once_biz_vardik1903 | 11-02-2008 18:39 | birinci yerden girecegim ibrahim uzulmez ali tandogan bunlara zaten futbolcu demeye bin sahit lazim ama malesefki bunlara katlanmak zorunda kaliyoruz serdar kurtulus sakatlanmasa ali tandogan forma yuzu goremezdi bunu hepimiz biliyoruz sanirim ibrahim uzulmez icinse zaten orda turkiyede adam yok dogru duzgun daha dune kadar milli takimda bile ibrahim oynuyordu yabanci hakki ordan yanakullanilabilirdi belki ama ilk 2 ihtiyacimiz olan yere yapildi transferler bazen zorunluluklari herkez anlamali delgadoya gelince delgadoya 1 yili bosa gecirten hoca ertugrul degildir tam aksine delgadoya gercek kimligini geri kazandiran ertugrul hocadir bunuda boyle biliniz daha geleli 6 ay oluyor takima 6 ayda bu takimi kurdu ve hala sampiyonlugun ortagi su anda ve bence en buyuk adayidir besiktas inanilmaz sanssizliklar yasadi buyuk hakem hatalari yasadi besiktas yenildigimiz 4 macin 3nde hakem hatalari var birindede taraftarin gereksiz isyanindan kaynaklanan bir sonuc var 6 ayda yeni bir yapi kurup inanilmaz isler yapamazsin bunlari yapabilirsin ve yapti besiktasin gelecegi aydinliktir kimsenin suphesi olmasin tek hatasi bana gore olan tek hatasi holosko geldikten sonra takimi degisik bir sistemde oynatmasi oldu 4-3-1-2 den 4 3 3 gibiye dondu takim bu zamanda sistemle oynamamasi gerekiyordu ama nobreye boboya kiyamadigindan boyle birsey yaptigini dusunuyorum ancak kesinlikle duzeltecektir bobo ve cissenin takima girmesiyle beraber besiktas 2 misli degisecektir bobo biraz kipardanirsa besiktas onune gelenide dagitacaktir ben sezon basindan beri idda ediyorum iddaam gene sabittir inonude buyuk mac kaybetmez besiktas once galatasarayi ardindan trabzonu ardindanda fenerbaceyi yenecegiz |