![]() |
Sağlam beğenmedi, Dunga hayran kaldı Sağlam beğenmedi, Dunga hayran kaldı Brezilya Teknik Direktörü Dunga, Beşiktaş Teknik Direktörü ertuğrul salğam’ın sezon başında beğenmeyip Galatasaray ile anlaşmasına neden olduğu Serkan Çalık’ı beğendiğini açıklaması siyah beyazlı yönetimde şok etkisi yarattı Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Carlos Caetano Bledorn Veri, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Sarı-Kırmızılı futbolcu Serkan Çalık'ı çok beğendiğini söyledi. Zaman Gazetesi'nin Geleneksel "Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne" katılmak için İstanbul'a gelen Dunga, "Dediğim gibi Galatasaray çok koştu. Belki normal futbolları bu değil. Ama bu oyun sistemi Fenerbahçe'nin oyununu bozdu. Her iki takımda da çok iyi futbolcular var. Ben özellikle Galatasaray'da oynayan 61 numaralı futbolcu Serkan Çalık'ı çok beğendim. Genç bir futbolcu ve çok yetenekli" dedi. Sezon başında Beşiktaş kulübüne getirilen Serkan Çalık ve Barış Özbek'i sistemine uymadığını belirterek dönemin menajeri Ali Gültiken'in olumsuz tavrı ile karşılaşmışlardı. Daha sonra Galatasaray kulübüne giden ve sadece yetiştirme bedeli karşılığında anlaşma yapılan Serkan ve Aykut'un gönderilmesine anlam veremediklerini belirten yöneticiler "Başkanımız Yıldırım Demirören tranfser işi için birim oluşturmalı. Elimize gelen fırsatları kaçırıyoruz. Bugün Serkan ve Barış'ı almaya kimsenin gücü yetmez. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Serkan ve Barışı beğenmiyor yönetime Higuain ve Diatta'yı aldırıyorsa art niyet ararız" ifadesini kullandılar |
valla yönetim hala böyle şeyler sölemiyordr bence buu biraz abartıdır ama unutmayın ki ertuğrul bilemezdi onların iyi çıkacağını kendilerini ispatlamamış iki oyun cuydu bjk ye önerildiklerinde |
ALSAYDI NE OLACKA TI Kİ YHA :s adamlar bedava geldi ler şimdi ise een az 3-4 milyon € gidecek |
owen tarzı bi oyuncu.... |
ya iyi oyuncu bende beğeniyorum da Beşiktaş alsaydı oynayamazdı. Bobo'yu mu , Nobre'yi mi , Holosko'yu mu , yoksa arkadan gelen Batu'yu mu kesecek ? abartmayın Lütfen... |
carlton cole ile legro.yu beenmeyen hoca serkanı beenir mi:D:D ertuğrul çok ince eliyo ondan:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
TEKRAR SÖYLÜYORUM BUGÜN HAKEM HATALARI OLMASA BUGÜN HERKES HOCAYA KUL KÖLE OLURDU. ADAM DAHA 38 YAŞINDA DELBOSQE NİN TİGANANIN RIZANIN YAPAMADIĞINI YAPIYOR. HERKES HATA YAPAR ÖNEMLİ OLAN HATASINDAN DÖNMESİ. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yazık etmişlerrr |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ertuğrul hocayı ve takımı desteklemeyenler eğer şampiyon olursak sevinmesinler. O zamanda muhalefet olsunlar. Şansa şampiyon olduk desinler. Olmaz ki bu kadar muhalefet kötülemek ya. Sanki şampiyonluk kaçmışta böyle konuşuyorlar. Beğenir beğenmez alır almaz o hocayı ilgilendirir. Şampiyon olamazsak ondan sonra kötüleyebildiğin kadar kötüle. Ki şampiyon olamasak bile kötülenmemesi gerekir çünkü istikrar denen bir kelime var bazı arkadaşlarımızn lugatında olmayan. İki maç yenildik mi tamam bu hoca gitsin futbol dan anlamıyor. Çok anlayanlar mümkünse burda harcanmasınlar gidip teknik direktör falan olsunlar çünkü sürekli eleştirdiğimiz köşe yazarlarından bir farkları yok. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Agzında salya salarak nefret kusanlara duyrulur |
Alıntı:
|
Burası bir forum ve kimse kafasına göre hareket edip ahkam kesemez. O şuanda Beşiktaşımızn başında ligde de hiç kötü durumda değiliz. Takım çok berbat olur hedeflerden uzaklaşırız ondan sonra bu tarz konuşmaların maruz görülebilir. Başka topicte dengesiz demişsin Ertuğrul hocaya. Eleştirmenin de bir sınırı olmalı hakaret etme hakkına sahip değilsin.. |
Alıntı:
Bu kadar ınsanı gordugunu gorememek ılgınc:hello: |
Alıntı:
|
bence de ilginç ... bu arkadaş kolotun üye wersiyonu galiba..eğer amacı kolot gibi yapıp gündemde olmaksa tbrler başarıyosun ama böyle yaparak hiç bi yere gelemezsin bunuda sakın unutma.... |
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam;) Neyse konu çok fazla uzadı. Ertuğrul hoca medyada çıkan bu tarzda hakarete varan eleştirilere suskunluğunu koruyarak ve onları kaale almayarak en güzel cevabı veriyor. Bizde öyle yapmalıyız. Çünkü verilebilecek bir cevap bile yok. Çamur atalımda izi kalsın taktiği... |
Alıntı:
|
ertuğrul hocamızı seviyoruz.bana göre hataları yok mu? var.fahrinin gitmesi,korayın gitmesi,ibrahimlere tahammül etmesi,ali tandoğanın her mac aynı performansı göstermesi(bu adamı hiç uyarmıyor mu?)ve bazı maclarda dökülen bobo nun veya diğer kötü oyuncuların sahada kalması ve moralli oyuncuyu çıkarması bunlar benim saptadığım hatalar ama bunlar kadı kızındada olur.transfere gelince bi arkadaş legrotaglie ve coleden bahsetmiş.bunlar bencede beşiktaşta oynayacak kalitede insanlar degiller. kaldı ki beşiktaşlı olmak için ödenmesi gereken tutarlara bak bi arkadaşım.5 milyon avro edermi legrotaglie?kayserisporlu aydın ve gaziantepli bekirin bundan tecrübe hariç bi eksikliği yok bence. |
bnce pişmanlık dyulcak bişi değil serkanı alsaydık belki serdar özkanı kaybedicektik |
bize gerekmezdi takıma bile giremezdi |
arkadaşlar burası tartışma yeri değildir sadece konuya yorumunuzu yapın yeter ayrıca BJK19.03 yazdığın her cevap yada tepkin büyük harf ile buşekilde yazma |
Alıntı:
|
Alıntı:
ERTUĞRUL HOCA İLE DURMAK YOK YOLA DEVAM şampiyon olana kadar değil her zaman tmm hadi bakayım biraz dikkat et ;) kapiş |
İlginçç :):) Dunga ya soolemişler mi serkanın lig başından beri oynadığı mac sayısını??:):)Brezilya milli takımına alsın cok begendiyse...:):) |
Türkiye`de Saat: 18:44 . |