![]() |
emre aşık çağırılıyor. fatik akyel'i de çağırırsa hiç şaşırmam. fatih tekke yok , semih var. nuri şahin yok... 6 aydır top görmeyen tümer var. fazla söze gerek yok. klasik terim işte , gitse de milli takım gerçek kimliğine bürünse. |
terimin ne yapmaya çalıştığı meçhul zaten.. |
Alıntı:
|
normal abi bnce toroman iyi olsa alırdı bn bile toromanı böle bilmiyodum vasat inşl. ileriki maçlarda dah ada iyi olcak o zman isviçreye gider ;) |
Toraman siteminde haklıdır.Aylardır top ayağına değmemiş tümer ve g.zanı kadroya alıpta toramanı almamak gerçekten ilginç.Terimde böyle ilginçlikleri daima yapmıştır zaten.Onun için şaşırmıyorum... |
Terim'in Beşiktaş'a karşı art niyeti olduğu şüphesiz... Umarım kişisel kompleksleri yüzünden milli takımımızı da kendisi gibi rezil etmez. |
ya bu terim ne yapıyo anlayamadım ha |
adam beşiktaşlı hiç bi furbolcuyu sevmiyo ibrahim kaş ve gmökhan zanı çağırma sebebide türkiyede başka defans olmaması adam serdar kurtuluş ve serdar özkanı en formdsa olduğu zaman bile çağırmadı. tutmuyorum lan milli takım falan inşallah isveçe yenilirsin |
Alıntı:
|
toramanın sabır etmesi lazım tuncayda yok...dönem dönem bu tür şeyler mutlaka olur |
Türkiye`de Saat: 13:19 . |