![]() |
valla hoca sınıfta kaldı |
nobrenin cıkması büyük hata topu ilerde tutan oyuncuyu almak savaşan mücadeleci oyuncuyu almaaak hele bu havada intihar demektir |
Alıntı:
Nokta....! |
Kazanmamız çok önemliydi gerçekten.Olası bir puan kaybında şampiyonluktan kopabilirdik,yine havlu atabilirdik.Bu yüzden telafisi olmayan bir maçtı bana göre...Bu maçı ne yapıp edip almamız sevindirici ama maçı bu hale getirmek gerçekten üzücü.2-0 önde olan bir takım bunları yapmamalıydı.Bunda ertuğlul hocanın da payı olabilir tabii.Ama oyuncular yine bireysel hataları çok yapıyorlar.Her maç sonrası özür diliyorlar ama haftaya tekrar aynısını yapıyorlar.Bu nasıl iştir anlamak mümkün değil.Ertuğlul hocanın oyuncu değişiklikleri yanlış olabilir ama bireysel hatalarada çözüm bulamaz.Bunları oyuncuların düzeltmesi lazım ama maalesef bunun için çalışmıyorlar.Yönetimin tek iyi yaptığı bir şey var.Oyunculara konuşma yasağı getirmiş gs maçına kadar.Bu çok iyi olmuş.En azından çıkıp çıkıp özür dileyemicekler artık.Dileselerde öbür hafta aynı hatayı yapıyorlar zaten.Ama keşke kendilerinede konuşma yasağı getirseler... |
yendik yendik oLeYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY |
bu Türkiye futbolu genel olarak yan top hatalarını ne zaman bitirecek yaa Milli Takım olsun Türk takımları olsun hep aynı hatalar yan top hataları neden baska ülkelerde olmuyordu Türkiyede oluyor cok ilginç |
abicim rüştüyü ne diye ıslıklıyoruz ayıp deyilmi madem bu takımda istemiyoruz o zaman hep ıslıklayalım bence bu bize yakışmadı gol yiyince ıslıkla kurtarınca alkışla nerede kaldı bizim ağırlığımız.Yakışmaz beyler bize bu yakışmaz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
nasıl iyi top çıkardı yaa. 3 top geldi ikisi kalede zaten |
Alıntı:
neyse ne söylenebilirki sevinemedim toramanın golüne o kadar kızdımki |
2-0a kadar herşey güzeldi ama ertuğrul öle güzel hamleler yaptı ki ankaraspor gel bize gol at dedi nobre gibi adamı çıkardı sonra lgtvde nie çıkardı nobreyi diyince cevap verecek bişi bile bulamadı..sonra oyun 2-2 oldu şansa yine aldık maçı |
daha iyiyi olucaz diyoz ama daha da kötüye gidiyoruz farkında deiliz eski takım ruhunu istiyorum ben.. |
Alıntı:
yahu yuru git kardesim allahini seversen zorla dinden imandan cikarmayin adami adam her hafta hatali gol yiyor yencek golu yesin kardesim sacma sapan goller yemesin 30 metreden cekilen sut disinda ne kurtardi bugun onuda bi zahmet kurtarsin artik medyanin etmedigini birakmadigi hakan olsaydi bugun kalede asla bu durumlara gelmezdi mac bagirmiyor bile 2. golden once toramana adam birak der bisey der kucagina alacagi topu yumruklamaya calisiyor taraftar o an kim denk gelirse isliklayacakti zaten rustu denk geldi 10 dakika 2 0 giden maci dengede tutamiyorsa bi takim ertugrul ne yapsin nobreyi cikardi ricoyu aldi top tutsun oyunu yavaslatsin diye normal bi degisiklikti cisse sakatlaninca kasi aldi oyuna orta sahada kalsin top kessin diye mac 2 2 oluncada batuhani aldi nesi yanlis bu degisikligin |
Alıntı:
burda yatip kalkip ertugrulu elestirirken iyiya siz biz rustuye laf edincemi kotu ertugrul saglam rustunun verdigi hizmetin 100 katini verdi turk futboluna sen neden yatip kalkip elestiriyon hakaret ediyon kendinizle celiskiye dusmeyin rustu 34 yasinda 24 degil toramana birak diye bagiracak onu bile yapmiyor |
dakika 60 dan sonra taraftar birakti maci kafalarina gore makara yapmaya basladilar hicbir baski kurulmadi rakip uzerinde dakika 75 den sonra takim taraftara uydu onlarda birakti maci herkez ertugrulun yaptigi degisikliklere kotu diyor nesi kotu anlamadim ricoyu aldi oyuna orta sahada top saklasin top daha cok bizde kalsin diye cisse cikinca mecbur ibrahim kasi aldi (umarim cissenin durumu ciddi degildir besiktas orta sahasinin herseyi su anda) mac 2 2 ye gelince batuhani aldi yaptigi degisiklikler normaldi ama bu sezon 2 0 dan 3 tane mac ceviren takim mac icinde ben 2 0 dan 3 mac cevirdim bu sezon bu macida baskasi cevirebilir diye dusunup ona gore onlem almasi lazim ve sans malesef her yaptigimiz hata gol oluyor bukadarda olmaz artik sanssizlik gollerin biri olmasa ne biz bunlari konusuyorduk nede baska birsey hep beraber galibiyeti kutluyorduk NOT: 2 0 GIDEN MACI 10 DAKIKA DENGEDE TUTAMAYAN FUTBOLCULARIN SAHADA NE ERTUGRUL HOCAYA NEDE BASKASINA IHTIYACI OLUR 10 DAKIKA BIZ CIKSAK SAHAYA GOL YEMEYIZ |
valla biz burdayiz hocaninda arkasindayiz yaptigi hicbir degisiklikte yanlis degildi sizin alayiniz teknik drektorseniz buralarda bosuna eskimeyin en ucuz calisani 200 300 bin euro aliyordur gidin bi klup bulun kendinize nobre sabahtan aksama kadar calissa kossa ne olur oyunun son dakikalari ben antrenor degilimde her hoca 2 0 10 dakika kalmis ayni seyi yapar topu saklayacak topun daha cok besiktasta kalmasini saglayacak bir oyuncu alir bu oyuncuda ricoydu cisse mecbur degisti bunu anlayacak kadar kafa vardir sanirim sonra ilk basta taraftar sonrada futbolcular saldi maci sanki kazanmis gibi mac 2 2 oldu kimi alcakti hoca bi golcu almak zorundaydi batuhani aldi hoca nerden bilsin bizim futbolcularin 10 dakika maci 2 0 dengede tutamayacagini kaldiki hocaya bile gerek yok su forumdan bir 11 cikarsak biz bile dengede tutariz gol yemeyiz 10 dakika hele boyle gol asla yemeyiz ankaranin gollerden baska pozisyonu yok rustunun hatasidir tamamen bu mac kimse ertugrula hata bulmasin o golleri yersen hoca ne yapsin |
galatasaray bu takımın içinden geçecek umarım yanılırım ama zorrr |
once_biz_vardik1903 valla abicim yazacak bir şey bırakmamışsın ne diyim kelimesi kelimesine katılıyorum. |
bn maçtaydm herkez kafayı yedi valla atlayıp sahaya şu rüştüyü dövesim geldi zor tuttum kendimi yine ibrahimim sayesnde 3 puan aldk sevidnm ama bir an önce böyle 10 dkka içnde 2 gol yeme gibi salklıkları bırakmamız lazım yoksa şampiyonluğu UNUTALIM |
arkadaslar bu sahada kazandıgımız için mutlu olalım attıgımız ve yedigimiz goller zeminin azizligi nerdeyse... maçı izlerken hiç zevk almadım...görüş açısı yok gibi umarım bi daha böle maç izlemeyiz.. |
bnce rüştüye haksızlık ediosunz rüştü gayet iyiydi gollerde ise defansın hatası coktu hele ikinci golde i.toraman la bi oyuncu topu bıraksalar rüştü alıcaktı onlar birbirine girince rüştü topu yumrukladı ve de nıgrıse geldi ve gol.... bu arada gordon u cok begendm yani ilk macına göre cok iiiydi sevndm holoskoya nerdeyse o asist yaptı |
ya sevgili arkadaşlarım 3 dakikada kendi sahanda 2 gol yeme gib bi başarıyı nasıl gösteriyor bunlar anlayabilen varmı ?? Bu işin Sonu yok bu defansla hiç bir şey olmaz!!!!!!!! |
baska forumlarda ciddi sekilde ikinci gol ofsayt oldugu idda ediliyor!! Siz nasil düsünüyorsunuz?? |
ben dünkü macı aldıgımıza sewinemedim nereye kadar böle gitcek bu iş defans kurgusu oturmamıs gordon deil rio ferdinandda gelse bu kadro yapısı iile tabiri caizse denilen gibi kız gibi futbolla anca 3. bitiririz ligi kendimiz kandırmaya gerek yok tabiki isteriz sampionluk ama hayl gözüküo |
Alıntı:
|
kesinlikle rahat maç izlemek haram oldu bu sene. bu şansımız nereye kadar gidecek bakalım. korkuyorum bu gidişten... |
ya goller ard arda geldi bi an giyorum sandım sinirlerim tavan yaptı |
yorumsuz kalıcam .. |
yüreğimiz ağzımıza geldi ama aldık maçı. |
Yine beşiktaşıza yakışır bir futbol izledik her zamanki gibi sıkıntıya girerek.2-0 önde gidiyorsun ipleri iyice gevşettik o zmanda kim olsa atar...Yok kardeş bu bole olmaz böyle igderse galatasarayda yener bizi fenerde.. :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
epey zorlandık yönetimi kınıom ama yaaaaaaa |
Alıntı:
|
olay su ki rustu bızım kalecımız degıl adam yurekten fenerli bı kere....nobre yoksa batuhan oynayacak bu acık ve bellı ama neden batuhan nobrenın yerıne gırmedı....bu takım bu havada gerı cekılıp skor korunur mu ??? |
2-0 öndeyken kapanma olayı bence de yanlış... gene ofansif oynarsın rakip sana yüklenince 3 ü 4 ü bile atarsın... oyunun en zevkli yönü odur aslında rakip yüklenirken çok adamla kontraya çıkıp farkı bulmak... ama biz bu avantajı dezavantaja dönüştürebilecek bi takımız :S biz fark atmayı isteyen bi takım değiliz nedense... ertuğrul un yaptığı yanlıştır bence... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:30 . |