![]() |
Alıntı:
mehmet topal iyi oyuncu.. ama boral nası oluoda girio milli takıma anlamış deilim .. |
Milli Takım Arkadaşlar,Fatih Terim biliyorsunuz Galatasaraylı onun için varsa yoksa GS ,onun için normaldir fakat hayret edilecek bir şey var onu gözden kaçırıyorsunuz oda Hakan Şükür ün kadroda yok olması. Bence bu hazırlık maçları olduğu için KARTALın topcularının olmaması beni sevindiriyor çocuklar yorulmayacaklar ve takım olarak lige daha iyi hazırlanacaklar yani kadro eksiksiz olacak. |
Milli Takım Gökhan Zan ve İbrahim Kaş ın kadroda olması iyi zira her ikisininde maç eksikleri vardı onu tamamlamış olacaklar. |
Son zamanlarda cok goll iyoruzz formsuzda üstelik..Gayet normal kadroyqa alınmaması bu geçici bir durum .Boyle devam ederse hiç alınmayacak ... |
valla toraman zaten terime tepki gostermedi ve toramanin cagrilmayisida normaldir inanilmaz hatali oynuyor bu sezon rize macinda gokhan arkadaydi ve inanin bana cok rahat bir mac izledim gokhan geldigini hemen belli etti ama ah bide sakatlanmasa iste toraman ve bobonun su anda biraz yedek oturmasinda fayda goruyorum sahsi adima tekrardan toparlanacaklarina eminim |
terim in toroman la kişisel sorunu far hatırlamıyomusunuz terimin kızını ayartmıştı toroman :D |
Alıntı:
|
İ.Toraman çok sevilen iyi bir futbolcu.Ancak Beşiktaş olarak çok tuhaf sayılabilecek goller yediğimiz de bir gerçek.Toraman önce bu defansı toparlayacak,sonra gayet tabii ki Milli Takım defansını... |
Alıntı:
ciddi misin ? bunu bilmiyordm...:( |
ne bıcım mıllı takım bu basın trıbınune hareket ceken mı ararsın turkce bılmeyen turk mu ararsın asker kacagımı ararsın.aman hıc bı bjk lı olmasın zaten |
Türkiye`de Saat: 03:24 . |