![]() |
rezil rüsva ettin bizi başkan olmadı harbi olmadı çok fena küfürler etti noumayı elini donuna soktu diye gönderdik bu sayede bunu da NET küfürleri sayesinde gönderilmesi uygun olur |
Demirörene, Demirören,olduğu için değil,"BEŞİKTAŞ"Başkanı olduğu için saygı duymalıyız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
seni çok iyi anlıyorum ama unutmayalımki "öfkeyle kalkan zararla oturur" |
Alıntı:
bu taraftar elbet birgün patlicak carsının sivas macındaki protestosu demirorene 1 macla sınırlı kaldı ama devamı gelicek simdi bu sezon bi bitsinde herkes icini döktügü zmn bakalm napcak sayın "serefli" baskanımız |
ben bu teknik direktorun de yonetimin de artik hicbirsey yapamayacagina karar verdim.besiktas gibi bir takim sampiyonluga oynayan bir takim.kendi evinde 2-0 onde oldugu bir maci boyle sacma sapan goller yiyerek 2-2 yapiyorsa ve balik bir golle de 3-2 one geciyorsa.ve bu gole baskan sanki sampiyon olmus gibi seviniyorsa yaziklar olsun.su taraftara adam gibi mac ne zaman izlettirecekler.teknik direktorun sanki 2-0 da mac bitmis gibi tek golcun nobreyi sahadan aliyorsa mac 2-2 olunca artik saskinligindan batuhani sokuyorsa madem forvet sokacaktin nobreyi niye cikardin be kardesim.stajer teknik direktor musun.nesin.futbolu besiktasta mi ogrenmeye geldin buraya.mac 2-2 oldu bogazim dugumlendi uzuntuden.o havada buz gibi esen ruzgarda maci izleyip de bunlara sahit olmak attigimiz gole bile sevinenememek.nedir bu taraftarin cektigi.kalede rustu fener ajani sanki.mac basina 2 gol ortalamasiyla oynuyor.gercekten biktik artik.ilerisi icin bir umit verin bir isik verin bizlere.... |
Olay kopmus gidiyor arkadaslar, bune böyle yaw Simdi Samet kardes, iyisi de kötüsü de bizim. Neden burda ciak ciak bagiriyorsun. Tamam hatalidir ama o gercek bir Besiktasli. Yani yeter. Burdan herkeze benden sitem. O BIZIM BASKANIMIZ, iyi de olsa kötü e olsa yeni bir Baskanimiz olana kadar ona SAYGI DUYULACAK, eger biz Besiktasliyiz diyorsaniz tabiiii Ayrica, Demirören Baskan, bu takimi SAMPIYON yapmadan gitmez, kimse ümitlenmesin. ;) |
Alıntı:
besiktas baskanını savunanın besiktaslıgından süphe ederim |
ne dersek diyelim boş adam kazık çaktı 40 trilyon hemde nerde gidiyo keşke gitse ama imkansız gitmezz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Atalarımızı nedemişler önce igneyi kendine batır cuvaldızı baskasına sen baskalarının Beşiktaşlılıgından süphe etcegine kendine bakcaksın önce ne Ertugrul Sağlamı ne yönetimi nede başkanımızı begeniyorsun hep kırıcısın amacın ne tecrübeli teknik direktör gelsin diyorsun Demirören istifa etsin diyorsun peki bunlar Bjk' ı ileriyemi götüreck tabiki hayır geriye götürcek yeniden yapılanma yeni teknik direktör olusum , tabiki iyide olabilir ama böyle şeyler herzaman risktir bu yüzden yapıcı olmamız ve taraftar olarak haddimizi bilmemiz lazım !!! |
wıdeonun dewamını ızlemeden yorum yapmayın..sonuna kesık atmıslar...bu kesıgı atan basını elestrn bea...basın ıstedıını yapıo walla ıstedıı gıbı yonlendırıo konuyu....bolucu olmaya calısıo....kufur ederse eder sızemı sorcak....kufur etsede sonunda o yonde yonetm war zaten o kısıye sarılıo:dancing: |
Alıntı:
|
Alıntı:
hmmm Süleyman Seba gibi tapılcak ve onun zamanında Şerefli yılları daha sonraları ünlü futbolcular getirtmiyor cok para harcamıyor diye istifasını isteyen kişiler kimlerdi acaba ?? arkadaşlar basımıza ne geliyosa hep sabırsızlıktan , yapıcı degilde kırıcı olmaktan , bir bütün olamamaktan geliyor malesef ... |
Alıntı:
ewt sebayı istifaya cagırarak büyük bir hata yapan besiktas taraftarıdır .. ki onlarda ztn hatanın farkında .. ama öle bir baskan bir daha hiç gelmez disiplinli saygılı namuslu serefli tam bir besiktaslı .. simdi ise besiktasa küskünlügünü dile getiriyor yazık .. sabır güzel bir seydir tabiki dogru yerde ve zmnda |
