskan Sampiyonlugu ilan etti,... biz bekleriz. 22 Yasinda birinin ne kadar tecrübesi olsun ki Defansi saglam tutsun???! Digerini almadiniz, bu bir tercih ama daha kötüsünü Elma diye Armut yedirtmeyin. Artik ben gecen sezonlari arti ve eksilerini karsilasdirirsam, Demirören Yönetimi Külübü iflasin esine getirdigni görebiliyorum. Art niyetli olmasa bile bu isten anlamadigna inaniyorum! |
Alıntı:
|
Vallahi artik ben bu Besiktas Yönetimine e-mail atmaktan biktim. Ama yinede bir tane daha yolladim. Isterseniz kendimizi kandirmiyalim, yol yakin iken bu Transfer askiya alinsin. bilgi@besiktasjk.com.tr Sen de Takimini seviyorsan ve sahip cikmak istiyorsan bu Video Link icerikli bir e-mail at! Yönetim`in yaptiklari yanlislari daha fazla olmasina engel olalim, olan Besiktas`in Parasina oluyor ve sonunda Borc büyüyor. Madem bu Gordon transfer edilecekti, neden ilk önce ona teklif götürülmemis?! Ben ilaki Transfer istemiyorum, ama bize Armut`un birini, Elma diye sunmasinlar tepem atiyor! Diatta, Higuain, Youla, say say bitmez diger Sezonlari da eklersek.... :thumpdown: |
hala defansa yeni bir adam arıyoruz neden acabaaaaaA?? ? ? ? ? ? ? ?herkes bi düşünsün şu gordonu dünya yıldızı ilan eden arkadaşlar |
Diatta'yı bile arayacağız bu gidişle.. |
önce oyuncuyu izlemek istiyorum,drpic olsun zapotocny olsun majstrovic olsun isimsiz ve kimsenin çok da tanımadığı isimlerdi,ama medyada 2-3 gün adı geçtiği için kimse yadırgamazdı gelişini,bu oyuncunun şanssızlığı ise hiçbir gazeteye ismi düşmeden alınmış olması, herkese çok süpriz oldu ama yine de bu oyuncuyu bir kere bile izlemeden yönetime sövüp saymayı uygun bulmuyorum bunu yapanların da neye dayanarak yaptıklarını anlamıyorum.Sonuç olarak isimsiz bir stoper alacağımız belliydi,kimse yıldız beklemiyordu,nedir bu isyanın sebebi anlamış değilim |
Birde bunu çıkarıyomusunuz... ''Yönetim İstifa'' ymış. Hersene bıktım bunlardan yaa. Durun bakalım görün adamı bir ondan sonra eleştiri yapın. Bu gelen adam isterse yıldız olsun biz böyle yaptıkça baskı altında oldukça OY-NA-YA-MAZZZZZ... Şampiyonlukta şansı olan bir takımın taraftarının böyle bir zamanda istifa çağrısını anlamış değilim. |
anladım siz baya önyargılısınız arkadaşlar adamı görmeden neler yapabileceğini bilmeden yine gönderelim diyorsunuz size nestayı getirecek değiller heralde saten oda gelmez daha adam yılın futbolcusu seçiliyor hala. bir ikinciside ronaldo geldiği zaman çakma ronaldoyu getirirler anca dediniz sonra boboya bir sürü laf edildi ama ikisinide oynadıkları futbolla eleştirebilecek birileri varmı bilemiyorum hatta ronaldo gibi birini bulmalıyız diyen bile bir sürü insan varrrr |
Aynısı Bobo için söylenmişti. Şimdi herkes bobo diye bağırıyo. |
Kimse anlamıyor muuu??? Transferi eleştirenler gelen oyuncudan çok transfer ediliş şeklini eleştiriyor... Kimlerin adı geçti, kim getirildi?? Bi de Sİnan Bey utanmadan müthiş tranfer diyor yaa! Kaç defa izledin, hangi arada izledin? Milleti kandırmasınlar.. Adam gibi çıkıp "İstediğimiz adamı alamadık, bunu bulduk" desinler.. |
Alıntı:
|
yaw kusura bakmayin sabah sabah konusacam yine. Birazda susun ve bakin sonra konusun |
ya arkadaslar neden sabredemiyorsunuz takim Sampiyonluga gidiyor zaten basin bizi karistirmaya basliyor birde biz icimizde bizi karistirmaya baslayalim sonra sampiyonluk gittimi offf lar poooflar birakin alsinlar bence zaten stoppere ihtiyaci yoktu besiktasin kas,toraman,zan bence yeterli varsin olsunda buda yedek kalsin bence sagbeke acilen adam lazimdi eger Besiktasta Ali Tandogan gibi kazmalar oynuyorsa gordonda hayli hayli oynar bence cünkü ali tandogandan kötü futbolcu 3. liglerde görmedim...eger Besiktasi seviyorsaniz baskanin yalnislarini öne sürüpte takimi karistirmayin hele bir sezon bitsin sonra bende bagracagim