![]() |
sevinmek için seviyorummm!!! evet ben sevinmek için seviyorum kardeşim kimse benim beşiktaşlılığımı yargılayamaz kimene kardeşim benim takım sevgim yok işte eleştiri yapmayın ulan konuşmayın bilmem ne sizene ulan benim beşiktaş sevgimden öyle değilmi ben beşiktaşın futbolcularından nefret ediyorum şuan t.direktorunde başkanında bu takımda birtane bjk li varsa oda sinan engindir misal adam dünya yıldızlarını takıma kazandırmaya çalışıyor ama kova ertuğrul istemiyor...sevgili arkadaşlar nereye kadar birbirimizi kandırıcaz burdaki herkes şampiyonluk özlemi içinde...sevgili arkadaşlar nereye kadar birbirimizi kandırıcaz ertuğrul hocaya üzülmeze toromana tandoğana duygusal davranarak 11 kişinin hakkını yemesine bizim başımız daha çok ağrıycak yapmayın etmeyin herşey büyük beşiktaş taraftarının elinde duygusallığa yüzde 10 yer bırakın kendinizde yüzde 90 ı takım menfaatine olsun...BEN ARTIK SEVİNMEK İSTİYORUM herkeste öyle kimse kendini kandırmasın dün kayseri önünde acizliğimizi bütün herkes izledi heleki liverpool yazık bu taraftara ben bjk maçlarını bu sezon için izlemiyorum artık 1 tane güzel futbol çıkaramadılar anadolu takımı dediğimiz gs yi görüyoruz her hafta fırtınalar estiriyolar adamlar mod not : Büyük yazmaya gerek yok gözlerimiz görüyor arkadaşm,Teşekkürler |
ilk önce mesajını ayrı ayrı cevaplıyacağım girşin hoş güzel olmuş gelişmen çok kabaca ve bir Beşiktaş'lıya yakışmıyacak şekilde Beşiktaş'ın Teknik Direktörü olan Ertuğrul Sağlam'a kova demişsin bunu hiç yakıştıramadım.Neyse konuya değinmek istedim.. Biz senelerce sevinmek için sevmedik felsefesi ile büyüdük.Büyüdükçe büyüyoruz düşündükçe seviyoruz.Kimse kimsenin Beşiktaş-lı-lığı-nı sorgulayamaz.Kimse kimseden daha iyi Beşiktaş'lı olamaz.Herkez kendinden önce Beşiktaş'lı olacak..Kendin den önce Beşiktaş lı nasıl olunacak ne olursa olsun bunlardan birinin kuralı seni çiğnemiş gördüm.Ne olursa olsun senin kova dediğin kişi hala Beşiktaş J.K'nün Teknin Direktörü olan Sayın Ertuğrul Sağlam'dır.İlk önce haklı olmak istiyorsan haksız duruma düşme burda herkez istediği konuyu açar tartışır kimse kimseye bu konuyu açma deme hakkı yoktur.Zaten gereksiz bir konu ise gerekliler kişi o konuda gerekeni yapar.Benim düşüncemde en büyük Beşiktaş'lı Sinan Engin değildir.! Dışarda milyonlarca BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARIDIR EN BÜYÜK BEŞİKTAŞLILAR.. Sen Liverpool maçından söz etmişsin sen 8-0 a bakarken bizim içimiz kan ağlıyordu.O bahsettiğin Sinan Engin ve arkadaşları (başkan vs...) Beşiktaşlı duruşu dediğimiz şerefli bir onuru ayaklar altına aldı.Biz ne 8-0 lardayız ne orda burda..Laflarımı anlayan anlar..Sevinmek istiyoruz elbette ama ********ce değil BEMBEYAZ DOĞRULARLA şampiyonluklar istiyoruz. GELECEKTEN GELECEĞE SABIR TAŞININ HER KİLOMETRE KARESİNDE İNADINA BEŞİKTAŞ..... |
eminin şu an bizim gibi düşünenler çooooook fazla burda ama kimse cesaret edipte yazamıyor.seni tebrik ediyorum.bütün yazdıklarının arkasındayım... |
Bir ağacı izleyeceksin. Şöyle sırtını yerde tutarak Ve gölgesinde yatarak Bir ağacı seveceksin… Yaprakların ışıkla dansını Işığın gözüne yansımasını Kuşların dallarda zıplamasını Seveceksin. İnsanları izleyeceksin Şöyle dalgın dalgın bakarak Ve yerden usulca kalkarak İnsanları seveceksin. İnönü de kuyrukta beklemeyi Hatta soğukta titremeyi Bağırarak sesini yitirmeyi, Mabetten, BEŞİKTAŞ’a yürümeyi… Seveceksin…. |
