![]() |
ANKARASPOR 11 MACTA DEPLASMANDA 1 GALİBİYET 3 BERABERLİK 7 YENİLGİSİ VARDI BİZDEN NEREDEYSE BİZDEN BİR PUAN ALCAKLARDI .. deplasmanda herkes ankarayı yenmiş biz sampiyonluga oynayan besiktas galibiyeti şans eseri alıyorz yazık günah yaaa .. FENERBAHCE BU TAKIMA 4 TANE ATMIS EVİNDE |
çekirge bir zıplar, iki zıplar, üç zıplar, dört zıplar...... |
Alıntı:
cekirge kayseride 1 zıplar 2 zıplar 3 zıplar yapıodu geriden gelip mac alma konusunda ama cvp ı verdler biz kasımpasa diski antep degiliz die |
sonuc guzel saha kotu ama guzel oynadık...bıraz duraksadık sonra 2-2 oldu ama erken yoparlandık......3 puan bızım sampıonda bızız kımse panık yapmasn:tee: ne fener ne cımbom bu sene sensın sampıon kartalım:congrats: |
Büyük Hocamız(!) yine rico'yu oyuna sokup,Delgado ile oynama fantezisini yapınca takımın orta sahası oyundan düştü,sezon başından beri yediğimiz 30 kusur golün bir başka benzerini yine yedik.Gerçi Ertuğrul ne yapsın(!).:bawling: Takım kötü,seyircide kötüydü.Ankara Bastırıyor,gol geliyorum diyor,seyirci kopmuş dattiri dat da la meşgul. Böyle futbolla Gayse darmadağan eder bizi şimdiden uyarıyorum. De Nigris tekmeye kafa uzatıp 2.golü attı bizim futbolcular:dancing2: biraz örnek alsınlar. |
Bu maç söyelenbilinecek çok şey var ama özetlen bu hakemlerle bu kaleci ve defans hele hele İ.Üzülmez ile işimiz çok yaş.! |
Alıntı:
Merak etme maç bitiminde gönlünü aldık rüştünün :) |
Alıntı:
5 ci zıplamada da ayagı kırılır zıplayamaz :D |
1-0 dan sonra seyretmedım rahat yenerız dıye ablam bagırdı tüh diye baktm 2-2 olmus en sondada abimin gollll diye bagırısını duydum zorda olsa son dakıkada gelen glle yenmek güzeldi |
ne Tigana döneminde nede Eğtuğrul Sağlam döneminde rahatlıkla izlediğim maç hatırlayamıyorum bile bizede yazık günah yaa her hafta aynı senaryo ... |
Türkiye`de Saat: 10:09 . |