![]() |
Arkadaşlar trabzonspor taraftarı gibi olmak isteyen varmı beşiktaştan bahsediyoruz takım taşıdığı formanın hakkını vermek zorunda biz geçmişimizle mi övünelim yoksa herzaman sürekli güncel başarılarımızlamı bırakın artık arkadaşın sonuna kadar yanındayım ben metin ali feyyazla büyüdüm sevinmek hepimizin hakkı arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, kaldıki ben bu seneye kadar hiç bu kadar strese girmedim hermaçta gol yiyoruz nerde kaldı büyük takım ruhu samimi söylüyorum eğer adamlar gol atıktan sonra üstüne yatsalardı biz daha çok puan kayberderdik :2in1: |
hellal olsun walla süpersin alayına gider.... |
Alıntı:
|
birisi patladı en sonunda bekliyodum...:) |
sapına kadar beşiktaş kim nederse desin 15 değil 55 senede şampiyon olamasak ben sapına kadar beşiktaşlıyım... |
BESIKTASLI OLMAK YETER kimsenin besiktasliligini sorgulamayacagiz ama nedir milletteki bu inanc kaybi anlayamiyorum daha 1 mac oncesine kadar herkez sampiyonluk sarkilari soylemiyormuydu benmi yanlis hatirliyorum ya neyse sende sevinmek icin sevebilirsin tabi sende haklisin ama su hakaretlerinize bi son verin sinan engin besiktasin adini sikeye karistirmis tek insandir sinan engine enbuyuk besiktasli demende bi baska gariplik |
yönetim hoca el ele hepberaber istifaaya başka türlü olmazzz |
Yönetim seçimle geldi ve seçimle gidecek ne yazıkki... Ama inşallah istifa ederde gelen yönetimde Ertuğrul hocayla çalışmaya devam eder......... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynen.. in$aLLahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. :vroam: |
Türkiye`de Saat: 14:29 . |