![]() |
dayanamıyorum artık ya... kaç atarız diye düşünmemiz gereken maçları bile zorla alıyoruz alırkende taraftarı kahrediyoruz büyük takım bu kadar basit goller yemez(hemde kendi sahasında) nereye kadar böyle devam edecekki... yinede üç puan tesellimiz oldu hepimize geçmiş olsun |
Aman kazandık ya ona $ükür.. |
sinirler iyice gerildi bence sakin olmaya çalışmalıyız |
Alıntı:
|
Sadece sonuç güzel. Açıkçası Beşiktaş a futbol ilahları yardım etti. Bu zeminde Nobre'yi oyundan çıkarıp oyuna Ricardinho'yu almak tam bir kenar yönetim dehasıdır. Bu değişiklik Ankaraspor a avantaj sağladı. Oyuncuların kazanma isteği Beşiktaş a galibiyeti getirdi. Aydın'a daha çok şans vermek gerek. Gordon, sırıtmadı. Hava toplarında iyi idi. Cisse'nin sakatlanması kötü oldu. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Denizli maçında dinlendirmeyi düşünürler umarım. Kenar yönetime gelince değişiklik zamanları da, değiştirilen kişilerde yanlış. |
rüştü kalede güven vermiyo gelen her top neredeyse gol olacak. bugünkü yediği goldede topa çıkıyosan toramana bağıracaksın bırak diye yoksa böyle golü yersin sonrada ıslıklanırsın. |
walla su ana kadar her macta hatalı yada hatasız surekli gol yedi yani haksızlık falan degil |
ömrumden 5 sene gitti resmen ya ankaraspor gibi takımı zor yendik olacak gibi birseydegil bu nasıl olacak bilmiyorum artık takıma hele hocaya guvenim kalmadı |
forum çalkalanıyo yine yeneriz mutsuz yeniliriz mutsuz..nolcak bu forum milletinn hali |
yaa ne zaman tamam bu maçı rahatla izleyecegim desem hep zorla alıyoruz yaaa yeter artık !!!!!!!!!!! |
Türkiye`de Saat: 13:05 . |