![]() |
Son Dakika BOBO Brezilya Milli Takımına Çagırıldı ... Flash... Flash... Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncuları izlemek için Türkiye'ye gelen Dunga, Beşiktaş'ın yıldızını milli takıma davet etti. 4.2.2008 Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Bobo, Dunga tarafından Milli Takım'a davet edildi. Pato'nun sakatlanmasının ardından forvet hattında sıkıntı yaşayan Brezilya Milli Takım teknik direkörü Dunga, Brezilya'nın İrlanda Cumhuriyeti ile 6 Şubat'ta oynayacağı maç kadrosuna Bobo'yu aldı. Bu karar Brezilya Futbol Federasyonu tarafından Beşiktaş kulübüne tebliğ edildi. |
Brezilyalı yıldız futbolcumuz Bobo, ülkesinin İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna çağrıldı. Daha önce Brezilya U-20 Milli Takımı formasını giyen Bobo, ilk kez Brezilya A Milli Takım kadrosuna çağırıldı. Brezilya Teknik Direktörü Dunga, İrlanda Cumhuriyeti ile oynanacak hazırlık maçının kadrosuna yıldız futbolcumuz Bobo'yu da davet etti. Bobo, maçta forma giyerse ilk kez Brezilya A Milli Takım forması ile sahaya çıkmış olacak. Bobo, İrlanda'da oynanacak mücadele için yarın (5 Şubat) bu ülkeye giderek, takımının kampına katılacak. |
çok güzel bi haber :) |
basarılar bobo umrım kalıcı olursun |
ooo helal olsun bobo yha :D inşl. devvamı gelir |
aslanim benim be demekki bu uzun zamandir bbonun takip edildigini gosterir bir macla brezilya milli takiminin kadrosuna giremezsin |
boylece bobonunda donusu muhtesem olmus oldu |
tabikide boboyu çağıracaklar brezilyalıolupta forvette bu kadar formda başka biri yok saten helal olsun bobo |
bu mükemmel bi haber. bobo inş. iyi olur ve piyasa yaparsın ;) |
türkiyeden başka kimseyi çagırmamış mı tek bobo mu??? |
umarım başarılı olur |
mukemmel bi haber umarim basarili olur... |
daha öncede oynamış ama u20de http://img230.imageshack.us/img230/5696/xcjt1.jpg http://img118.imageshack.us/img118/1192/xccxpz1.jpg |
ya koçum benim ya düşünemiyorum brezilyaya çagrılmış ne kaizma beşiktaş için... |
Alıntı:
galatasaray fb macini sadece mac izlemek icin gelmis zaten :D:D |
Harika bir haber ya çok mutlu oldum. Yakışır Bobo' ya.. |
eziklerin brezilya yıldızlarına ne oldu acaba :D:D:D |
Bide Delgado çağrılsa ilerleyen zamanlarda süper olur:) |
çok güzel olmuş :) |
Çok guzel bi haber. hayırlı olsun Boboya ve tüm camiamıza. eee brezilya milli takımının golcülerinden biri Beşiktaşlı ne keyif ama. Umarım Fatih efendide taraflı olmayı bırakırda Serdar Özkan ve Nobreyi avrupa şampiyonasıı kadrosuna alır. |
Alıntı:
|
yakısır bobo'ma :D |
alex i begenmemiş sadece bobo yu cagırmş ztn dorusu buydu yane :D helall olsunn boboooooo !!!!!!!!! |
Alıntı:
katılıyorum... değeri biraz daha artar :) |
Alıntı:
|
Bobo ya milli onur eee Beşiktaşada gurur... Hayırlı uğurlu olsun sonun da Brezilya milli takımına çağırıldı inşallah kalıcı olur |
BOBO Brezilya Milli Takiminda Boboyu yedege yollamak isteyen arkadaslar Bobo Breziklya milli takim teknik direktörü DUnga tarafindan 6 subatta oynanacak brezilya - irlanda maci aday kadrosuna cagrildi...boboyu begenmeyen nobrenin yedegi olarak gören arkadaslar simdi ne diyecekler merak ediyorum... |
