![]() |
Alıntı:
Bunu ertugrul hoca takımın başında oldugu için soyledim yane ertugrul hocanın gelmesi çok erken oldu .. |
Alıntı:
Gelmeden önce herhangi bir takım çalıştırmamaları onların kalitesinden yada deneyiminden birşey mi eksiltir?? Yada kazanılan bir şampiyonlar ligi kupasını kariyerinden siler mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
İstersen bir araştır geniş kapsamlı neden acaba diye . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok bilmiş havalarına girmeye gerek yok tabiki oyle bir hava da yok bende ben sadece araştırma yaparım kendi çapımda .O arkadaşının yorumuna cvb ı kısa kaldı evet en son yazacak olan şeyleri atlatmışım onun cvb nın devamı da şudur herkez mutlu olan yerde niye beşiktaşa veya niye bir vaşka takımın başına geçsin ihtyacı olan gelir yonetimde isterse oluveriyor bu işler.. |
Alıntı:
Del Bosque den yola çıkarak buna örnek vermek istiyorum. Sonuçta bu hoca Real Madrid' i hem lig hem şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış. Bunu istesenizde hocanın kariyerinden çıkaramaz ve onun bu başarısını inkar edemezsiniz. Sonraki dönemler belki bu başarıyı yakalayamamıştır. Ama bu onun kalitesinden neden birşeyler eksiltsin ki:) Yapmayın arkadaşlar herkes Alex Ferguson gibi yıllar yılı bir takımın başında kalacak değil ya..Jose Mourinho da Chelsea den ayrıldı. Gayet normal şeyler değil mi bunlar??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adam gibi adam Ertugrul Saglam yönetim gitmeden bu başı savrukluk bitmez, taraftar futbolcuya inanmalı t.heyete inanmalı ama yönetim iyi degil. buda bu inanmalı dediklerimi bence etkiliyor. sayın Yıldırım Demirören 11 milyon euro veriyorsanız bir futbolcuya kaldı ki sezon başı her istegimizi aldık deyip şampiyonluk parolasıyla yola çıkıp yolun yarınsında şimdi de bu tür futbolculara bel baglıyorsanız siz zaten başta kaybetmişsinizdir otoritenizi. bakın fenere gs. ye kaç senedir bjk den başka bir takım sezon ortasında bu kadar adı transfer haberleriyle çalkalanıyormu ? menejerin iştahını kabartan bir BJK meydana getirdiniz helal olsun sizlere saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Forumdaki tartışma tabii ki hocanın akıbetini etkileyecek değil. Ama bu sesler virüs gibi yayılıyor sonuçta bu forumdaki insanların çoğu stadlara giden insanlar. İçlerini doldurup doldurup büyük beklentiler içine girip olmayınca da bir anda patlıyorlar. Biraz daha mantık çerçevesinde hareket edilse. BJK nın bu sene aslında iyi işler yaptığı ve başarılı olduğu görülür. Ligde kaybettiğimiz iki pis maç var biri sivas biri kayseri. FB ye yenilmemiz şanssızlık yüzde yüz 2 tane gol kaçırdık, hakem hataları var. Gs maçı ise zaten tamamiyle vasat bir maçtı gs hakem ve şansının yardımıyla maçı aldı. Ama merak etmeyin onları inönüde yeneceğiz bundan şüpheniz olmasın. Liverpool MArsilya ve Porto ya futbol dersi veren bu takım FB ve GS yi o sahadan çıkarmaz. Zaten GS galibiyetiyle bütün bu sesler kesilecektir çünkü günlük başarılarla besleniyor bir çok taraftar. Bu sene sonu şampiyon olamasak da gelecekte kalıcı başarı için Ertuğrul a güvenmemiz gerek... |
Alıntı:
tamam yenildiğimiz maçlar var herşeyde haklısın ama bi kayseri macına bak bir şut yok ki ben her zman beşiktaş iyi oynasın yurekli mücadele etsin yenmek için varını yogunu ortaya koysun yeter şampiyon olmasada olur yeter ki dediğim gibi oynasın ama yenildiğimiz macta da sut cekemıyorsa az da olsa itiraz ederim bazı konulara yoksa şampiyon olmasada olur ... Her neyse FOREVER BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞ |
