![]() |
Küçük Takım Oyuncusu Olduklarını bir kez daha kanıtladılar.!! Burak ve İ.Akın a çok şans verildi ama değerlendiremediler..! İşte küçük ve büyük takım farkı burda ortaya çıkıyor.! Beşiktaşda oynarken bu adamları en az 2 yada 3 kişi önde basıp markej ediyor ama gittiği takımlarda o kadar da markaja maruz kalmadıkları için gol atabilyolar.! Marifet Büyük Takımdayken O baskıya Rağmen Gollerini Atabilmek.! |
Alıntı:
|
Bu başlık ve konunun girişindeki yorum şaka olsa gerek:) Ben şaka olarak algılıyorum. Bu kadarınada pes doğrusu. Saç baş yoldurtan futbolculara, yapılan yada yaptıkları tüm yorumları unutup, şimdide övgüyle bahsetmek:)Söylenilebilecek çokta fazla söz olmasa gerek..Tuhaf... |
arkadaslar bu futbolcular o kadar sans tanildi.. ve sonuc olarak Besiktas formasi agir geldi.. kücük külüplerde oynayip attarlar... ama tabi kiralik verilseydi daha mantikli olurdu.. |
Alıntı:
saygılar |
Alıntı:
|
arkadaslar Besiktasimin formasi boyle futbolculara agir geliyor.Tasiyamiyorlar.sonra da anadolu takimlarina gidince golleri atip beni gonderenlere bu gollerle cevap veriyorum diye konusup duruyorlar.burak denilen futbolcunun hangi macta ayakta durup da adam gectigini gordunuz.rakip uzerine gidince hop bir bakiyorsun yer de sonra da ellerini iki yana acip hakeme bakip birseyler soyluyor. bize boyle soytari futbolcular lazim degil. isterlerse gitsinler barcelona da top oynasinlar BESIKTAS formasini tasiyamadilar.ve gittiler......... |
adamlar bjk da ayaklarinda top tutamioodu ne isleri var bize ! dünyada kac tane genc yetenek var bunlara mi kaldik.............. |
ARKADASLAR BURAK VE İBRAHİM İCİN BEN BESIKTASIN TOPCUSU DEĞİLLER DERIM...AMA ASLOLAN SUDURKI YONETIM BIRBIRI ARDINA HATALAR YAPIOR VE HER ADAMA BU KUTSAL FORMAYI EMANET EDIYOR...BESIKTASIMIZIN BENCE YAPMASI GEREKEN SEY HER YIL 1-2 KALITELI DUNYA YILDIZI EKLEMEK...SEZON SONUNDAN BERI BAKARSAK DIATTA HIGUEN GORDON YOZGATLI YA VERILEN PARANIN DEGERI BONSERVIS ARTI SEZONLUK UCRETLERIYLE 15MILYON DOLAR...BUNA BIR YILDIZ ALSAYDI BJK HERSENE 2-3 YLDIZ ALSAYDI SUANKI KADRO HEM MUKEMMEL OLURDU...HEMDE OZAMAN BU BURAKLARA TIRILARA VIRILARA BUNCA PARA ISTEYEEZDI KULUPLER..BENCE BJKDEN GITMESI GEREKEN 1-2 ADAM DAHA KALDI BUNLARIN BASINI YOZGATLI CEKIOR.2.SIRADADA ZAN VAR...ZAN BESIKTASIN TOPCUU DEGIL VE KAPTANLIGIDA TORAMAN HAKEDIO BASKASI YALAN |
ya bırakın ne olur ikiside bizdeyken haklarında olumlu konusan yoktu bu ikisinden de bir halt olmaz sadece kuck takım topcusu onlar |
Türkiye`de Saat: 04:02 . |