![]() |
Sevinmek İçin Sevenler Dışarı ! Gayet sakin bir şekilde beşiktaş maçını öğrendim skor 1-0 yenik kapatmıştık ilk yarıyı 2. yarı alırız maçı dedim ama olmadı 2-0 yenildik SAĞLIK OLSUN ileriki maçlarda telafi ederiz dedim İÇİMDEN Ne yani robotmu futbolcular her maçı kazanalım yada 'seviye 1 ' ayarı yapılmış futbol mu oynuyoruz playstation da TELAFİ EDERİZ ! SAĞLIK OLSUN ! İNŞALLAH TOPARLANIRIZ ! ben bunları söylüyorsam demek ki SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİM yolundayım... bu cümle böyledir böyle kalacaktır.. Neyse Sonra foruma girdim aaaaaaaaaaaaaaaaa Yine aynı Konu ertuğrul Hoca yanında da anlam veremediğim bir işaret ? Neyse baktım konuya of of of ortalık birbirine girmiş Yine aynı şeyleri yazıyorum bıktım artık bir önceki lig maçındaki kazandığımız maçtan sonra ertuğrul hoca gitsin diyenler konunun altına 2-3 kelime şeyler yazmışlardı ! Biliyorum konuuyu ben açtım Ama yenildik bir baktım 2-3 kelime yazanlar TAM 6-7 SATIRLIK ! yazılar yazmışlar hehe eeee yuhhhhhhhhhh biriktirmeseydiniz o cümleleri içinizde orman yok mu dağ yok mu çıkın dağa bağırınnnnnn ne istiyorsan bağır dağa taşa bağır Bağır da çıksın o kelimeler kurtulalım bizlerde Hep aynı şeylerle gelmeyin karşımıza Bağırında yazdıklarınızı okumayalım He ne yani hiç olmaayacak mı eleştiri olacak ta bu kadar da değil siz bir yenilgi sonrası ertuğrul hoca gitsin diyorsanız BEN SİZE BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK BAKMAM ARKADAŞ.. ! Genelleme olarak yazılmış bir yazıdır Kimseye kırgınlığım yok ! Üzgünüm Ama !SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK! lafının SINIRI YOKTUR... |
oooooooooooooooooooo. Yanındayım kardesim ...''' Ertugrul Hoca :@ ''' diye konu acan bir arkadasımız var ,, bnden ona gitsin bu yazıııı.... Helal veysel sprsin..Hele su yazın bitirdi beni !!!!!!!!!!!!!!! Alkı$$$$$$ BEN SİZE BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK BAKMAM ARKADAŞ.. ! |
aşkımız renklere sizlere degil ! bu söz herseyi ifade ediyor bence ... ne ertugrula destek veriyorum ne futbolculara ben sadece takımımı renklerimi seviorum o eski besiktas yok .. 3 sene üst üste sampiyon oldugumz sene futbolcular BESİKTASLIYDI.. metin ali feyyaz riza recep .. 100. yılda sampiyonluıgumzda gercek besiktaslılar vardı .. ilhan NOUMA sergen ahmet dursun .. bana simdi gercek bir besiktaslı gösterin takımda olan ? en iyisi ibrahim uzulmez ki onada ne demeli :) |
Veysel bu okudukların bişey değil sen sezon sonuna doğru gör durum böle devam ederse.Tamam maç kaybedilir ama kimsenin tahammülü kalmadı.Sevinmek için sevmedik lafının da bi sınırı var ama demi |
Şimdide futbolculara laf geldi :D gülüyorum valla billla :D:D:D:D |
Alıntı:
boşver ben görüyorum ama boş görüyorum sende öyle yap yazma tmm yorumunu yaptın teşekkürler |
:D ya ben sana demedim veysell arkandayım ben bu yazdıklarınla Ben samet1903 e dedim.. |
işte adını gördüğümde ohh beee dediğim bnm gibi düşünen birni bulup sevnmeye başlaıdığıım konuuu..harikasın veysel...biz senn gbi düşünüp aman yorum yazmayalım kim ne derse desin diyemedik,meğer doğrusu buymuş...daha önce de dediğim gbi herkes yermek için birilerini arıyo...teknik direktör biter futbolcu,futbolcu biter başkan..bir daha maç sonrası siteye yorum yazmamalıyım çnkü yorumları okuyunca sinirlerime hakim olmakta güçlük çekiorum ve son bir kez veysel harikasın |