kardeşim walla süper yazmııssınnn...yalnız ben yönetimin yüzde 70 diill en az yüzde doksan başarısızlıkta payı olduunu düşünüorum...başarısızlık derken transferler (transfer ediliş şekli we yanlış oyuncular),yönetim şekli,bissürü tutarsızlıkk...bence beşiktaşın yönetiminin değişme zamanı çoktaan geldi de geçioo...başarısız olduunu göre göre kabullenemio adam ya...tamam çok iii beşiktaşlısın belki ama kulüp hele hele beşiktaş gibi bi kulübü bu şekilde yönetemessin...böle bi taraftarı we böle bi camiası olan asırlık takımı we kulübü böle içler acısı yönetilirken görmek insana gerçekten çok büyük acılar werio...sırf kendi hewesleriylekendi inatları uğruna babalarının çiftliiymş gibi yönetiolar beşiktaş gibi koca asırlık çınarı be yaa...yeter bize adam gibi muhalefet lazımmm çıksın sen bu işi yapamıosun desin ama...onlarda haklı belki çünkü kulübün bissürü borcu war adamlar siftah gelse 2 senede kulübün borcunu temizleyemessler...yeter walla ben bu yönetime inanmıom en çook inandıım kişi ertuğrul sağlam we bikaç gerçekten beşiktaşlı adam gibi adam bikaç futbolcu... |
Alıntı:
|
değişecek tek isim var Yıldırım Demirören |
arkadasimizin yazisinin bir yerin de taraftar baskisi yuzunden stres yasiyormus yerli futbolcular demis. ya taraftarin futbolcular yuzunden yasadigi stres ondan kimse bahsetmiyor. futbolcu mac bitince gider evine.belki 2-3 saat uzulur sonra birsey olmamis gibi alir sevgilisini koluna barlarda gezer.bunda istisnalar yok mu elbette var. ama taraftar butun bir hafta boyunca aci ceker,morali bozulur.rakip takim taraftarlarinin alaylarina maruz kalir. biraksinlar bu taraftar baskisini. |
ellerine saglik kardes cok güzel yazmissin...iste budur yalnizca bence o %15 lik pay tarafarin degilde hakemlerin diyelim..cünkü besiktas taraftari dünyanin 1 numarasi olduguna göre hatali degil.... |
Ben ertuğrul hocanın sonuna kadar arkasındayım bu hocayı yakarsa oyuncular yakar gerisi yalan eyvallah pritt |
Alıntı:
|
Hocamıza destek olmalıyız. |
yönetim gitisn dertlerin çoğunu geride bırakırız. tek çözüm |
Bence de Ertuğrul hocanın bariz hataları oldu ama bence de uzun yıllar çalışılacaksa bunlar mazur görülebilir.Beşiktaşımızın kesin ve kesin olarak bu basiretsiz ve iş bilmez yönetim ve mafya bozuntusu aşşağılık sinandan kurtulması lazım. Orta ve uzun vadede başarı gelecektir eminim.Birde şu çarşı meselesi bunlar Beşiktaş aşığı değil kesinlikle bedavacı ve rantçılar.Dümenleri bozulmasın diye yönetime tek bir laf etmiyorlar. Gittiler sinanın elini öptüler yalakalar. Bizim bunlardan da kurtulmamız lazım.Beşiktaş'tan önde olmaya çalışıyorlar. |
Ben Ertuğrul Sağlam'ın Bu Takımda Büyük İşler Yapacağına İnanıyorum. Ama Elde Bir Tarla Varsa Ve Ekecek Tohumun Yoksa O Tarlayı Süren Boşuna Sürer... Yönetim Bu Zamana Kadar Ne Yaptı? Kupa Almaktan Tırt Topcu Bulmaktan Başka? Ertuğrul Hocaya Sonuna Kadar Güveniyorum! |
Del Bosque tam takımı rayına sokmuştu, sanırım 8-9 maç galip gelmişti tam da her şey otururken konya ya elendik diye gönderdiler şimdi Del Bosque olsaydı en kötü geçen sene şampiyon olurduk.Ve böyle büyük bir isme en ünlü topçular Beşiktaşa gelirdi.Dolayısıyla Bİr sürü gereksiz topçular gelip gideceğine nokta transferler yapılır istikrar sağlanırdı.Bakarsanın Kleberson Carew İ.Akın o varken nasıl oynuyorlardı.Demek ki adam boş değilmiş.Madem gönderildi sonrakilerde gönderildi en azından ders çıkarılsın.Ertuğrul Hocanın ciddi hataları oluyor ama böyle büyük bir camianın stresini kaldırmak kolay değil eğer taraftar düne kadar olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da ona sahip çıkarsa,bu ahmaklar ordusu yönetim ve mafya kılıklı sinan giderse bence önümüzde ki yıldan itibaren bir şeyler olmaya başlar. Bence |
