![]() |
Alıntı:
|
istifa etmesine istifa etsinde ben gelen adamın yararlı olacağına inanıyorum tanımadan yorum yapmayalım |
lütfen herkes youtubeden adamın ismini yazıp maçlarını izlesin..bence topa hakimiyeti gayet başarılı saygılar |
Alıntı:
|
yapmayin ya... hanginiz boboyu, telloyu, cisseyi, delgadoyu, iyi taniyordu be? herkes bu oyuncular gelincede konustu kim ya bu bobo!? bobo oyuncumu ya diye? ben gorden benyendim demiyorum once gorelim sonra elestirelim.. bize kimler gelmedi ki gorduk klebersonu, ailtonu, ricardinho bile ismi var baska??? biraz bekleyelim.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum arkadaşım Tello geldiğinde kopan fırtınaları daha unutmadım:) Şimdi herkes Tellocu. Yönetim iyi olmayabilir ama oyuncuyu daha hiç tanımadan izlemeden atıp tutmanın bir anlamı yok.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
rothen i alıcaz diyip tello yu makaleleyle ilgilenip cisseyi melberg ile iliglenip gordonu alırsan tepki görürsün. ama adam iyi çıkarsa tello gibi kimseden ses çıkmaz .aldıkları adam takımı sırtlamak zorunda |
Alıntı:
gideriz macımıza yıne takımımıza destegımızı verırız zaten su anda bı hava yakalamıs takım bu saatten sonra kendı ıcımızde boyle sorunlar yasarsak sampıyonlugu kacırırız elımızden herkes bunu dusunerek yorum yapsın lutfen!!! |
| Türkiye`de Saat: 20:12 . |