istifa diye ama simdi biz 1000000 kisi istifa diye bagirsak cagirsak yinede istifa etmez niye bosuna takima zarar verelimki... bu arada Ertugrul hocamiza kizan arkadaslar sanki nestayi aldilarda hocamizmi yok illa ben gordonu istiyorum dedi bence hocamizin sucu yoktur hersey sinan denilen o lavukla baskanin sucudur.... HOCAMIZA SAHIP CIKALIM LÜTFEN |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bu başlık can sıkıcı bi hal almaya başladı arkadaşlar herşeyin bir konuşulma zamanı var biz BJK taraftarı olarak her zamanki gibi ne zaman hangi tepkiyi nasıl vereceğimizi kestiremeden medyanın gazıyla yorumlar yapıyoruz. Şampiyonluk yolunda bu eleştiriler zarardan başka bir şey vermez. Biraz zamanında isyan etmenin ayarını kaçırmasak. Bugün Del Bosque davası da yaşanmazdı 4 tane t.d. değiştirmek zorunda da kalmazdık, bu kadar transfer parası da harcamazdık uzar da uzar... Taraftarımız sabredmeyi öğrenmedikçe bu olaylar hep yaşanacak bi yönetim gidecek yenisi gelecek ona da istifa çağrıları yapılacak... olayları abartmadan bekleyip görerek ona göre hareket etmek dururken nedir bu ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramayan yorumları yapmanın sebebi... Şu an yönetim istifa demenizle yönetim istifa falan etmez sene sonunu bekleyin gerçekten toplu bi tepki koyun o zaman sonuç alırsınız böyle aklına estikçe yönetim istifa demekle olmaz bu iş... |
Alıntı:
Armut mu elma mı anlamadan bu tepkileri niye veriyorsunuz sorun zaten burda adamı bir kere izlememişsiniz abidik gubidik bi video görüntüsünden yorum yapıyorsunuz. İyi ki siz transfer komitesinde falan değilsiniz Sinan Engin i sevmesemde yapılan yorumları tek videoyla yapılan infazları görünce Sinan Engin in bu işi en azından bizlerden daha iyi yapacağını anlamış bulunmaktayım. Bu mantıkla futbolcu alınsaydı dünyadaki hiç bir oyuncuyu beğenmememiz lazımdı sanırsam. Çünkü hatasız kul olmadığı gibi hatasız futbolcu da olduğunu sanmıyorum. Hem de çok büyük oyuncular böyle komik hatalar yapabiliyor. Ferdinand ın mesela geçen sene kalecisine pas veriyim derken kendi kalesine attığı bi gol vardı bütün ingiliz medyası dalga geçmişti ama hiç biri de çıkıp bizim gibi bu bakiden de beter tarzında adamın kalitesiyle alakalı yorum yapmadı ki şöyle düşünün ferdinand gelmiş 30 küsür yaşına Gordon daha 23 hata yapması normal... Asıl performansını bizde bir 5 maç oynadıktan sonra görebiliriz diye düşünüyorum... |
Alıntı:
ailtonu da rıza istedi diatta yı gordonuda hoca para vardıda bunları almak istedi. |
Alıntı:
aynen arsenal bile bu takimdan futbolcu alirken bizim taraftara begendirmek ne mumkun sormayin gitsin neyse gelen adam basarili oldugundada aslanim benim iste sen busun falan diye sevecen yaklasirlar hele bide fenere gol atarsa varya allah senelerce bedava ekmek yese besiktastan gikini cikarmazlar bak ornek koray korayin fener bahceye attigi golden baska olumlu tek katkisi olmamistir besiktasa malesef gunluk yasiyoruz malesef bizim taraftarimiz herseyi gunluk dusunuyor gelecegimizi planlayan ertugrul saglamida yerden yere vurmaya calisiyorlar nedir ertugrulun gunahi takim sampiyonluk potasinin tam icinde liderle arasinda 2 puan fark var nedir gunahi iki rakibinede hakemler yuzunden kaybetmis deplasmanda nedir gunahi ankarada takiminin attigi gol sayilmamis 3 puani gitmis nedir gunahi 5 milyon euroya aldigin adami tam 1 milyona dusmusken degerini 7 8 milyonlara cekmis nedir gunahi ertugrul hocanin bu takimi genclestirmis alt yapida yuzune bile bakilmayan serad ozkani turkiyenin bir numarali gundemi yapmis nedir gunahi takimda oynattigi ibrahim kas milli takima cikmis denir gunahi hocanin telloyu cisseyi takima almis nedir gunahi holosko gibi bir degeri besiktasa kazandirmak icin ugrasmis nedir gunahi arkadaslar soyleyin bana nedir bu hocanin gunahi bunlarmi |
