![]() |
Toraman'dan Terim'e tepki Toraman'dan Terim'e tepki Beşiktaş'ın İkinci Kaptanı İbrahim toraman milli takımlar teknik direktörü Fatih terim'e büyük tepki gösterdi Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, Milli Takım'ın 6 Şubat Çarşamba günü İsveç'le oynayacağı özel karşılaşmanın kadrosuna çağırılmadığı için Fatih Terim'e tepki gösterdi. Siyah-Beyazlı futbolcu, 'Milli Takım'a çağırılmamak benim için sürpriz bir karar değildi. Bu kararı bekliyordum. Zaten en formda olduğum dönemde de oynamadığım olmuştu' diyerek Terim'e sitemde bulundu. |
Benim gözüme carpti kadro aciklanir iken, ama sanirim bizim Defans da kolay gol yememiz Terim`in kararinda etkili olmustur. Hele bir kac mac daha bekliyelim ve Toraman formunu yakalasin o zaman cagiracagini bekliyorum. Ibrahim Toraman`nin yaninda dogru tercih yapilsin bu bizim Cep Herkülü cosuyor o zaman. Beklemekte fayda var.... |
peki 6 aydır oynamayan tümörün milli takıma alınışını kim açıklayacak bana? |
??? cok ilginçç dunku cocuklar kadorda defansın bel kemiği eksik |
bu adam toramanı sevmiyor yenimi anladınız |
Alıntı:
|
iiide yani bi taraftanda f.terim de haklı.Her maçta gol yiyen bi takımın defans oyuncuları üzerinde fazla düşünmem.Ama dier yandan tümörün çağrılması saçmalıkk. |
Alıntı:
|
toramanın futbolunu begenmiyorum ama uğur boralın mehmet topalın olduğu takımda olmalıydı bence haklı |
terim çok yanlışlıklar yapıyor okey ama toraman gibi adamında milli takımda işi yok her maçta hata her maçta hata yaktı bizi |
Türkiye`de Saat: 22:45 . |