![]() |
ben de tercih ederim sampiyonlugun etkısı 1 2 sene surer ama demiroren ın gitmesi besiktasın gelecegı ıcın cok onemlı bence |
Alıntı:
Başarısızlıgın faturasını 1 kişiye ( bu demirören olur , Sağlam olur yahut takımdaki herhangi bir futbulcu olur ) kesmek basit düşüncedir.Siz bir günah keçisi arıyorsunuz kiminize göre bu Demirören kiminize göre de Sağlam.Onlar gittiginde yine başarısız olunursa bu defa kimi günah keçisi ilan edeceksiniz merak ediyorum .Futbol takım işidir .... |
Alıntı:
|
ya amma abartıyorsunuz arkadaşlar durumu .Ezik medyasının oyununa gelip başkan a düşman oluyoresunuz.tamam başkanın bir çok hataları var ancak o çok büyük bir bjk li dir ve bjk sevgisine kimse dil uzatamaz. kulübümüz için yanlışlarından fazla hayırlı hizmetleri olmuştur.yav varya anlayamıyorum sizleri okadar kin duyuyorsunuz ki başkana eziklerde sanacak ki başkanla aranızda namus davası var .hayret birşeysiniz. |
Alıntı:
bence baskanın oyunlarına gelmeyin ne ezikleri .. sivas macında kendisine yapılan tepkiye karsılık paramı almadan gitmem diyerek ve üstüne o mac tepki olmasaydı puan kaybetmezdik diyerek takımı ön plana atıyorlar onlar o kadar kurnazlarki herseyi düsünüyorlar "serefli" insanlar .. hayırlı hizmet ne sölermisin ? holoskoya 5m vermekmi ? kafasına göre transfer yapmak mı ? söz verip sözünde durmamak mı ? cok büyük onur göstererek taraftarın istememsine ramen gitmemek mi ? cebinden 40m para verip almadan gitmem diyerek mi ? ve hala mehmet topuza 11m önererek mi ? neyin hayırı be .. |
Türkiye`de Saat: 09:37 . |