![]() |
Alıntı:
uefa başarılı teknik adamlara ertuğrul HOCAMIZI da koymasının bir sebebi olması gerekiyor herhalde ! |
herkes taraftarı olduğun takımın yenmesini sevinmeyi ister tabi ki yenicekler yenilcekler futbolcular yönetim herşey değişir tek baki kalan taraftar sevgisi beşiktaşın büyüklüğüdür zaman birbirine girme değil destekleme zamanı |
dışlamana gerek yok şuan iyi durumda olmadığımıza göre beşiktaşlı olarak sevinemiyeceklerine göre gs yi fb yi tutsunlar sevinsinler ozman |
Alıntı:
|
Ertugrul hoca cok erken geldii cok kayseriden gittikten sonra kayseri daha iyi oynamaya başladı hata ertugrul hoca bizde pişene kadar olan olur zaten .Cok erken takımın başına geldi hem beşiktaşı harcıyor bu şekilde ... Beşiktaşı harcayan kişilere karşı her zman karşıyımmm ...................................... |
Alıntı:
İlkönce Allah' tan başka kimseye tapmayız!!! Kelimeleri biraz düzgün seç diyeceğim ama nick değiştirmekle konuşma tarzı da değişmiyor. Takım kötü oynadı saldırabildiği kadar saldırcak tabiki Ertuğrul hocaya karşı olanlar. Tabi onların demesiylede Ertuğrul hocanın gidicek hali yok. Sezon sonu şampiyon olmasak bile istikrar için hoca kalmalı. Bu kadroya yerinde takviyelerle seneye çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Hersene teknik direktör değiştir, bir sürü oyuncu değiştir nereye kadar. Sonradan kalkıp sabırdan bahsediliyor. Sabır böyleyse sabırsızlık nasıl birşey merak ediyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Son 3 haftayada ezik oynadık diyemezsin herhalde. Kayseri hariç ligin 2. yarısında kupa maçları dahil gayet atak oynadık. Onlarada ezik diyorsan Beşiktaş' ın maçlarını seyrediyor gibi yapıp kafanda başka şeyler canlandırıyorsun sanırım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:23 . |