![]() |
işte budur ya helal olsun Bobo ya artık Brazilya milli takımında oynayan bi adamımız war:) |
demekki türkiyede bobodan başka yıldız yokmuş |
bobo için çok güzel olmuş ama kalıcı olmak istiosa eskisi gbi olmalı |
bobo haketti harbidende...dunga nın işide zor bea...bütün yıldızlar nerdeyse brezilyalı... |
carsamba günü gol atsin diye dua edcem :D:D bir kanal gösterse bari maci ? interneten takip etsek ? |
helal be koçuma bobo boboooo |
Ooo Çok büyük bir olay. Çokçok önemli bir olay. budur işte. |
acaba hangi kanal vercek macı :S |
kıskananlar catlasın |
helal olsun bobo buda brezilya resmi sitesi Seleção Brasileira de Futebol bu da marca gazetesi Dunga convoca a bobo y Diego por Pato y Kaká - Marca.com bu arada altta bobo ile ilgili gazetenin altında yorumları çevireçek biri varmı forumda çevirip buraya yazarsa sevinirim |
Dunga: "Bobo haketti" Bobo'nun Brezilya Milli Takım'a çağırmasıyla ilgili olarak açıklamalar yapan teknik direktör Dunga, 23 yaşındaki futbolcunun bu şansı hak ettiğini söyledi. Dunga, "Bobo, Brezilya'dan çok erken ayrılan bir futbolcu. Dünyada tüm Brezilyalı futbolcuları takip etmeye çalışıyoruz. Bobo'nun yeteneklerinin farkındayız. Ayrıca yaşı Olimpik Milli Takım'da oynaması için uygun. Ona bir şans vermek istedik. İrlanda ile oynayacağımız maçın kadrosuna aldık. Bu maç için Türkiye'den başka futbolcu almamız söz konusu değil. Ama Türkiye'deki futbolcularımızı takibimiz sürecek" dedi. Kaynak : NTV |
bobo milli takıma çağrıldı golcümüz bobo birezilya milli takımında şimdi lig tv de canlı yayında söyledi .futbolcumuzu eleştienler utansın http://forum.forzabesiktas.com/image...on_exclaim.gif morali bozuk olan oyuncumuza çok iyi oldu hayırlısı olsun http://www2.uol.com.br/cbf/sitenoticias ... 00824.html Ligtv.com.tr - Haber - Bobo'ya hayatının müjdesi http://globoesporte.globo.com/ESP/Notic ... 82,00.html :biggrin: :five: |
kendim çağırılmış kadar sevindim valla :D:D inşallah devamı gelir. başarılar diliyorum... |
inşallah 1 yada 2 gol atarda değeri artar.. |
pato sakatlanmasaydi da alacakmiydi kadroya boboyu cok merak ediyorum |
boboyu çekemynleree ii bi cwp ;) |
HELAL BOBOM BENIM HELAL!! HAK ETTIN SEN BUNU!!! :) :) |
Alıntı:
bunlarla ilgilenmemek lazım..çünkü dünyanın heryerınde çil yavrusu gibi değerli brezilyalı forvetler var..onların arasından seçildi..hakettide..fenerliler : ÖP BOBONUN ELİNİ :d:d |
fiyatı acayip katlanır. |
eee bobo ne kadar kalırsa milli takımda bjk için o kadra iyi fiyati günvegün artıyor helal la bobo:D kartalım benım |
Hayırlı olsun birde goll atarsa var ya cok iyi olur :D değeri artar buyuk paraya satarız :D |
Söz Dunga'nın Brezilyalı ünlü teknik adam Bobo'yu Milli Takım'a seçti, ardından Fanatik'e konuştu: 'Şansını iyi kullanırsa bu formayı sürekli giyer...' 