Alıntı:
böyşe birseyi bütün Bjk taraftarına yıkmanı kabullenemem ... Sordugum sorumun cevabını dogru birsekilde ben cevaplıyım bari senın gibi sabırsız arkadaslarımızdan kaynaklandı malesef , simdide malesef aynı senaryolar dönüyor gene film şeridi gibi |
Alıntı:
carsı grubu diyelim .. hala sabırdan bahsediyorsun sabır yeri ve zmnında yapıldıgında dogrudur kardesim .. emin ol sabır bu yönetimle yapılacak en son seydir |
Alıntı:
|
Alıntı:
ewt carsı grubudur :s .. hatta tezuhurat "ahmet dursun seba gitsin" diyeydi .. nese kötü üzücü bir hataydı .. yönetim kötü hatta cok cok kötü onun icin sabredilmesi zarar saglar 5 yıl oldu düsün yani .. yeni yönetim takım acısından olusumu degistirmez .. bence olumlu birsey yapılms olr hayırlısı artık |
bi taraftar kufur etti sanirim demir orene oyle bi durum olmus |
Alıntı:
ewet |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok ben stadtan böyle birseyi görmedim ztn .. 90dk boyunca aklıma besiktasın hataları kaldı bunuda ilk konustuk ztn ..ama ewe geldigimde videoları izledigimde besiktas baskanının küfürünü görünce sasırdım konuyu acmamda mantıklı ztn .. |
banada orda bulunan bi kişiye etti gibi geldi ama önemli deil kime ettiği bjjk başkanı bu durumlara düşmemeli.. |
bu kritik durumlarda heyecana gelmek normal bence küfür etmedi ama etsede normal karşılamak lazm |
orda küfür edilmedi bilmeden medyadan duydugunuz kolpa haberlerle konusmayın lütfen orda 2 -2 oldugunda bi abimiz sadece sözle sataştı başka birşey olmadı Yeterrrrrrrr yıldırım demirörenn Yeterrrrrrrr |
Başkan o kadar para döktü istediği gibi sevinir ayrıca ne olursa olsun Beşiktaş'ın başkanına kimse küfür edemez etmemelli . |
yaw kardesim ne küfürü ya , bazilari feci küfür diyo , el kol hareketi bi mimik bide agzi oynadi sonrada feci küfür diyosunuz , sanki duyuluyoda ... lütfen arkadaslar hemen abartmiyalim ... |
ben de demirören e karsi yim ama gole sevinmesi gayet dogal degil mi? belki sampiyonluk gidiyordu. yapti ne hatalar var takan yok ama gole sevindi diye adami darmadagan ettiniz be...bu ne bicim is? |
Alıntı:
gole sevindi diye degil sevinsin garibim sanki sampiynlar ligi kupasını aldık küme düsmeye oynayan ankaraya gol attık sevinio nese orasına bisi diyen yok ztn .. adamın küfür etmesini söylüyorz biz besktas baskanıysan adam olcaksın |
ya başkana kızacağınıza maç 2-0ken saçma değişikliklerle 2-2ye getiren teknik direktörünüze kızın demiröreni ne duruma getirdi bu maçta puan kaybı olsaydı demirören bu sinirle teknik kadroyu gönderirdi heralde:D |
bir Beşiktaş başkanına yakışmayan hareketler , zaten kendisini ne derece sevmediğimi bilirsiniz ama Demirören tribün Beşiktaşlısı'dr diyorum. çocukluğundan beri futbolun içinde , bazıları gibi futbolu 60'ından sonra öğrenmiş biri değil , dolayısıyla da duygularına gem vuramıyor , bizim de yapacak birşeyimiz yok. küfür çok çirkin zateb söylemeye gerek yok. |
tüpçü işte! |
Alıntı:
|
Taraftar oldu diye başkana ve futbolcuya küfür edecek diye bir şey yok. basket maçına taraftar gelmiyor diye basketbol oyuncuları taraftara küfretse ne dersiniz? sapla samanı karıştırmayalım. orada ki bir insan müsveddesi başkana küfür etmiş. başkan duygusaldır. sövmüşse hata etmiş. ama bazı arkadaşlar dünydada ilk küfrü başkandan duymuş gibi davranıyor. |
Alıntı:
|
ettiyse büyük hata yapmış ama duymadm bn oraya yakın oturuyodm sadece aşırı derecede sevindi |
daha nelerini görcez acaba bu adam beşiktaşlı tamam laf yok ama gerçekten yöneticilik kabiliyeti yok cocuk gibi hangi başkan böyle zıplıyor çakıyor sanki belediye spor başkanı onalr bile çak dostum attık golü ne oldu kurudunuz kaldınız gibi diyaloglar yapmıyordur yani ki bu dahada ağır konuştu yazık gerçekten cok yazık beşiktaş başkanının yaptıgı hareketlere bkın ya |
Türkiye`de Saat: 14:05 . |