bu takım son 13 senedir 1 tane şampiyonluk yaşamış ezik dediğimiz takıma bakıyoruz 7 yılda yanlış hatırlamıyosam 5 şampiyonluk genj_kartal arkadaşıma bazı sitemlerimde hak veriyorum |
Alıntı:
ve ayrıca bu konu benim için açılmış gibi neyse orayı geçtim kova diyorsun sen o kova dediklerinle sevinmedin mi arkadaşım hiç kayseriye yenildik kova oldular ayrıca 8-0 hala konuşuyormusun sen bunu gündeme niye getirdin anlamadım KİMSE KİMSENİN BEŞİKTAŞLILIĞINI SORGULAYAMAZ ----)SORGULAMADIM ZATEN ;) KAPİŞ burada neredeyse futbolcular hocaya teknik heyete küfür edilecekti.. bende konu açtım sağduyu için. sağduyusu olmayanlar ortada zaten ;) |
Bir çocuk vardır düşünme orda kafanı çevirirsin o çocuk hep ordadır, ya babasının kucağında,ya annesinin aldığı atkıyla sarılmış sarmalanmış,yaşıtları uykudayken o beşiktaş bile diyemezken ordadır... o aşk içine işlemiştir... ne o çocuğun umrundadır beşiktaş yenilmiş,ne yenmiş.. orda ortak kalpler birleşmiştir.. bu aşk kadar saf sevebilmek lazım,insani egoları tatmine çalışmak değil... Hangimiz hayatta sürekli başarılıyız? aşk diosak her zaman buna,karşılıklı çıkarlar aşkı yok eder bilinmeli... İNADINA DELİKANLI GİBİ DOLMABAHÇEDE, SAHİLDE, ORTAKÖYDE, TAKSİMDE, BEŞİKTAŞTA BAKIRKÖYDE KADIKÖYDE Allahın bile unuttuğu her dağ,taş parçasında İNADINA BEŞİKTAŞ ister şampiyon ister 2. ister 3. |
Alıntı:
|
Alıntı:
duygularımızı paylaşabilmişsek asıl sana helal olsun kardeşim ! |
Alıntı:
|
Bir ağacı izleyeceksin. Şöyle sırtını yerde tutarak Ve gölgesinde yatarak Bir ağacı seveceksin… Yaprakların ışıkla dansını Işığın gözüne yansımasını Kuşların dallarda zıplamasını Seveceksin. İnsanları izleyeceksin Şöyle dalgın dalgın bakarak Ve yerden usulca kalkarak İnsanları seveceksin. İnönü de kuyrukta beklemeyi Hatta soğukta titremeyi Bağırarak sesini yitirmeyi, Mabetten, BEŞİKTAŞ’a yürümeyi… Seveceksin…. Bir çocuk vardır düşünme orda kafanı çevirirsin o çocuk hep ordadır, ya babasının kucağında,ya annesinin aldığı atkıyla sarılmış sarmalanmış,yaşıtları uykudayken o beşiktaş bile diyemezken ordadır... o aşk içine işlemiştir... ne o çocuğun umrundadır beşiktaş yenilmiş,ne yenmiş.. orda ortak kalpler birleşmiştir.. bu aşk kadar saf sevebilmek lazım,insani egoları tatmine çalışmak değil... Hangimiz hayatta sürekli başarılıyız? aşk diosak her zaman buna,karşılıklı çıkarlar aşkı yok eder bilinmeli... İNADINA DELİKANLI GİBİ DOLMABAHÇEDE, SAHİLDE, ORTAKÖYDE, TAKSİMDE, BEŞİKTAŞTA BAKIRKÖYDE KADIKÖYDE Allahın bile unuttuğu her dağ,taş parçasında İNADINA BEŞİKTAŞ ister şampiyon ister 2. ister 3. Bu konuya bu cevaplar yeter de artar bile... |
abi tek sözüm var biz şampiyonluk inancımızı kaybedersek sahadakiler dünden bırakır o yüzden bütün basın tıraş forza beşiktaş diyorum.sımsıkı sarılmalıyız takımımıza iyi günde kötü günde biz inanmazsak onlarda inanmazlar bunu unutmayalım.gidip maçlara sesimiz yok olana kadar şampiyon beşiktaş diye bağırmalıyız bu sene şampiyon beşiktaş.hani holosko demişti her yer siyah beyaz olcak diye takım inanmış sıra bizde unutmayalım ki iki hafta sonra gs maçı var ve o maçta şampiyonlukta büyük yarada alabiliriz büyük bir yolda katedebiliriz |
