![]() |
Demirörenin İstifasını Şampiyonluğa Tercih Ederim!! Arkadaşlar kiminiz için çok saçma gelebilir kiminiz içinde mantıklı. ama ben son zamanlarda beşiktaşın içine düştüğü durumu gördükçe çok üzülüyorum. Futbolculara Kız takımı diyenler ,Eski Teknik direktörüne hasta diyenler.Şahsını hiç sevmesemde hıncal ulucun %100 haklı olduğu bir konuda resmi sitesinden ona hakaret eden, futbolcuların parasını vermeyip mehmet topuz için 11 milyon euro verenler. 105 yıllık bir çınar olan beşiktaşı kötü durumlara sürüklemişlerdir. beşiktaş belki sürekli şampiyon olamayan bir takımdı ama herkesin nazarında Türkiyenin en saygın kulübüydü.İnşallah sene sonunda şampiyon olamayızda Demirören gider. eğer şampiyon olursak o adamdan bir daha kurtulamayız. |
katlıyorum sana sonuna kadar haklısın valla ne yalan soyliyim bende aynısını düşünüyorum gitsin de şampiyon olmayalım yoksa kurtulamayız bu adamlardan |
bende razıyım , tek gitsinde varsın şampiyon olmayalım. bir takım anca bu kadar kötü yönetilir , beterin beteri vardır diyemiyeceğim bu konuda.çünkü bundan beteri olamaz ! |
ya gitsin 3 sene sampiyon olmayalım zaaten giderse 3 yılboyunca ona borcumuzu oderiz |
Kesinlikle haklısınız.Bu başkan yönetim ve menajer kesinlikle gitmelidir.Zaten bunlarla kazanılan şampiyonluktan hayırda gelmez bize.Efendi gibi çekip gitsin bir daha bulaşmasın. |
Kurban bu sallaklar yeni stadi yapsin ondan sonra nereye giderse gitsin, ama STAD sart oldu artik, 11 Topuz verecekse 111 de stada versin ondan sonra kis kis baska kapiya;) |
Çok mantıklı valla...Bende öyle bir tercih yapardım.Belki bir senemiz gider ama en azından diğer seneleri kurtarırız:) |
Katılıyorum ama birde şu var ki;Bu adam gitmez şampiyon olamazsakta gitmez ve asla bu adamla yada bunun beyniyle şampiyonluk gelmez.Acı ama gerçek.Beşiktaş'lıyı en çok üzen adam Y.D. Beşiktaş'lı bu adamı asla unutmayacaktır! |
bu yazıya benzer bende bir yazı düşünmüştüm senin düşüncelerine katılamakla birlikte eklemek istediğim noktalardavar bu yönetim gitsin fakat klubü daha iyi yönetcek birilerin gelmeden gitmesi taraftarı değilim futbolu ve diğer branşları iyi idare edebilecek bir yötetim kurulu gelmeli yoksa bu klüp 2. bir demirören kaldıramaz |
Ya güsel düşünce ama yerine gelicek olan işi yapabilcek,adam gibi biri olmicaksa Demrörnn gitmesinn bi anlamı olmz |
aman baskan stadi falan da yikmasin.simdi yikar isibitiremez yarim kalir.sonra milletin diline duseriz.bu sezon sampiyon olsak da gitsin olmasak da gitsin.kimse sevmiyor.saymiyor baskani artik. en sevilmeyenler listesinde top 3 e girdi zaten. |
gitsin gitsin diyorsunuzda adam dedi 2010 kadar burdayım diye hala neyi tartışıyoruz etmiyor işte ezik nabalım hem o kadar parası var beşiktaşta |
Alıntı:
|
demirören'den en az sizin kadar nefret ediyorum arkadaşlar. ama bu yıl şampiyonluk istiyorum , bu yıl şampiyon olamazsak sanıyor musunuz ki demirören gidecek ? en azından biraz başarı ve biraz para girer kasamıza. sonra da çekip gider umarım. |
kesinlikle ka_tıl_mı_yo_rum |
bencede gitsin artık yeter neler yaptıını görmüo yhaaa onun sayesnde bi yerlere gidemioruzzzz ben beşiktaşın hep iiiligi düşünüorum diooo öyleyyse İSTİFA ET bizim iyiligimz içinn !!! |
bnde yigelerim o gitsin bak ne güzel oluck klüp. |
Gitsin herşeye razıyız valla.! |