simdi bu konuyu aciyor bu arkadas dusunmeden dolayisiylada buraya bir suru besiktas taraftari yorum yaziyor sonra herhangi bir gazeteden biri giriyor foruma fenerli cimbomlu icimizdeki irlandali neyse artik ertesi gun gazetede haber besiktas taraftari yonetimi istifaya davet ediyor cokmu hosunuza gider yani su anda basinda boyle bir haber cikmasi herkez hata yapaz ama hatasindan doner yonetim sadece transfer yapmak demek degildir besiktasta hayati boyunca kimsenin dusunmedigi dusunemedigi projeleride hayata gecirmistir demir oren ynetimi bukadarda acimasiz olmayalim transferde evet 3 senedir hata yapiliyor ama bu sene gordugunuz gibi duzelmeye baslanildi onlarda ogrenecek bu isleri |
Alıntı:
aynen sadece imza atiyorum ve takim sampiyonluga giderken herzaman bu yolda kenetlenen besiktas taraftariyla yonetimin istifasini konustugumada inanamiyorum |
Kolay para kazanmanin yolu Besiktas ile Anlasma imzalamak, herhalde bunu yakinda Dünya da duymayan olmiyacak. Aman Tazminat Davasi acilmasin diye üstüne bir Milyon daha fazla verip de daha büyük yanlis yapildigna inaniyorum. Bu Schildenfeld`in sansizligi ismi önceden Medya da gecmemesi oldu. Hayirlisi diyelim, Gordon`a ilk Macina ciktiginda tepki verin demek dik, bazi Arkadaslar inadina yanlis anlamakta israrli olmasin. Baskan Demirören`nin ilk icraati, Lucescu`yu gönderip Del Bosque`yi getirmesini anlamamistim. Simdi bu imza`yi da attin madem, al Drpic`i sezon sonunda iyi bir fiyata sat! Higuain`i göndermesini biliyorlar ama, Takim sanki Deneme Tahtasi! Her yarim senede Oyuncu degistiriyoruz, Operasyon üstüne Operasyon. Sen gel de uyum sagliyan bir Ekip bekle bu sartlarda. |
Alıntı:
|
Yazıkkkkk Çok yazık yaaa biz şampiyonlugAa koşucaz diyoruz siz neler diyosunuz tAkım böyle yükselişE çıkarken sizZz yönetim istifa derseniz Yani hiçççççççç tutmayın beşiktaşı bıraKın biz tutalım takımımızı tutanlarıda engelliyosunuZz... bir iki maç yenildimi hemen İstifa denilmez sonuna kadar ölene kKadar..Takım böyle yükselişe çıkmayı planlarken böyle konuları hİç açmayınnNn..açanlarıda engeellliyin yaAni takıma zaraR dan başka bişi degillllllllllllllllllllll .........Nerde kaldı beşiktaşlılıııııkkkkkkkk. Beşiktaşlılık demek Ölene kadar tam destek hep destek demek ....Lütfen takıma zarar vermeyeliMm.( ÇARŞI) |
Iyi Takima zarar vermiyelim, susalim susalim susalim. Bir gün gelsin Sayin Demirören bana artik 40 degil 80 Milyon Borcunuz var desin biz de eyvallah Baskanim deriz :banghead: Besiktas da sorumluluk almadan Baskanlik yapacak Deniz de kum! Besiktas kimsenin tapulu Mali degil, burda bizi engellemeyin, yok Besiktas`i birakin gibi Mevzulara girmeyelim! Besiktas Halkin Takimi ve burda herkes görüsünü saygili bir sekilde dile getirmekte serbest! Insan kendini nerdeyse Nazi Almanyasinda veya Molla Iran da yasadigni sanacak yakinda. Hadi sustum simdi, ama yapici elestiriye acik olalim ve burda yazilanlari kisisel Hakaret veya saldiri gibi algilamayin.... :tee: saygilar |
Alıntı:
cok yanis bu sözler bobo yu da tanimiyorduk veya bekelyin bakin filan siz kendinizi avutuyorsunuz böyle.. böyle futbolcular cok geldi bizi cok da canimiz yandi ve hala ayni transfer politikasi.. yazik o verilen paralara yazik. Yok efendim cok pahali yok böyle... ya basarili olmak istiyorsan bi bedeli olacak tabi.. yillardir aldimiz futbolcularin maliyeti edmilsonun iki kati dir!!! bu böyle devam gitmez... az ama öz olsun... sende bir transfer yapin ama iyi olsun öyle 5-6 alipda cürük cikmasin... bu sene makelele öteki sene edmilson örnegin..böyle gordon ali tandogoan baki diatta gibilerle yeriz daha cok gol.. süper ligde 2-3 sampioynlar liginde 5-6 yiyoruz iste.... Baki, ali tandogoan, gordon...:dontknow: |
| Türkiye`de Saat: 00:13 . |