![]() |
Yönetim İstifa. ya yönetim tecrübeli alcaz dediniz iyi alcaz dediniz bu kimya 22 yaşıdna drpic tamam dedik nerdeyse tomasa bile tamam dicektik bu kimya bu kim 22 yaşında ne tecrübesi var pazaran karpuz mu alıyorsunuz be adam sizin gibi beceriksizi oraya secenleri sizin gibi yüzsüzlerin orda oturmalarını sağlayanları sizi başkan ve yardımcı yapanların allah hepsinin cezasını versin yeter ya yeter o kim ya alacak adam mı kalmadi memlekette almayın baki oynasın lan bu ne sen git adam imza attır etten püften sebeplerle sonra vazgeç şaka mı bu ya imza atılmış herşey bitmiş yok şu yok bu git yedeğini al ne lan bu zagreb beşiktaştan büyük mü de onların yedeği bizim takımda oynayacak malesef bu şunu gösterdi ERTUĞRUL YEDEK OYUNCU İSTEDİ KAFASI ÇALIŞMADI GİTTİ YİNE DALLAMANIN BİRİNİ ALDI YAZIKLAR OLSUN O ADAMI İSTEYENİNDE İSTETENİNDE ALANINDA ALDIRANINDA İMZA ATANINDA ATTIRANINDA HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN DEFOLUN BEŞİKTAŞIMIZDAN YETER BEEEEEEEE YETERRRRRRRRRRRR YEDEK OYUNCU ALIP BASİRETSİZ TRASNFER YAPMAKTAN BIKAMDINIZ MI BEEE |
dilde tüt bitti istifa diye diye etmiyolar gece gündüz çalışıyormuş öle diyo başkan |
Başkan çalışıyor ama kafası çalışmadıktan sonra herşey boş.. Sinan'ı da al git başkan! |
50 mılyon euro verın gıdecek.azızeden ogrendı o nasıl kalınacagını |
takım böyle iyi giderken böyle konualrı açmayalım lütfen |
4 senedıır lıder olamamıssın gol yemekten basın donmus .aldıgın adam ortada |
ulan elma almaya gidiyon armutla geri dönüyon madem bu admaı izlediniz neden drpic le anlaştınız imza attınız baştaN BUNU ALSAYDINIZ salakmıyız bizde bizi kandırmaya calışıyorsunuz ya defolun gidin ya |
beyler ben bişey demiştim belki okuyanınız olmuştur...futbolcuların parası verilmiyor denildiğinde arkadaşın teki başkanımızda kimsenin parası kalmaz demişti bende bunun beşiktaş gibi bir takımı şahıslara bağlamaktan başka birşey olmadıgını sölemiştim. demek istediğim bu adam takımın masraflarını karşıladıda babasının hayrınamı karşıladı. o adama okadar borçlandık şimdi gönderemiyoruz bunu şimdi yazmamalıydınız taa richardinhO transfer edilirken hisselerimiz halka arz edilirken sustunuz! adam çoğu şeyi cebinden karşıladı kimse ileriyi görmedi yine sustunuz! şimdi gelipte...... AHKAM KESMEYİN. ozamnlar susan sonra bu gün geldiğinde artistlik yapan arkadaşalra selam gönderiyorum. GEÇ KALDINIZ !!! İSTEYEN ÜZERİNE ALINSIN BEN BUNUN BÖLE OLCAĞINI BİLİYORDUM VE SUSMADIM DİYEN VARSA İÇİ RAHAT OLSUN ÇÜNKÜ BUNU AKIL EDEMEYENLER VAR! |
herşeyi zaman göstercek bobo geldıgındede herkes böyle diyordu ne yapacak bu adam diye ama herkes gördu bu adamda gecn zaman verelım herşey bellı olur |
yaa tüpçüüüüüüü sinanıda al ertuğrulunu da al çek git ya biraz serefin grurun varsa çek git |
bıktmm aynen istifaa istifaa ama etmiolarr abii olan bize oluooo dilimzde tüy bitiooo yönetm istifa die die...sçma sçma işler yapn bi yönetmlee naapcaz blmiorrmm |
hay açacağınız konunun ne var ne oldu şimdi bir sorun mu varmış takımın milleti heyecanlandırıyonuz ya |
Beyler bu takım Şampiyonluğa gidiyor haberi olan varmı acaba ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben bizim yöneticilerimizin bu kadar basit olduğunu sanmıyorum. Bunlar çok ağır eleştiriler. Ben zamanında çok eleştiri yaptım ama şu an çok kritik haftalardayız. KAldı ki ben hiç oyuncu almasak daha iyi diyordum. Bence eleştiriye haızr durumdayız artık ne olsa pat diye eleştiriyoruz. Bence biraz sabır gösterelim artık. Gördüğünüz gibi kimse istifa falan etmiyor. Bence ne olursa olsun destek vermeliyiz. |
beşiktaşın ya tutarsa transferlerinden birisi daha. bildiğim kadarıyla hırvatistan 21 yaş altı takımına seçilmiş ama tam emin olmamakla birlikte forma şansı bulamamış bir futbolcu. dün drpic olmadı dediler, sabah aynı takımdan igor biscan dediler en son schildenfeldde karar kılınmış. yani beşiktaş yöneticileri sanki bir mağazaya girmiş de mağazanın adıda dinamo zagrep, "yok onun dekoltesi fazla, yok onun modeli eski" deyip en son "aaa bak bu yeni çıkmış galiba" deyip aldığı bir futbolcu gibi geldi bana. acaba yanında eşantiyon verdiler mi? Alıntı: (exavier mcdaniel, 01.02.2008 14:47) |