Acil istifa....yeter.... Arkadaşlar ben de sabahtan beri böyle bir yazı yazmayı düşünüyordum..İnanın içim kan ağlıyor..105 yıllık çınar hiç bu kadar küçültülmemişti...Koskoca Beşiktaş camiasında bu adama dur diyecek biri yok mu yahu..Çıldırmak üzereyim.. Burada şampiyonluktan bahsetmiyorum..Bu adamla şampiyon olsak ne olur. Adamın vizyonu yok..çap yok..Yöneticilerin al birini vur ötekine..Paraları sokağa atıp, sıkışınca hisse satıyorlar..Geliştirilen bir tane proje yok..Yeni gelir kalemleri yaratılmıyor..Levent Erdoğan bir stat lafı attı ortaya..Kimseden çıt çıkmıyor...Bence balon..Gündem değişikliği...Babasının çiftliği gibi yönetiyor Demirören klübü..Koskoca Beşiktaş' ım günden güne eriyor... İnternette bu kadar forum siteleri var..Herkes bu adamdan tiksinmişse neden organize olup bişeyler yapamıyoruz?? Biz bu klübün sahibi değil miyiz?..Neden üzerimize ölü toprağı serpilmiş gibi sessiz duruyoruz..Nereye kadar böyle gidecek..? Lütfen garip garip konularda yazmak yerine bu konuda görüşlerinizi belirtin... Alıntı:
|
Bence bu adam beşiktaş şampiyon olmadan gitmez eğer bu sene şampiyon olursak gider adam kendi ağzıyla bile solemişti beşiktaşta şampşyonluğu yaşamadan hiç bir yere gitmem dedi.. |
O kadar da degil,adami parasiyla rezil ettiniz ya helal olsun:)) |
Alıntı:
bunu istisnasız her maç yapmalı.Takıma değil yönetime maçlardan sonra tepki vermeli. |
bence çok saçma şampiyonluk tarihe yazılıyor hem görüyoruz tiganayı eleştirdik durduk ertuğrulda bişi yapamıyo demirörenden sonra gelen adamın da çok iyi olacağını kim bilebilir..gelen gideni aratıyor |
Alıntı:
böyle bir zamanda neyin tepkisi bu ? ne yönetime ne takıma tepki göstermek Beşiktaş'a şu an birşey kazandırır. Hep destek , Tam destek! |
artık herkes yeter diyoer. bende öyle küme düşsek bile gitsin ya yeter arttık bir başkan kendi takımına sahip çıkacağına bitiriyor bizi.. |
Alıntı:
|
arkadaslar adamın alacagı para ortada bız sampıyon olmasakta gıtmeyecek bu parayıda bjk nın ona odeyecek durumu yok.bız taraftarız .tepkımız sezon sonu olmalı |
zirveden uzaklaştıkça klasik geyikler başladı ama beşiktaş şampiyon olmasın yeterki şu olsun die bi mantıkla olmaz arkadaşlar |
gazetelerde falan azizenin başarıları konuşulurken bizim başkanın borçları falan söz edilince bana çok koyuyo valla.hem o gitsin hemde şampiyon olalım:( |
yeter yıldırım demirören sinanıda al git sinanıda sinanıda yıldırım BEŞİKTAŞ ın başına çorapören |
evet ya adam geldiginden beri takımda ne huzur var nede takim ruhu gitsin bence |
Kesinlikle katılıyorum |
ztn bu oldukca sampiyon olamayız olsak bile gitmesini bende tercih ederim ama nerde onda o gurur |
demirörenin istifasını şampiyonluğa tercih ederim dedim ya bu akşam bu tezim bir kez daha tescillendi . böyle başkan olurmu yaa. taraftar sana ne dese desin küfür etmen beşiktaş başkanı olan birine yakışmıyor. yazıkk |
besiktas sampiyon olmasinda demir oren gitsin gibi bi sacmalik olamazdi tebrik ediyorum sizleri |
hiç kafanızı yormayın arkadaşlar kulübün demirörene 41 milyon dolar borcu var kendini hipoteklemiş adam.. |
bu borçla kulübe kimse başa gelmek istemez zaten o yüzden şanpiyon olsada burda olmasada çekeceğimiz var |
Gitmesi için tepki gösteren arkadaslara katılıyorum. bende gitsin istiyorum da sene sonnunda olurda şampiyon olursaK! ((hani olur mu oluR hayat bu)) yine demirörenin gitmesi için baskı yaparsak gider ama bi şampiyon olcak gitcekki rezilliklerini biraz unutturur. burdaki kör düğüm şimdi böle düşünen arkadaşlar(bende dahil) şampiyon oldugumuz vakit yine adamın gitmesi konusunda baskı yapacak mı? bence hiçbirimizin aklına bile gelmez, |
ARKADAŞLAR BU KONUDA BENDE SİZE KATILIYORUM BAŞKA BİR ŞEY DE YAZMIYORUM BİR KERE TRNSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPIYOR GEREKLİ YERLERE GEREKLİ OYUNCULARI AL YETER |
demirören gidince şampiyon oluruz zatan |
Türkiye`de Saat: 06:34 . |