Konu gerçekten güzel 100. yılda nekadar güzeldi herşey ne olduysa lanet samsun maçından sonra oldu ne lanetmiş be kaç kişi takımdan koptu bu insanlar şampiyon yaptı takımı ama yönetim saolsun el attı daha güzel günler yaşatıyor taraftarına sevinmek bizim en doğol hakkımız ama olmuyor bence hocamıza olan olur yine bir tek ona üzülürüm gerisi yalan:stupido: |
Sevinmek icn mi seviyorsun :D hahahhahhhhahahah diyorum sadece :D:D |
bu tip maçlardan sonra febe ve geyselilerin gazına gelenlerin olması çok üzücü. rastlıyorum her yerde , bu yılı düşünelim 8-0'ı çıkarırsak pek de başarısız bir yıl geçirdiğimiz söylenemez. tabii şampiyonlukla noktalarsak. ben de şampiyonluk istiyorum , herşeyin daha kötüye gitmemesi , Beşiktaş'ın silkinmesi için... bak başarıyı da kendim için değil Beşiktaş için istiyorum! Beşiktaşlı oLmak yeTer! |
Arkadaslar herkes haklı aslında sevınmek ıcın sevmedık doğru ama şampiyon olma zamanı geldı bız sevınmek ıcın sevmıyoruzda onlarda kıymetımızı bılsın,hakkımızı versın bence iyi oynayıp,yüreğiyle oynayıp kaybetsınler kabul ama şımarıklık laubalılık yapmasınlar yeter.. Not:AYRICA BUYUK TAKIM KÖTÜ OYNARKEN KAZANANDIR BUDA KALITELI FUTBOLCUYLA OLUR |
bari forumun ismini deiştirin beşiktaşlılığı beşiktaş sitesinde harcatmayın .. YeteR uLannn ! beşiktaşlılığı herkez kaldıramıyo burda |
aynen kmse kaldıramıyor . :D ama ismi güsel :D |
bnce haklı |
haklısın ağzı olan konuşuyor usta eer sen herkesi takarsan işin var demektir..sen sevmene bak gerisini boşver..sana yorum yapanları sallama o yapanların yarası var ki gocunuyo |
Alıntı:
|
bu taraftar bu kadar stresi haketmiyor bende senin arkandayım yürüyüş flan yapsak sitece süper olur! ciddiyim! |
Alıntı:
|
eger sevinmek icin seviyorsaniz gidin febeyi yada cinconlari tutun her sene saibeli sampiyonluk yasayin ama hicbirzaman gercek bir Besiktasli gibi basiniz dik gezemezsiniz bunu unutmayin biz saibeli sampyion olmaktansa 100 sene olmayalim daha iyi |
gülüm seni koparmıslar hoyrat ele fırlatmıslar adına türkü yakmıslar hesabım var !! gece çöker halim yaman resmin gözyasımda duman günler gelir gecer zaman hesabım var !!! gülüm dünya yine güzel hayat yasamaya deger ölmes sag kalırsam eger hesabıım var !!! bir zamanlar aşıktım sanaaa baksan titrer dokunsan erirdim oyle cok severdim seni istesen düşünmeden canımı verirdim neler oldu neler yasandı !! abi iki sarkı dinledim üstüste bu kadar mı dertliyken bu sarkılar hemde bu sözler bjk için yasılmıs sanki yeter çektigimiz sıkıntılar yeter bu fırtınalar neler oluyor abi biri söylesin iki kelime den ötemi bu sorun yaa ben yasdım ama bitmiyor gibi dertlerimiz sonucta ne olması lasım acı cekmeye hakkımız yok bitsin bu çile bu spekilasyonlar biri önümüz açık demiyecekmi ???? lütfen ...lütfen ... |
Adı üstünde futbol bu yani bir oyun ..Bir gün kazanan takım olursun digerinde kaybeden.Evet hepimiz kazanmayı istiyoruz ama kaybettigimizde de bu dünyanın sonu oldugu anlamına gelmiyor.Beşiktaş bu takımın adı.Onu yönetmek için birileri gelir gider , takıma iyi ya da kötü oyuncular gelir gider baki olan Beşiktaş sevgisidir ve ne olursa olsun o sevgiyi hissetmektir. Bir yenilgide bu kadar olay çıkarmak, beşiktaş taraftarına yakışmaz. Eleştirmeye karşı degilim ama Eleştirirken yıkmak yerine yapıcı olmak kaydı ile ... |