Ne kadar karamsar bir taraftar kitlesiyiz biz. Oyuncuların oynadıkları takıma , takım arkadaşlarına göre performanslarının degiştigini unutup oturdugumuz yerden ahkam kesiyoruz. Kendine güvenen ögünsün çalışsın gitsin yönetime girsin bir de onların yaptıklarını görelim .. |
böyle olmaz ya yazik olsun ertugrul saglamdan artik vallahi bikdim ben vallah gelmis gordon mu nedir getiriyolar lan ben gordon adina bi bak be les gibi giderim türkiyeden defans alirim daha iyi bu ne gordon osaman da yenilirseniz bize tercübeli lazim diyonus nedir bu ja benim düsüncem ankara macinda kimse maca gitmesin bence |
Alıntı:
|
bence daha sakin olmalıyız..kadromuz şuan için gayet iyi..defansıda hallettikmi herşey çok daha iyi olucak.yönetimin ağzı çok yandı ondan ince eleyip sık dokuyo. lütfen arkadaşlar sabrımızı we inancımızı kaybetmeyelim.çünkü şampiyon olamassak en büyük etken bu olur... çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler diyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
yha şimdi antalyada aldı diyemi sorun yapıyorsunuz ? Arkadaşım bi sakin olun bu adamı bi oynarken görün ondan sonra eleştirirsiniz ön yargı kötü bir şeydir . Ayrıca Dünyaya pembe gözlüklerle bakmanın bu konuyla uzaktan yakından alakası yok bu sadece sagduyu meselesi .Öyle şartlanmışki insanlar takım yense iyi gitse bile ona da bi kulp bulup eleştirecekler şahsen ben gidişatı iyi görüyorum daha çok zafer naraları atacagız .. yalnız sizde biraz iyimser olursanız ömrünüz uzar .. |
Alıntı:
Hayır.ordan alıntı bu.Niye merak ettin ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alacak adam bulamadılar, en yakın çevreden bi stoper bulup getirdiler işte bu kadar! Bari çıkıp "biz ara transfer döneminde kimseyle anlaşamadık bunu getirebildik" deselerdi.. "Müthiş transfer" diyipte milleti kandırmaya çalışmasınlar.. |
Alıntı:
katılıyorum... yabancı oyuncu yok adam gibi piyasada olsada almak zor iyi oyuncusunu hiç bir takım vermez... onun için türk defans her zaman iyidir... bekir alınmalı aslında...en azından bilgidimiz topçu... defans olayı karpuz olayına benzedi inş. alınacak oyuncuda fos çıkmaz |
Alıntı:
|
yonetim gene yapti yapicagini diyecek bisey bulamiyorum artik... |
hepimiz çok karamsarız Allah sonumuzu hayır etsin bu adamın hatasıyla yediğimiz bir golden sonra olacakları düşünemiyorum lütfen herkes sakin olsun.. |
Alıntı:
|
istifa etmesine istifa etsinde ben gelen adamın yararlı olacağına inanıyorum tanımadan yorum yapmayalım |
lütfen herkes youtubeden adamın ismini yazıp maçlarını izlesin..bence topa hakimiyeti gayet başarılı saygılar |
Alıntı:
|
yapmayin ya... hanginiz boboyu, telloyu, cisseyi, delgadoyu, iyi taniyordu be? herkes bu oyuncular gelincede konustu kim ya bu bobo!? bobo oyuncumu ya diye? ben gorden benyendim demiyorum once gorelim sonra elestirelim.. bize kimler gelmedi ki gorduk klebersonu, ailtonu, ricardinho bile ismi var baska??? biraz bekleyelim.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum arkadaşım Tello geldiğinde kopan fırtınaları daha unutmadım:) Şimdi herkes Tellocu. Yönetim iyi olmayabilir ama oyuncuyu daha hiç tanımadan izlemeden atıp tutmanın bir anlamı yok.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
rothen i alıcaz diyip tello yu makaleleyle ilgilenip cisseyi melberg ile iliglenip gordonu alırsan tepki görürsün. ama adam iyi çıkarsa tello gibi kimseden ses çıkmaz .aldıkları adam takımı sırtlamak zorunda |
Alıntı:
gideriz macımıza yıne takımımıza destegımızı verırız zaten su anda bı hava yakalamıs takım bu saatten sonra kendı ıcımızde boyle sorunlar yasarsak sampıyonlugu kacırırız elımızden herkes bunu dusunerek yorum yapsın lutfen!!! |
| Türkiye`de Saat: 18:21 . |