hehehehehheheheheh :D merveme bak beee :D |
Alıntı:
|
Metin nrden geLdi simdi araya :D Evet biz takıımı futbolcular icin sevmeyiz. |
arkadaşa cwp wermiceğimi dier konuda söyledim ben artık muhattap olmak istemiorum..kendisine de fikirlerine de saygı duyuyorum..hayatının geri kalanında başarılar cnm arkadaşım |
Bırak merve bırak . herkes kendini savunur oda savunsun. forumdan oldugu icin ' arkadasımız ' bo$ver. |
Alıntı:
nerden mi geldi söleyim .. arkadas futbolcuları bagrımızıa basarız demiştide zamanında "o" serefsizide basmıstık sonunu gördük burdan geldi .. bu arada benmde senin düsüncelerine saygım var herkesin kendi düsüncesi eleştirmk herkesin hakkı yeri geldiginde arkadasında durdugu gbi |
Beni aydınlattıgın icin saoL. |
puuuffffffffff sizce futbolcular bizim kadar üzülüyor mudur? |
Alıntı:
ne dmek ;) tabikide üzülmüyor .. bazıları haric tabi icten formasının hakkını vererk oynadıgını düsündgm ftbolcular |
evet bakalim ertugrul hocayi elestiren sözde besiktasli kardesler derbileri inönüde cinconlari devirip ezikleri ezdigimiz maclar sonunda ne yazacak...zaten bu yüzden bu hallere gelmedikmi 2 mac yenilince teknik direktör gitsin eskiden ezikler böyleydi her 3 ayda T.D degstiriyorlardi bizde simidye kadar 5-6 T.D. degstirdik elimize ne gecti del bosqeyi begenmeyen tiganaya sabredemeyen simdide ertugrul gitsin diyorlar hadi gitti yeni gelen adam yine takimi dagitacak yine hersey silbastan yine yenilgiler bunumu istiyorsunuz....bence takim basarili ve dahada iyi olacaktir takimin 4 tane direk oynayan oyuncusu eksik bobo ,toraman , cisse ve serdar kurtulus ertugrul hoca napsin kendimi oynasin,,, lütfen elestiri yaparken düsünerek yapalim.... ARKADASIMIN DEDIGI GIBI SEVINMEK ICIN SEVMEDIK |
ahh mavişcim ahhh içimden neler yazmak gelio da boşver gerek yok..bn çıkıyorum çnkü şimdi biri yine bi yorum yazar falan bn asabi insanım kalbim kaldırmıyo |
ayrıca artık şu serdar kurtuluş gelse de bi ohh çeksek ama 2haftam kaldı dio,iki hafta sonra yine herkesi burda bulmak umuduyla...esen kalın arkadaşlar;) |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats: |
Grşşzz mervecim. |
bu arada ertugrul hocayi elestiren arkadaslar bobo yuda elestirmisti ama bobo milli takima cagrildi ve yedege cekilmesini söylüyorlardi nobreyle holosko oynamali diyorlardi aha bugün oynadi nobreyle holosko nekadar becerikli olduklarini gördük bugün ...bobo olmadigi zaman gördüler simdi |
Alıntı:
|
eyvallah veysel kardeş |
Alıntı:
|
yha bakalım bundna sonra şampiyon olmak istiyosa maç kaybetmemeli benim düşüncem zaten büyüklere ynilmemeli gs veya febe den biri ne daha yenilirse biter gibi geliyo bana |
sevinmek icin sevmedik abi insallah ankarasporu yenip maglubiyeti unutacaz inaniyorum ben |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne kadar sallarsan sallaaa:D:Dsana dokunur bayys beyyyyy:D:D |
acaba bu SEVİNMEK İÇİN SEVMİYORUZ sözü olmasaydı bu konu nasıl açılırdı çok merak ettim açıkcası. iyi o zaman , sevinmek için sevmedik diye milyon dolarlarlar alan futbolcuları,teknik direktörü ve yöneticileri eleştirmeyelim ... ARKADAŞ ; nasıl sen yanlış transfer yaptı diye yönetime veya çok kötü top oynadı diye futbolcuya kızıyorsan , bende kötü yönetiyor diye hoca ya kızarım.şunuda söyleyeyim ben sadece kötü günde bu eleştiriyi yapmıorum.geldi geleli beşiktaşı kaldıramayacağını söylüyordum bu hocanın... hele hele Ankaraspor maçından sonra nasip değilmiş dediği zaman bu hoca benim kafamda bitti. son sözümde kimsenin beşiktaşlılığını burda yargılamayın...sen bana bi beşiktaşlı gibi bakmasan ne yazar ki ? |