Evet katılıyorum,sevinmek istiyoruz,başımız önde dolaşmak istemiyoruz.Ya beyler görmüyormusunuz Türkiye 2 büyüğe kaldı,15 yıldır Türkiye ligini forse ediyorlar .Biz ya 2. oluyoruz ,ya ilk devre kopuyoruz.Beşiktaş'ı başarısız yapan gitsin.Sevinmek için ,sevmemişiz .Biz Sivas değiliz;Kartal'ız.Yüksek uçamazsak ölürüz. |
Alıntı:
Adamlar bile diyor artık ligtv de bile söyleniyor türkiyede 2 büyük yaratılmaya calısılıyor .. febe gese sampiyon olur besiktasta türkiye kupası 6 7 senede de sampiyonluk .. buna DURR demenin vakti geldide geciyor .. herkes BESİKTASın büyüklügünü anlicak |
evet artık sevınme zamanı bızde neden sevınmek ıstıyoruz kendımız ıcın belkı bı nebze....ama BESIKTAS ICIN sevınmek ıstıyoruz artık....artık takımımız siyah beyazımız....bembeyaz şampiyonlullar ve kuplarla gelsın ıstıyoruz...artık sevınmek bzımde hakkımız..... |
Alıntı:
|
arkadas biraz sert konusmuz kabul ediyorum... ama bizde artik basari istiyoruz, SIKILDIM artik her sene seneye sampiyon olacaz demekten.. 19 yasindayim en son besiktas sampiyon oldugunda 14 yasindaydim ve sadece o sampiyonlugu iyi hatirliyorum... her yaz turkiye geldigimde alay konusu oluyorum fbliler ve gsliler alay ediyorlar benimle.... kabul ediyorum fbnin ve gsnin sampiyonluklari serefsizdir ama insanlar seni dinlemiyorlar bile yani fbli sampiyon olduk diyor hakem sayesinde ya da para verdik sampiyon olduk demiyor..... Ama umudumu kesmedim insallah Sampiyon olacagiz bu sene cok istiyorum. ÖLÜMÜNE BESKTAS.. |
coşmuşun yahu..:D:D........neyse ciddileşiim sölediklerinde haklılık payı var ama çok böle ne bilim kabaca desem yeridir sanırım....herkes ister sefinmeyi yeri gelcek sefinces yeri gelcek üsülces....belki de ağlicas....ama en önemlisi SABRETCEZ........ |
Alıntı:
|
1.en büyük beşiktaşlı ATATÜRK'TÜR... 2.alen markaryan ve onun gibi olan diğer arkadşlar yıllardır bu tiribünde yensekte yenilsekte gırtlak patlatmış hiçbir zaman beşiktaşa olan aşkını,beşiktaşın başarısını sorgulamamıştır 3.beşiktaş hiçbir zaman birilerinin takımı olmamış şerefiyle bir yerlere gelebilmiştir lütfen birbirimizi yemeyelim arkadaşlar.şampiyonu şeref değil federasyon belirlyor bu ülkede.we biz böle bir ülkede bu ülkenin en şerefli en onurlu takımı olan beşiktaşın taraftarı olarak her neolursa olsun hep destek tam destek felsefesiyle takımımıza sahip çıkalım. beşiktaşı sewiniz.şerefiniz için sewiniz.onurunuz için sewiniz.derdindede mutluluğundadad sewiniz.onun bizden başka kimseye ihtiyacı yok saygılar |
bende bu konuyu açan kardeşime katılıyorum fakir edebiyatı yapmayın yok sevinmek içinmi sevdik evet kardeşim yeter ya adamlar 10 eksikle oynuyor yeniyor adamlar tur atlıyor sonuçta taraftarını mutlu ediyor bırakın bu erturul sevdasını ilk önce bu takımdan o gitmeli bence bunu sırf kayseriye yenildik diye demiyorum vallahi bazı arkadaşlarımız tepki vermesini bile bilmiyor ben bu takımı seviyorum ve mutlu olmak istiyorum onun için de başarı elde etmesi lazım artık yeterrrrrrrrr |
