![]() |
once_biz_vardik1903 valla abicim yazacak bir şey bırakmamışsın ne diyim kelimesi kelimesine katılıyorum. |
bn maçtaydm herkez kafayı yedi valla atlayıp sahaya şu rüştüyü dövesim geldi zor tuttum kendimi yine ibrahimim sayesnde 3 puan aldk sevidnm ama bir an önce böyle 10 dkka içnde 2 gol yeme gibi salklıkları bırakmamız lazım yoksa şampiyonluğu UNUTALIM |
arkadaslar bu sahada kazandıgımız için mutlu olalım attıgımız ve yedigimiz goller zeminin azizligi nerdeyse... maçı izlerken hiç zevk almadım...görüş açısı yok gibi umarım bi daha böle maç izlemeyiz.. |
bnce rüştüye haksızlık ediosunz rüştü gayet iyiydi gollerde ise defansın hatası coktu hele ikinci golde i.toraman la bi oyuncu topu bıraksalar rüştü alıcaktı onlar birbirine girince rüştü topu yumrukladı ve de nıgrıse geldi ve gol.... bu arada gordon u cok begendm yani ilk macına göre cok iiiydi sevndm holoskoya nerdeyse o asist yaptı |
ya sevgili arkadaşlarım 3 dakikada kendi sahanda 2 gol yeme gib bi başarıyı nasıl gösteriyor bunlar anlayabilen varmı ?? Bu işin Sonu yok bu defansla hiç bir şey olmaz!!!!!!!! |
baska forumlarda ciddi sekilde ikinci gol ofsayt oldugu idda ediliyor!! Siz nasil düsünüyorsunuz?? |
ben dünkü macı aldıgımıza sewinemedim nereye kadar böle gitcek bu iş defans kurgusu oturmamıs gordon deil rio ferdinandda gelse bu kadro yapısı iile tabiri caizse denilen gibi kız gibi futbolla anca 3. bitiririz ligi kendimiz kandırmaya gerek yok tabiki isteriz sampionluk ama hayl gözüküo |
Alıntı:
|
kesinlikle rahat maç izlemek haram oldu bu sene. bu şansımız nereye kadar gidecek bakalım. korkuyorum bu gidişten... |
ya goller ard arda geldi bi an giyorum sandım sinirlerim tavan yaptı |
Türkiye`de Saat: 14:23 . |