![]() |
Demirörenin İstifasını Şampiyonluğa Tercih Ederim!! Arkadaşlar kiminiz için çok saçma gelebilir kiminiz içinde mantıklı. ama ben son zamanlarda beşiktaşın içine düştüğü durumu gördükçe çok üzülüyorum. Futbolculara Kız takımı diyenler ,Eski Teknik direktörüne hasta diyenler.Şahsını hiç sevmesemde hıncal ulucun %100 haklı olduğu bir konuda resmi sitesinden ona hakaret eden, futbolcuların parasını vermeyip mehmet topuz için 11 milyon euro verenler. 105 yıllık bir çınar olan beşiktaşı kötü durumlara sürüklemişlerdir. beşiktaş belki sürekli şampiyon olamayan bir takımdı ama herkesin nazarında Türkiyenin en saygın kulübüydü.İnşallah sene sonunda şampiyon olamayızda Demirören gider. eğer şampiyon olursak o adamdan bir daha kurtulamayız. |
katlıyorum sana sonuna kadar haklısın valla ne yalan soyliyim bende aynısını düşünüyorum gitsin de şampiyon olmayalım yoksa kurtulamayız bu adamlardan |
bende razıyım , tek gitsinde varsın şampiyon olmayalım. bir takım anca bu kadar kötü yönetilir , beterin beteri vardır diyemiyeceğim bu konuda.çünkü bundan beteri olamaz ! |
ya gitsin 3 sene sampiyon olmayalım zaaten giderse 3 yılboyunca ona borcumuzu oderiz |
Kesinlikle haklısınız.Bu başkan yönetim ve menajer kesinlikle gitmelidir.Zaten bunlarla kazanılan şampiyonluktan hayırda gelmez bize.Efendi gibi çekip gitsin bir daha bulaşmasın. |
Kurban bu sallaklar yeni stadi yapsin ondan sonra nereye giderse gitsin, ama STAD sart oldu artik, 11 Topuz verecekse 111 de stada versin ondan sonra kis kis baska kapiya;) |
Çok mantıklı valla...Bende öyle bir tercih yapardım.Belki bir senemiz gider ama en azından diğer seneleri kurtarırız:) |
Katılıyorum ama birde şu var ki;Bu adam gitmez şampiyon olamazsakta gitmez ve asla bu adamla yada bunun beyniyle şampiyonluk gelmez.Acı ama gerçek.Beşiktaş'lıyı en çok üzen adam Y.D. Beşiktaş'lı bu adamı asla unutmayacaktır! |
bu yazıya benzer bende bir yazı düşünmüştüm senin düşüncelerine katılamakla birlikte eklemek istediğim noktalardavar bu yönetim gitsin fakat klubü daha iyi yönetcek birilerin gelmeden gitmesi taraftarı değilim futbolu ve diğer branşları iyi idare edebilecek bir yötetim kurulu gelmeli yoksa bu klüp 2. bir demirören kaldıramaz |
Ya güsel düşünce ama yerine gelicek olan işi yapabilcek,adam gibi biri olmicaksa Demrörnn gitmesinn bi anlamı olmz |
Türkiye`de Saat: 12:28 . |