5.2.2008 ‘Takip ediyorduk’ Dünyaca ünlü Brezilya’nın teknik direktörü Carlos Dunga, Zaman Gazetesi’nin 18. Yılın Sporcuları ödül törenine katılırken, FANATİK’e yaptığı özel açıklamada Bobo’yu niçin kadroya aldığını açıkladı... Milan’ın iki yıldızı Kaka ve Pato’nun sakatlanmasının ardından Bobo tercihini kullanan Carlos Dunga şunları söyledi: “Bobo’yu uzun süredir takip ediyordum. Öncelik olarak Pato’yu kadroya almayı düşünmüştüm. Ancak onun sakatlığının ardından ilk seçeneğimiz olan Bobo’yu hemen almaya karar verdik.” ‘Kalitesi ortada’ “O gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Kalitesi zaten ortada. Beşiktaş gibi iyi bir takımda başarılı bir şekilde forma giyiyor. Ancak kendisine verilen bu milli takım fırsatını iyi değerlendirmesi gerekiyor. Çünkü Brezilya’nın elinde kullanacağı sayısız oyuncu var. Ona İrlanda maçında şans vereceğim. Bunu iyi kullanırsa bu takımda kalıcı olmaması için hiçbir sebep yok. Bobo’yu Olimpik Milli Takım’da kullanmayı istiyorum. Yaşının 23 olmasının da bunda tabii ki etkisi var. Fenerbahçe-Galatasaray maçını izledim gerçekten büyük keyif aldım.” Alex ve Carlos’a mesaj “Alex artık belli bir yaşa geldi. Onun pozisyonunda oynayan oyuncular Kaka, Diego ve Robinho gibi genç yetenekler. Ben de bunlara şans tanımak zorundayım. Bu yüzden ilerisi için mantıklı kararlar almam gerek. Alex’in kalitesi tartışılmaz. Bu söylediklerim Roberto Carlos için de geçerli. Real Madrid’de Marcelo, onun yerini doldurabilecek yeteneklere sahip” dedi. Milli Takıma çağrıldığı için ödül töreninde oldukça moralli gözüken Bobo ise “Bugün en mutlu günüm. Bu fırsatı kaçırmayacağım” diye konuştu. M. Çağrı DAVRAN |
Alex'i izleyen Dunga, Bobo'yu milli takıma aldı Sambacıların hocası, İrlanda sınavının kadrosuna Kartal'ın golcüsünü de dahil etti. Bobo: Benim için rüya gibi bir şey *** Büyük onur Sambacıların hocası, İrlanda sınavının kadrosuna Kartal'ın golcüsünü de dahil etti. Bobo: Benim için rüya gibi bir şey. Zaman gazetesinin ödül töreni için İstanbul'a gelen Brezilya Milli Takımı'nın hocası Dunga'dan Bobo'ya büyük onur! Özel maçta yarın İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan sambacıların hocası, kendisini '100 yılın altın karması'na alan Bobo'yu da kadroya dahil etti. z ŞANSINI İYİ KULLAN http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Bobo'nun hazır olduğuna inandığını belirten Dunga, "Kendisine bir şans verdim. Bu şansını iyi kullanmalı" dedi. Dunga'yı mahcup etmeyeceğini söyleyen Bobo ise çok sevinçli olduğunu kaydetti. Bobo, yarın oynanacak İrlanda-Brezilyla maçı için bugün Dublin'e gidecek. |
Bobo için sevindim ama ezikler için çok güldüm sözde ezikleri izlemek için gelmişti öyle diyordu basın. İzledi ne oldu brezilya karması cinconun gençlerlerinin elinden zor kurtuldu adam demiştir bu neyahu bunlar gerçekten ezik hehuhehee :biggrin::biggrin::biggrin: |
Alıntı:
|
dunga bize çalıştı, fiyatı direk birkaç milyon euro arttı |
Alıntı:
|
Dunga febeden futbolcu izlemek için gelmedi.Yanlış bilgi var.Zico'dan davet aldığı için geldi.febede Brezilya Milli Takmımı için seyredilecek hangi oyuncu varki gelip seyretsin adam??? |
yakısır bobo ya :):D |
Brezilyanın kadrosu: Renan (Internacional-RS) Julio Cesar (Internazionale) Maicon (Internazionale) Rafinha (Schalke 04) Lucio (Bayern Münih) Luisao (Benfica) Breno (Bayern Münih) Alex Costa (Chelsea) Marcelo (Real Madrid) Gilberto Silva (Arsenal) Hernanes (Sao Paulo) Josué (Wolfsburg) Lucas (Liverpool) Richarlyson (Sao Paulo) Anderson (Manchester United) Thiago Neves (Fluminense) Diego (Werder Bremen) Bobo (Beşiktaş) Robinho (Real Madrid) Luís Fabiano (Sevilla) Julio Baptista (Real Madrid) Rafael Sobis (Real Betis) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:51 . |