Del Bosque tam takımı rayına sokmuştu, sanırım 8-9 maç galip gelmişti tam da her şey otururken konya ya elendik diye gönderdiler şimdi Del Bosque olsaydı en kötü geçen sene şampiyon olurduk.Ve böyle büyük bir isme en ünlü topçular Beşiktaşa gelirdi.Dolayısıyla Bİr sürü gereksiz topçular gelip gideceğine nokta transferler yapılır istikrar sağlanırdı.Bakarsanın Kleberson Carew İ.Akın o varken nasıl oynuyorlardı.Demek ki adam boş değilmiş.Madem gönderildi sonrakilerde gönderildi en azından ders çıkarılsın.Ertuğrul Hocanın ciddi hataları oluyor ama böyle büyük bir camianın stresini kaldırmak kolay değil eğer taraftar düne kadar olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da ona sahip çıkarsa,bu ahmaklar ordusu yönetim ve mafya kılıklı sinan giderse bence önümüzde ki yıldan itibaren bir şeyler olmaya başlar. Bence eğer çarşı Beşiktaşımızı gerçekten seviyorsa lig sonuna kadar kalan her maçta en az 10-15 dk yönetimi istifaya zorlamalıdırlar. YETER ARTIK TÜPÇÜ DEFOL GİT. |
Alıntı:
del bosque gelmedimi madride ş.ligi ve lig şampiyonlugu getirmedimi... bu kadar hoca gitti hala hocada takıntılarımız lütfen biraz mantık yürütelim herşey meydanda.. yineliyorum batıl inançları olan başkan istemiyorum.. |
konuya cevap yazmışım olsun süpersin abi çok güzel bir yazı son sözü söylemişsin . |
Öncelikle ertuğrul hocanın yapacağı bir şey yok çıkıp oda oynayamaz ama atladığımız bir şey var bu takımdan lucescu gibi bir teknik direktör neden gönderlir ben bunu sordum hep kendime ve eminimki bu sezon sonu ertuğrul hocamızında başını yiyecekler yazık sorun hiçbir zaman hocada değildi sorun hep yönetimde bosque elinde carlosmu vardıda başarısız oldu yönetim uyuma tranfer için değil başarı için tranfer yap ERTUĞRUL HOCA SENİ ÇOK SEVİYORUZ |
Alıntı:
|
ya kardeşim zaten hocaya söz söyleyen yok.problem hocada değil yönetimde diyoruz.futbolcular paralarını alamıyolar.brezilye milli takımının oyuncusu beşiktaşta oynayamıyo.böyle bişey yok ya. |
eğer bu yönetim kalacaksa lütfen ertuğrul sağlam gitsin çünkü maalesef hocamızda beşiktaşı kaldıracak tecrübe ve kazrima yok seneye de takımın başında kalırsa daha kötü sonuçlar alacak ve tribünlerden yoğun protesto görecektir...ertuğrul sağlam yetersiz bir teknik direktör olduğu için istediği transferleri yönetime yaptıramıyor ve sinan enginin altında eziliyor...insan olarak ertuğrul sağlamı çok severim ama bu yönetim varken beşiktaşın t.direktörlüğünde kalmasını doğru bulmuyorum ayrıca tigana ve delbosque gibi iki büyük hoca gönderildiyese ertuğrul sağlama sahip çıkmak biraz duygusallık olur |
Ertuğrul Sağlam gitsin diyen arkadaşlara şaşırıp kalıyorum.Arkadaşlar biz ne zaman akıllanacağız.Bakız azize bile akıllandı.Teknik direktör göndermekle takımın düzelmeyeceğini o bile anladı.Ve adamlar takım olmaya başladı.Sahi arkadaşlar ertuğrul hocamız gitse kim gelecek? Lippi'mi,Morinhomu veya A.vegner'mi..... |
Alıntı:
|
başarı içn sabır+ii transfer gerekli |
arkadaşlar doğru hocada sabredilir acemi hocada sabredilmez yane sabr edeceksek bu del bosque ve tiganada olmalıydı yonetim neden del bosque yle tigana nı arkasında durmadı da ertugrul hocanın arkasında duruyolar anlam veremiyorum tamam ertugrul hoca iyi hoca ama beşiktaşın agrlıgnı su anda kaldıramicak nitelikte neden kabullenemıyorsunuz ya sabır olayı tecrubeli hocalarda olur |
Alıntı:
Gitmesini isteriz cunku su anda beşiktaşın agrlıgnı kaldıramicak nitelikte o tecrubeye sahip değil ancak bi 8 9 10 sene tecrube kazandıktan sonra beşiktaşa yararlı olacagnı duşunuyorum bıze tecrubeli hoca lazım acemi değil anladın mı bu yuzden ertugrul hocayı şu anda istemıyoruz ve bakın gorecelksinizz beşiktaşımız gecen sezon yaşadıgı sıkıntılarını aynısını yaşayacaktırr buna şahit olacaksınız durun bekleyinn |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |