![]() |
Beşiktaşımız 3 - Ankaraspor 2 (( Tüm Yorumlarınız Buraya )) BEŞİKTAŞIMIZ 3 -- ANKARASPOR 2 Öldük öldük dirildik: 3-2 2-2 devam eden maçın son anlarında İbrahim Toraman'ın golüyle 3 puanı kurtardık Beşiktaş 3-2 Ankaraspor Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Ankaraspor'u 3-2 mağlup etti. İnönü Stadı'nda oynanan maçta gollerimizi 11. dakikada Nobre, 60. dakikada Holosko ve 90+3. dakikada İbrahim Toraman kaydetti. Ankaraspor'un golleri ise 83 ve 86. dakikalarda De Nigris'ten geldi. Kara Kartal, bu galibiyetle Kayserispor yenilgisini unutturdu ve puanını 46'ya çıkardı. Taraftar yalnız bırakmadı Soğuk havaya rağmen takımlarını yalnız bırakmayan Beşiktaşlılar İnönü Stadı'nı doldurdu. Yaklaşık 10 bin taraftar maç boyunca siyah-beyazlılara destek verdi. Maçtan önce karla kaplanan zemin, yetkililer tarafından kısa sürede temizlendi ve sha futbol oynamaya elverişli hale getirildi. Tello ve Bobo yok, Mehmet Yozgatlı kadroda Uzun bir sakatlık döneminin ardından Ankaraspor maçında Ertuğrul Sağlam tarafından ilk 18 kişilik kadroya alınan Mehmet Yozgatlı maçta görev almadı. Aydın da ilk 11'de görev yaptı. Tello ve Bobo ise maçta forma giymediler. Karşılaşmaya tempolu başlayan Beşiktaşımız, henüz maçın başında golü buldu. 11. dakikada Aydın'ın kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Cisse kafayı vurdu, kaleciden seken top Nobre'nin önüne düştü onun vuruşu da ağlarla buluştu ve bu golle öne geçtik. Zaman zaman yağan kar yağışı sebebiyle saha zemini sık sık beyaza büründü. Oyuncuları zorlayan bu duruma hakem Yunus Yıldırım 30. dakikada yetkilileri sahaya çağırarak buldu. Çizgiler yeniden belirlendikten sonra karşılaşma devam etti. Holosko ve Delgado ile zaman zaman Ankaraspor kalesinde tehlikeler yaratan takımımız ilk yarıda başka gol bulamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi. Holosko siftah yaptı Büyük umutlarla V.Manisaspor'dan transfer edilen Holosko nihayet siftah yaptı ve maçın 60. dakikasında fileleri havalandırarak Turkcell Süper Lig'deki ilk golünü attı. Golden sonra Ertuğrul Sağlam dahil bütün kenar yönetimi büyük sevinç yaşadı. Nobre çıktı Rico oyunda İlk golün sahibi Nobre, maçın 72 dakikasında oyundan alındı ve yerine Ricardinho girdi. Brezilyalı futbolcu oyuna girdikten sonra orta alanda sorumluluk alarak Beşiktaş hücumlarını organize etti. http://www.karakartal.com/images/hab...ordon_1602.jpg http://www.karakartal.com/images/hab...nobre_1602.jpg [/url] http://www.karakartal.com/images/haber/2005/tem.jpg http://www.karakartal.com/images/hab...li012_1602.jpg http://www.karakartal.com/images/hab...en051_1602.jpg |
Yine kanser olduk. 3 puanı aldık ama nereye kadar devam edecek bu iş ... |
öldüm öldüm dirildim ama aldık yine de....saol veysell.... |
kesinlikle öldül öldük dirildik!!!! iyi ya da kötü maç bizim oldu... hepimize geçmiş olsun. |
ne bu hoca ile nede yönetim ile olmuyor bunları söylersek ortamı germe diye uyarıyolar ne yapalım biz en ii si basit haftalık sevinçlerle kendimizi avutalım |
Rüştü'ye yapılan haksızlık Rüştü niye ıslıklandı. Çok iyi toplar çıkardı. Açıkçası ben Rüştü'nün ıslıklanmasından rahatsızlık duydum. Beşiktaş kenar yönetimi oyuna müdahelerde gecikti, yanlış müdahaleler yaptı ama ıslıklanan Rüştü oldu. Tüm oyuncular gayretliydi ama zemin ve hava şartları bu kadar kötü iken iyi futbolda beklenemezdi. Rüştü de sadece bir hata yaptı. Beşiktaş taraftarına Rüştü'yü ıslıklamak yakışmadı... |
Evet canlı dinledim harbiden enteresan maçti |
ıslıklanması asıl gereken baskan bence |
ya arkadaş bi kere rahat maç izleyelim ya lütfen.Ya ölüyodm maçta arkadaş.Bu ne adam 2 dakkada maç çeviriyodu ya.Allah sabır versin bize |
kesinlikle............herşeye rağmen o bi BEŞİKTAŞlı ii de oynadı...bizze yakışmıyo.... |
dayanamıyorum artık ya... kaç atarız diye düşünmemiz gereken maçları bile zorla alıyoruz alırkende taraftarı kahrediyoruz büyük takım bu kadar basit goller yemez(hemde kendi sahasında) nereye kadar böyle devam edecekki... yinede üç puan tesellimiz oldu hepimize geçmiş olsun |
Aman kazandık ya ona $ükür.. |
sinirler iyice gerildi bence sakin olmaya çalışmalıyız |
Alıntı:
|
Sadece sonuç güzel. Açıkçası Beşiktaş a futbol ilahları yardım etti. Bu zeminde Nobre'yi oyundan çıkarıp oyuna Ricardinho'yu almak tam bir kenar yönetim dehasıdır. Bu değişiklik Ankaraspor a avantaj sağladı. Oyuncuların kazanma isteği Beşiktaş a galibiyeti getirdi. Aydın'a daha çok şans vermek gerek. Gordon, sırıtmadı. Hava toplarında iyi idi. Cisse'nin sakatlanması kötü oldu. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Denizli maçında dinlendirmeyi düşünürler umarım. Kenar yönetime gelince değişiklik zamanları da, değiştirilen kişilerde yanlış. |
rüştü kalede güven vermiyo gelen her top neredeyse gol olacak. bugünkü yediği goldede topa çıkıyosan toramana bağıracaksın bırak diye yoksa böyle golü yersin sonrada ıslıklanırsın. |
walla su ana kadar her macta hatalı yada hatasız surekli gol yedi yani haksızlık falan degil |
ömrumden 5 sene gitti resmen ya ankaraspor gibi takımı zor yendik olacak gibi birseydegil bu nasıl olacak bilmiyorum artık takıma hele hocaya guvenim kalmadı |
forum çalkalanıyo yine yeneriz mutsuz yeniliriz mutsuz..nolcak bu forum milletinn hali |
yaa ne zaman tamam bu maçı rahatla izleyecegim desem hep zorla alıyoruz yaaa yeter artık !!!!!!!!!!! |
Geçmişten ders çıkarmak diye bir şey bizde yok? Runje ile dalda geçildi ve tarafatar yüzünden adam gitti; ama biz geçen sene 2. olduysak Runje'nin payı çok büyük. Kaç maçta bizi ipten aldı. Rüştü ve Hakan da düşüş varsa bunda onları çalıştıranlarında mı günahı yok. Sadece kaleciler hata yaptı, gol yiyor diye ıslıklanırsa; kaleci kalmaz.... Hele karlı havalarda. yapılan oyuncu değişikleri ile rakibe avantaj sağlanıyor, oyunun kontrolü rakibe veriliyor. Kötü hava ve saha şartlarında faturanın kaleciye kesilmesi kadar futbol cahilliği yoktur. Bir kere daha söylüyorum Beşiktaş taraftarına Rüştü'yü ıslıklamak yakışmadı. Ki Rüştü gerek kişiliği gerekde geçmiş başarıları ile örnek bir karakter. Rüştüyü küstürmek Beşiktaş a ne kazandıracak? Türkiye de yerli statüsünde Beşiktaş'ın kalesini koruyabilecek kalecileri sayabilirmisiniz? Rüştü ve Hakan Türkiyenin en yetenekli 2 kalecidir. Beşiktaş için birer değerdirler. Bir grup futbol fanatiği kendilerini tatmin edecek diye onları kaybetmek Beşiktaş'a ve Türk futboluna ihanettir. |
Arkadaslar mac 2-2 olduktan sonra neden cisse cıkıp yerine kas girdi cisse sakatlandıda mı cıktı ama sakatlansa bile ibrahim kas gol atacak degilya onu alıyoruz bu birincisi . İkincisi ise Batuhanı sokup aydını cıkarmak nasıl bir mantık aydın cıkarsa kim orta yapacak da batuahn gol atacak buda ikincisi bence hocamız bu macta sınıfta kalmıstır gelecek için pek umitli degilim |
Valla bende anlamadım neden ıslıklandı herhalde ezik oldugu için |
maç tamamen kenar yönetim hatası yüzünden gidiyordu, ne akla hizmet nobre yi oyundan alıp koşmayan mücadele etmeyen Ricardinho yu oyuna almak tam bir faciaydı Ankara nobre çıktıkdan sonra daha fazla gelmeye başladı |
Galip geldik... Sevinen var mi??? Evet kaza bela derken galip geldik. Hava ve saha berbatti kabul. Takimimiizin sistemi ne?? yani besiktasimizin iyi oynadigi taktik teknik hangisi SISIRME toplar haricinde tek bir organize atak yapabildik mi?? Kaleye yurk hoplatan bir sut cekebildik mi?? Ankaraspor gibi varlik bile gosteremeyen bir takimdan da 2 gol yemeyi basardik attigimiz gollerde zaten full kismet goller... Seyircimizin daha macin 70 lerinde maci kazanmisiz gibi CINCONlarla ugrasmasina ne diyeceksiniz merak ediyorum??? Beyler hayal kurmayalim bu sistemsizlikle ne sampiyon olmasi yaa kac mac oldu sadece SISIRIYORUZ!!!! Bu futbolla umarim derbilerde hezimete ugramayiz... :thumpdown: |
