![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sonundaaaaa :D:D:D hehehehe sprsin adminim. :party::party::party::party: |
valla bazı arkadaşlarla bu forum kurulduğundan beri buna karşı mücadele veriyoruz zaten. Umarım bir gün bu gerçek anlaşılır. Ve umarım bu Ertuğrul gitmeden olur. Ertuğrul la eninde sonunda mutlu günleri göreceğiz. Ve bu gerçekten kalıcı bir mutluluk olacak bundan eminim. Ben hocamızın sonuna kadar arkasındayım. Bu sefer tarih tekerrür ederse zaten geriye sadece BJK sevgimiz kalacak eğer ki Ertuğrul giderse zaten kimse başarı falan beklemesin. Neyse bu sevgiyle yaşamak da yeter bize zaten ama umarım bu durum gerçekleşmez... |
Alıntı:
Baştan beri seninle aynı fikirdeyiz:) Umarım en azından bizim gibi istikrara inanan kesim kazanır ve Ertuğrul hocayla büyük başarılar yaşarız. Çünkü bunu hem Beşiktaşımız, hem biz ve hemde hocamız hakediyor... |
Alıntı:
|
arsen wenger yada alex ferguson gibi bi hoca getir, bak bakalım kim sesini çıkarır? |
Alıntı:
|
valla arsene wenger i alex ferguson u bilmem e real le şampiyonluklar ve ş.l. şampiyonluğu yaşamış bir hocayı da gördü bu takım ve bir devre bile doğru dürüst dayanamadı. Hele de Arsene Wenger gelirse ve BJK da büyük çaplı bir operasyona adım atarsa ki bu operasyon sonucu 2 sene ne şampiyonluk ne başarı beklenmemeli takımdan. Bu taraftar daha 10. maçta falan Arsene Wenger istifa seslerini yükseltir emin ol. Türkiye deki yaygın düşünce kolay yoldan herşeyin yapılması futbolda da etksini gösteriyor. Hemen herşey kolayca olsun isteniyor ama bu her zaman böyle olmaz. Ya çok şanslı olacaksınız ya da bazı fedakarlıklarda bulunacaksınız. Biz ne fedakarlıkta bulunup sabredebildik ne de şanslı bir hava yakalayabildik. Kurtuluşumuz ne olursa olsun istikrarda bu böyle bilinsin ve kabul edilsin artık... |
Alıntı:
|
Del bosque' yi de gördü bu taraftar ve şuanda tazminatına ne kadar ödeneceğini tartışıyorlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ayrıca del bosque'yi ferguson ve wenger ile kıyaslayamazsın çünkü del bosque dünyanın en pahalı adamlarına sahipken başarılıydı, diğer ikisi yoktan var ediyolar yıldız çıkarıyolar. yani işi çok iyi biliyorlar |
Bu yönetimin önüne geçecek hoca yok maalesef. Kendilerindense onları yollayıp çuvallarca para ödemeyi tercih ediyorlar. O yüzden biz seçime kadar bunlara katlanmak zorundayız. Umduğumuzda hocanın işlerine biraz az karışıp, bu seneyi herkese inat şampiyonlukla bitirmemiz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla birader bana da sorsan o dediğin hocalar dünyanın en iyi hocaları bunlara ek olarak van gaal, le guen ve benitez i de yazabiliriz. Sana karşı olduğum tek nokta BJK ya böyle büyük bir isim gelmemiş gibi konuşman. Del Bosque Ş.L. ligini kazanmış bir hoca bundan ötesi mi var. Bu ismini yeterince büyük yapar... |
Alıntı:
|
sonuçta bize ertuğrul sağlam görevden gidene kadar desteklemek düşer ama yaptığı hatalarıda dile getirmeliyiz bence, unutulmamalıki "dost acı söyler" (bunu derken küfür eder yada hakaret eder anlamında söylemiyorum) eleştirmeden herşey 4-4lük gibi davranmakta normal değil bence |
kesinlikle doğru noktadasın, katılıyorum bizim de savunduğumuz bu. Tabii ki herkes hatalı gördüğü durumu söylemeli burası tartışma ortamı ama hakaret ve BJK yı kaosa sürükleyecek istifa çığlıkları olmadan bu yapılmalı. Ertuğrul da zaten hatalarını görecek ve düzeltecektir zamanla ona güvenelim yeter... |
Hayır eleştirmek taraftarın en doğal hakkı. Ama eleştiriler daima düzeyli olmalı. Ve unutulmamalıki M.united' ta çok kötü sezonlar geçirdi ama hocaları kaç yıldır başlarında. Bizim değindiğimiz nokta artık istikrar istememiz. Her sene hoca değiştirmek istemiyoruz. Bu sene eksik olan yerlere sezon sonunda iyi oyuncular alındımı seneye çok daha iyi yerlerde olacak bu takım. Yeter artık her sene aynı senaryo, sabırlıyız deniyor ama aslında hiç sabırlı değiliz. Hangi teknik direktörün 2 sezon çalışmasına izin verdik 2 maç yenildik mi gitsin demeler başlıyor. Önemli olan hocamızın hatalardan ders çıkarması. He bu hatalarda sırf hoca yüzünden değil, eldeki olanak hocayı bu hataları yapmaya sürüklüyor. |
hay eline klavyene sağlık kardeşim. bu forumdaki bazı kendini bilmez muhaliflere ancak böyle bir cevap yazılırdı. adam foruma takılıyor yazdığı mesaj sekiz ettiği tek laf biz istifa isteriz. 5 yıldaha şampiyon olmasakda hep beşiktaşlıyız hep destekçiyiz. lütfen artık herkes ertuğrul hocama destek olsun. ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM----------- TAKIM GİBİ TAKIM EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ GERİSİ TRAŞ ULANNNNNNNNNNNNNN |
