![]() |
cafu lan bu tartışmaya gerek bile yoq. |
37 yaşındaki bir futbolcu ne verebilirki beşiktaşa iyi yapmış ertuğrul hocamız helal olsun |
cafu 30 32 yaslarinda olsa neyse hadi 37 yasinda oynayamaz demiyorum ama sadece ikinci yarida oyuna alabilirdik 90 dakika uzun sure oynamasi cok zor olur o yasta birinin kaldiki milandada oynayamiyor artik zaten oynayabilse milanda oynardi demekki tamamen bitmis artik |
ertugrul hocamizin en sevdigim yonu bu daima daha genc ve basariya ac oyuncularla ilgilenmesi bu sekilde davranmasi sonucunda kazanan kartalim olacak kimsenin suphesi olmasin |
abicim hadi aldik cafuyuda 6+2 sonucta kimi kescez takimdan boboyumu telloyumu delgadoyumu holoskoyumu cisseyimi gordonumu kimi kescez anlayamadim |
yo olumu öyle süleyman seba yı falanda oynatalım |
bence yalan haber cafu neden besıktasa gelsınkı mılanda yıllarda oynamıs brezılya mıllı takımının değişilmez ismi olmuş yaşıda 37 bence mılan'da bırakacaktır futbolu böyle bi maceraya atılcağını sanmıyorum |
37 yaşındaki adamıı biz ne yapalım alsak komik olurdu |
cafu'yu alalım diyenlerin futbolla alakası olduğundan şüpheliyim, adam ölmek üzere be:D |
bu sınan engınede yıldız getırcez diyipte getıremeyınce sasırda iyice...sinan engın peleyle fln anlaşmasa bari :D:D |
Türkiye`de Saat: 09:46 . |