arklar ezikler bu forumları okudukça ne kadar sevindiklerini tahmin edersiniz heralde başka bişi demiyorum takımınıza her ne şartta olursa olsun destek çıkın tamam bende üzüldüm ama böle de olmaz |
Alıntı:
Ama kımsenın hakaret etmeye assagılamaya suc islemeye hakkı yoktur Keske herkes sadece besıktasımızın menfaatı icin elstırı yapsa Ama forumda art nıyetlı yorum yapan kısıler var yorum yapmak ıcın dııl baska saiklerle hareket edyolar,yani amac uzum yemek diil bagcıyı dövmek Menfaat pesınde kosanlarmı dersınız,siyaset yapmak ıısteyenlermı dersınız artık ne dersenız deyin,özellıkle bazı arkadaslar yapıyor bunu o kısılerın tum yorumları alt alta gelınce anlasılıyor ne yapmak ıstedıkleri. Biz vur deyınce ölduryoruz arkadslar,amac daha ıyı bır besıktassa neden herseyı yıkmayı yok etmeyı istiyoruz biraz yapıcı olsak fikir uretsek.4 yıldır aynı seyı yapyoruz zaten ,yakıp yıkıyoruz sonra tekrar sıfırdan alyoruz ama rakıpler yollarına devam edıyor Bırkezcık de farklı bise deneyelım hazır böyle bi umut varken,elimizde bir sans varken,bukadar yakınken.... HERSEY BESİKTASIMIZ İCİN LUTFEN ARKADASLAR LUTFEN |
biz şampiyon olsak ta olmasakta saten hep mutluyuz takım isterse 10. olsn ben her sene kombinemi alırım maçıma giderim..burda stad ortamı bilmeden bıdı bıdı yapan tipler var herşey uzaktan göründüğü gibi değil statdaki küfürleri tepkileri duysalar inanamazlar heralde..herşey pembe deill ağzı olan konuşuyo yaa..duyanda çok biliyo sanarlar |
herkes almış başını gidiyor valla önemli olan beşiktaş mı yoksa ertugrul hoca mı ? yarın öbürgün hoca gidince kimin arkasında durcaksınız beşiktaşın mı yoksa gocanın mı önemli olan beşiktaş tır her zman beşiktaşş iyi oynasın saglı sollu ataklar yapsın yeter :) Şampiyon olsada olmasada umrumda değil yeter ki mücadele edip iyi oynasınlar .. Kaleye tek bir şut atamazlarsa ben hesap sorarım oyle veya boyle ister futbolcular olsun ister hoca olsun EMİN OLUN HOCALAR VE FUTBOLCULARDAN EN İYİ BEŞİKTAŞLI TARAFTARDIR . Biz beşiktaşı seviyoruz ama yenildiği zman futbolcu veya hocalardan hesap sorarızz kimse taraftara sevinemezsiniz diyemezz bu benim şahsi fikrim.. Unutmayın hocalar futbolcular gidicidir kalıcı olan bizleriz ve beşiktaşımızdır... |
Alıntı:
|
Amac hatayı söylemekse eyvallah Ama nerdeeeeeeee |
bu laf cok dogru arkadaslar 8-0 dan sonra herkese soyledgm tek avunma cumlesıydı SEVINMEK ICIN SEVMIYORUZ BIZ aksı ıddıa edılemez bıle |
ya arkadaşlar Tigana gidip Ertuğrul gelirken söylediklerimizi hatırlıyorum da ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum, acaip bir kısır döngü içerisindeyiz Ertuğrul un sonuna kadar arkasında durmazsak ne yazık ki bu böyle devam edecek. Bu arkadaşlar gibi düşüncede olan bir çok insan bu olayı alışkanlık haline getirdiler. Başarının böyle gelemeyeceğini 5 sene geçti hala anlayamadılar ve ne yazık ki anlayamayacak gibiler. Ertuğrul un arkasında durmalıyız ve ona güvenmeliyiz ki doğru yola daha kolay varabilelim. Yönetimler değişebilir oyuncular değişebilir ama artık hoca değişmemeli. En azından bi 3-4 sene sabretmeliyiz... |
Türkiye`de Saat: 11:13 . |