gerçekten düşündürücü bir maçtı umarım gereken dersler alınır... |
Alıntı:
türkiyede ve dünyada böyledir ıslıklanması cünkü bir kaleci bir macın sonucu cok büyük etki yapar onda dolayı ıslıklanması normel bence hele birde türkiye olunca cook normel bendece |
evet bugun mactan geldim girdim simdi nete .. İYİ GÜN taraftarları yine maca gelmemişti soguk fln filan ayagına .. hani ben yorum yazınca diyorlardı ya sizi yendigimz macta göremiyorz o zmn "geliyorz" sampiyonz fln diosnz diyorlardı bana bugun 3-2 macı kazandık biri bana ertugrulu savunsun hadi .. 2-0 önde oldugumz macı 90+2 de rakibe carparak attıgımız golle kazanıyorz o rakibe carpmasa gol olmasa puan farkı 7 olacak ve sampiyonluk elden gidecekti .. besiktas iste bu durumlara kadar düstü .. 2-0 önde oldugu macı 10dk kaybedicek kadar .. 2nci gol geldiginde bi süre iyi top oynadılar ama ne zmn a kadar nobreyi cıkarp yerine ayakta duramayan rico yu alana kadar bu nasıl bir mantıktır ztn .. mac 2-2 oluncada kurtarıcı batuhan oyuna girior defansa adam alıp gökhan zanı forvete yolluyor .. spiker mac sonu sordu ertugrula nobreyi neden cıkardınız cvp ı öyle gerekiyordu .. allah herkese akıl fikir versin http://besiktasforum.net/forum/image...ser_online.gif http://besiktasforum.net/forum/image...reputation.gif http://besiktasforum.net/forum/image...ons/report.gif http://besiktasforum.net/forum/image...c/progress.gif |
rahat ızLemek ıstıoruz artık macLarı...kasıLınca hıc sarmıo... |
ben artık Ertuğrul Sağlam ın taktik bilgisiden şüphe etmeye başladım nerde sezon başı dedikleri nerde suan takıma oynattığı oyun ben iyice umudu kestim nedir bu ya şöyle rahatca bir maç izleyemez olduk |
ANKARASPOR 11 MACTA DEPLASMANDA 1 GALİBİYET 3 BERABERLİK 7 YENİLGİSİ VARDI BİZDEN NEREDEYSE BİZDEN BİR PUAN ALCAKLARDI .. deplasmanda herkes ankarayı yenmiş biz sampiyonluga oynayan besiktas galibiyeti şans eseri alıyorz yazık günah yaaa .. FENERBAHCE BU TAKIMA 4 TANE ATMIS EVİNDE |
çekirge bir zıplar, iki zıplar, üç zıplar, dört zıplar...... |
Alıntı:
cekirge kayseride 1 zıplar 2 zıplar 3 zıplar yapıodu geriden gelip mac alma konusunda ama cvp ı verdler biz kasımpasa diski antep degiliz die |
sonuc guzel saha kotu ama guzel oynadık...bıraz duraksadık sonra 2-2 oldu ama erken yoparlandık......3 puan bızım sampıonda bızız kımse panık yapmasn:tee: ne fener ne cımbom bu sene sensın sampıon kartalım:congrats: |
Büyük Hocamız(!) yine rico'yu oyuna sokup,Delgado ile oynama fantezisini yapınca takımın orta sahası oyundan düştü,sezon başından beri yediğimiz 30 kusur golün bir başka benzerini yine yedik.Gerçi Ertuğrul ne yapsın(!).:bawling: Takım kötü,seyircide kötüydü.Ankara Bastırıyor,gol geliyorum diyor,seyirci kopmuş dattiri dat da la meşgul. Böyle futbolla Gayse darmadağan eder bizi şimdiden uyarıyorum. De Nigris tekmeye kafa uzatıp 2.golü attı bizim futbolcular:dancing2: biraz örnek alsınlar. |
Bu maç söyelenbilinecek çok şey var ama özetlen bu hakemlerle bu kaleci ve defans hele hele İ.Üzülmez ile işimiz çok yaş.! |
Alıntı:
Merak etme maç bitiminde gönlünü aldık rüştünün :) |
Alıntı:
5 ci zıplamada da ayagı kırılır zıplayamaz :D |
1-0 dan sonra seyretmedım rahat yenerız dıye ablam bagırdı tüh diye baktm 2-2 olmus en sondada abimin gollll diye bagırısını duydum zorda olsa son dakıkada gelen glle yenmek güzeldi |
ne Tigana döneminde nede Eğtuğrul Sağlam döneminde rahatlıkla izlediğim maç hatırlayamıyorum bile bizede yazık günah yaa her hafta aynı senaryo ... |
Türkiye`de Saat: 20:34 . |