başaRıyı hepimiz isteRiz ama başaRının aRkasında duRduğumuz kadaR başaRısızLıkLaRın aRkasında duRmayı da biLmeLiyiz...Sonuçta biz bu takımı ne başkanı ne taknik direktörü nede futbolcuları için sevdik; biz beşiktaşımızın renklerine gönül verdik, beşiktaşlıyı sevdik...Peki siz böyle yapaRsanız neRde kaLdı beşiktaşlılık duruşu...İNANMALIYIZ ve destek vermeLiyiz.sonuçta Beşiktaşımız birkaç sene daha şampiyon olmazsa takım mı değiştirceksiniz eğer öyle bi düşünceniz varsa hiç durmayın...! SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK!!! |
Cok acik olan fakat bazilarinin duygusal baktigi icin göremedigi bir gercek var.. Aslinda bunun cevabi bir soru??? Türkiyede en cok taraftari olan takimlar hangileridir?Neden? Cevabini biliyorsunuz zaten en cok taraftari olan takimlarin peki NEDEN sorusunu hic sordunuz mu? Taraftar sayisi takimlarin sampiyonluk sayilari ile dogru orantili yani biz en cok taraftara sahip olan 3. takimiz cünkü siralamada da ÜCÜNCÜYÜZ.. Dikkat edin en büyük takim demiyorum en cok taraftara sahip olan takimladan bahsediyorum. Peki bir takimin taraftari yani sempatizanlari ne zaman artar??Takim basarili oldugunda ve insanlarda hayranlik uyandirdiginda.Besiktas in taraftarinin en hizli arttigi dönem METIN_ALI_FEYYAZ dönemidir adlarina besteler yapilan ve basaridan basariya kosulan yillardir.Demek ki insanlar bir takimi tutarken O takimdan zevk almak isterler.Maclarini izlediklerinde hayranlikla izleyecekleri futbolcular görmek isterler. Iste bu takimlarindan sevgilerine karsi bekledikleri FAYDAdir. Kimse kimseyi bos sözlerle kandirmasin.Dünyada karsiliksiz bir sevgi yoktur.Anne Babalar bile cocuklarindan yaptiklari emekler karsiliginda en azindan saygi görmek isterler... Besiktas bizim canimiz herseyimiz bizim su anki ruh halimiz son Kayserspor macindan kanaklanmamaktadir,Burda Ertugrul u desteksiz bir sekilde savunan arkadaslara hatirlatmak isterim ki Ertugrul gecen haftaki mac sonundaki Basin tolantisinda kendisi bile belirtmistir. "Besiktas in oynadigi maclarda Skoru son anda kendi lehine cevirmesinden Taraftarlar artik SIKILDILAR" Yani ertugrul bile taraftarin tepkisini normal karsilarken burdaki bazi arkadaslar KRALDAN COK KRALCILIGA soyunarak anlamsiz bir sekilde kenidleri gibi olmayanlari disariya davet etmektedir.. Üstelik en muhalif ve DEMOKRATIK taraftar gurubu oldugu kabullenilen BESIKTAS taraftarina kendi icinde bu kadar tahammülsüzlük yakismiyor. Herkes görüslerini hakarete varmadan özgürce belirtebileli ve bu durum kimse tarafindan saygisizlik olarak algilanmamali.. |
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: Alıntı:
|
keşke sene sonu için luce ile anşılsa..topuz ve gökhan alınsa ve gordon-rico gnderilip 3 tane kaliteli yabancı ile yola devam etsek ama hayalim işte..ama ertuğrulla biyere varılmaz bırakın bu sağlam duralım işlerini sene sonu olduktan sonra iş işten geçtikten sonra görcez ertuğrulu herkes o zman neler dicek bakalm..biz şimdiden görüyoruz die suçlu oluyoruz..hayır efendm ertuğrl bu zihniyetle sıfırr hiçbişi yapamazzzzzzzzzzzzz..kayseri maçında tek şutumuz yok ya olaya bak rezillik |
sevinmek için seviyosanız gidin sizi sevindirecek takım tutun. ERTUĞRUL SAĞLAM hakkıundada konuşmayın lütfen. Bu ne yaa devamlkı hoca devamlı hoca. Sizin istediğiniz teknik direktör yeryüzünde yok bulamazsınız. ulan herzaman hoca gitsin mantığı YANLIŞŞŞ bunu hala öğrenemedik.. |
Türkiye`de Saat: 10:11 . |