Alıntı:
|
Başarı için bi gelecek olur ama malesef o gelecek gorunmuyor beşiktaş zarar goruyorsa kusura bakmayın herkesi eleştririm ozellikle ben.. Adamların oyuncakları mı olcaz ya burada beşiktaşım zarar goruyor beşiktaş kafanız basmıyor mu sizin ya gelen geçen istediğini yapsın afferim mi dicezz beşiktaş ortalıgın malı değil gelen gecen istediğini yapsın dalga gecsin bızde oyle avas avas bakalım mı allah allah ya |
bosque büyük hoca olsa şuan evde oturuyo olmazdı kaç senedir ne yaptıgını gördünz |
Alıntı:
Son yapılan yorumlardan bunu çıkarıyorsan karşılıklı mesaj yazmanında çok fazla bir anlamı yok. Biz istikrardan bahsediyoruz. Del bosque, Tigana, Rıza hepsi bu yüzden gittiler. Sabredilmemesi yüzünden. Başarı he deyince olacak birşey değil. Takımın hersene böyle istikrarsız olmasının tek sebebi 2 maçç yenilince hoca gitsin yetersiz diyen zihniyet. 2 sezon üst üste aynı hocayla oynadık mı? Her sene hoca ve 7-8 futbolcu değişsin sonrada gel başarı bekle... |
Alıntı:
Bosque evde otururken sende MAdrid' i hem lig hemde şampiyonlar ligi şampiyonu mu yaptın??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet haklısın ust uste oynamadık peki bu hocalar neden gitti haberin var mı ? gelen para için geldi takır takır paralarını aldılar beşiktaşın ismini kulandılar kullanmadılar mı beşiktaş kullanıldı bu yuzden hocaların arkasında durmuyorum suclu yonetimse yonetime karşıyım suclu hocaysa hocaya karşıyım beşiktaşı kimse kullanamaz malesef son gelenler kullanmak iicin geldi istikrar saglamak için gelmedi her hallerinden herşey belli .Bu giden hocalar kazanmadılar mı kazandılar kimin sayesinde kazandılar beşiktaşın sayesinde ertugrul hocaya gelince cok erken geldi hem bize yazık etti hemde kendine durum bu ..İstikrar tecrubeli hocayla yakalarsın yeni başlamışl hocayla değill... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya benim haberim yok Beşiktaş' ı bir sizler takip ediyorsunuz o yüzden sizin haberiniz var bizim ne haddimize:) Seninkisi sadece sana ait bir düşünce, aynı zamanda komplo teorisinden de bir farkı yok. Tigana ve Del Bosque gayet deneyimli ve tanınmış hocalar ne diye Beşiktaş' ın ismini kullansın?? Aynı zamanda isim yapmış büyük hocalar butür takımların başında başarısız olup neden kendi ismine zarar getirsin.. Aynen bu şekilde 2-3 mağlubiyetten sonra şampiyonluk gitti, bu takımdan birşey olmaz dendi ve gönderdiler. Şimdi de güzel güzel tazminatını ödeyecekler.. Sabretmesini bilmezsen, istikrara inanmazsan kaybetmeye mahkum olursun böyle... |
Alıntı:
İstikrar tecrübeli hocayla yakalanır die bi kaide de yok. Mourinho dediğimiz adamın nereden geldiğini herkes biliyor. İstikrar bir düzen içinde belli bir zamanda kendiliğinden oluşan bir şeydir. Bunun herhangi bir t.d. nin tecrübesiyle alakası yok. İstikrar için tek başına t.d. yeterli değildir. Dünyanın en iyi hocası da gelse bu kafada taraftarla istikrar falan sağlanmaz. Beşiktaşta işler artık kolay başarılacak noktada değil. Her sene t.d. değiştire değiştire takımda çarklar birbirine girdi. Bunu toparlamamız için artık t.d. değişikliğine gitmek çözüm olamaz. Zaten Ertuğrul giderse bu tarihi bi kenara not alın bir daha ki sene de başka bir hoca için aynı konuşmaları yapıyor olmazsak çıkıp hepinizden özür dilerim büyük aptallık yapmışım ben hiçbirşeyden anlamıyormuşum diyeceğim. Artık 5 sene oldu hep aynı şeyleri söylüyoruz ben dedim demeyi asla sevmem ama bu artık kabak gibi ortada bir gerçek daha ne olması lazım anlamıyorum... |
Alıntı:
Bu cümleyi sonradan eklemişsin.. Tecrübeli hocalarda gelip ismini kullanıyor vede paranı yiyor sen bu şekilde ifade etmiştin yorumunda yanılmıyorum dimi??? Aynı zamanda istikrarı tecrübeli hocayla yakalarsın diye bir kanun yada madde mi var yada futbol da değişmez bir kural mı bu??? |
Alıntı:
Durumu açıklim istersen ben beşiktaşın içinde bulunan kaynaklardan harekete derek soyluyorum herkesin takibi kendine dir tabiki. Tigana Del Bosque deneyimliler onada lafımız yok herkes bilir zaten .Peki sorarım sana Tigana ve Del Bosque beşiktaşa geldikleri zaman takım çalıştrıyolarmıydı ? |
zaten takım çalıştırmayan adam alınır birader takım çalıştıran adamı nası alacaksın. Lucescu bile şaktarı bırakıp gelmiyor sana. O kadar ünlü t.d.ler takımlarını bırakıp niye gelsin. Zaten bir çok isimle de görüşüldü ama hiçbiri takımını bırakıp Türkiye gibi medyanın taraftarı yönlendirdiği bir ülkeye gelip niye kariyerlerini riske atsınlar. |
Türkiye`de Saat: 04:02 . |