![]() |
Ne biçim beşiktaşlısın sen bobobobo_1903 .. abi git sen gec su takımın basına ya allah askına :D ne olucak cok merak ediyorum |
Alıntı:
konu buraya çekildi.. sen nerden biliyn hocanın yanındamıydın takıma güvenmiyorum mu dedi yanında ya abi valla tmm yazma birşey lütfen ya bozdun moralimi |
Alıntı:
|
boş işler |
Alıntı:
FORUMDA MANTIKLI TEK BİR KELİME YAZMAYAN VE FAZLALIKTAN İBARET OLAN SEN SURALARA YORUM YAZMAYARAK GİTSEN ;) hocanın yanında deilidm takıma güvenmedigini acıklamaları ve durusundan anlasılıyor ama sizin anlamanz zor |
Alıntı:
gördüler teşhisi koydular sağlam gevensiz:D |
Alıntı:
rahat ol biz tv den mac izleyip yorum yapmayız her mac staddayz ;) ertugruluda tanıyorm onun basındakinide güvendigini insanıda |
hocanın yanında deilidm takıma güvenmedigini acıklamaları ve durusundan anlasılıyor ama sizin anlamanz zor[/quote] bir insanın duruşundan güvensiz olduğunu nasıl anlıyorsun çoh meraq ettim.. banada öretsene ! |
Sen misin doru konusan kendini haklı zanneden. Haddini bil. |
Alıntı:
Mantıklı konuşuyorsun çok gözlerim yaşardı vavv bir insan psikolojisini OTURARAK ve TV den gören şahsiyetle karşı karşıyayım çay mı içiyordun kola mı izlerken abi ben de şu an bağdaş kurdum durumum ne İNTİHAR edermiyim ? |
Türkiye`de Saat: 13:21 . |