helal sana be yürü koçum benim seni kimse tutamıyacak |
Ben Bobo'yueleştirmiştim. Daha iyi olsun diye. Benim yazdıklarımın üzerinden 1 saat geçmeden Brezilya Milli takımına çağrıldığını öğrendim; -Bobo adına, -Beşiktaş adına, -Türk futbolu adına çok sevindim. En içten duygularla tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.Genç futbolcularımıza buyuk bir moral vesilesi ve teşvik unsuru olacağını düşünüyorum. Ben eleştirmiş ve epeyi de yüklenmiştim Bobo'ya.Bobo 1 saat geçmeden milli oldu.Acaba diğer oyuncularımıza da biraz daha eleştiri yöneltsem mi?http://www.bjk.com/forum/img/smilies/wink.gif |
helal olsun... bu moralle performansı tavan yapar. bu da beşiktaşımın işine yarar... |
başarılar boboya milli takımında |
KALECI : Julio César (Inter Milan/ITA), Renan (Internacional) DEFANS : Leonardo Moura (Flamengo), Marcelo (Real Madrid/ESP), Rafinha (Schalke 04/ALL), Alex (Chelsea/ANG), Breno (Bayern Munich/ALL), Lucio (Bayern Munich), Luizao (Benfica/POR) ORTA SAHA : Gilberto Silva (Arsenal/ANG), Hernanes (Sao Paulo), Josué (Wolfsburg/ALL), Lucas (Liverpool/ANG), Richarlyson (Sao Paulo), Anderson (Manchester United/ANG), Julio Baptista (Real Madrid), Thiago Neves (Fluminense), Diego (Werder Brême) FORVET : Luis Fabiano (Séville FC/ESP), Rafael Sobis (Betis Séville/ESP), Robinho (Real Madrid), Bobo (Besiktas) |
ezikler deliriyordur simdi .... |
ezikleri izlemeye geliolar bobo yu çağrıyolarr azize ni surat şeklini görmek isterdim bu haberi alınca eziklerin 10 denesi 1 adam etmez azize anlamıştır artıq hehehhe :D |
dünkü mactaki performanslariyla ezikbahcenin brezilyalilari 3. ligte oynar ancak...ama bence dunga haksizlik etmis alexi cagirmali ve kakayi alexin yedegi olarak oturtmaliydi tühhhh hakkini yediler alexin kakada kim alexin yaninda :) :) |
helal be bobo bu sonucu sen hakettın ınsallah en kısa zamanda delgadoyu da arjantın mıllı takımına gonderırız |
süper haber yaa:):) hiç beklemiodum..umarım ordada bi gol atar da seneye 20 milyon euroya satarız:D:D piyasa yaparr inş. |
Dunga: 'Bobo haketti !' http://image.haber3.com/haber/146302.jpg Brezilya teknik direktörü Dunga, 23 yaşındaki futbolcunun bu şansı hak ettiğini söyledi. Bobo'nun Brezilya Milli Takım'a çağırmasıyla ilgili olarak açıklamalar yapan teknik direktör Dunga, 23 yaşındaki futbolcunun bu şansı hak ettiğini söyledi. Dunga, "Bobo, Brezilya'dan çok erken ayrılan bir futbolcu. Dünyada tüm Brezilyalı futbolcuları takip etmeye çalışıyoruz. Bobo'nun yeteneklerinin farkındayız. Ayrıca yaşı Olimpik Milli Takım'da oynaması için uygun. Ona bir şans vermek istedik. İrlanda ile oynayacağımız maçın kadrosuna aldık. Bu maç için Türkiye'den başka futbolcu almamız söz konusu değil. Ama Türkiye'deki futbolcularımızı takibimiz sürecek" dedi. NTV |
Alıntı:
helal olsun boboya yakışır |
helal olsun dungaya adam futboldan anlıyo kimn yıldız olduğuda ortaya çıkmış oldu & i love bobo & |
Türkiye`de Saat: 19:57 . |