![]() |
Demiroren'in gol sevinci ve küfür etmesi Kupayı elinden aldığı takımla aynı uçakta yolculuk eden takımının uçakta kupa sevinci yaşamasına izin vermeyen başkandan galibiyet golüne taraftar gibi sevinen başkana... bazı arkadaşlara normal gelebilir... benim takıldığım nokta şu: Yıldırım Demirören bugün ibrahim toramanın golüne sevinirken neler söyledi ? senin Beşiktaş başkanı olmandan utanıyorum Yıldırım Demirören... sen koca çınar Beşiktaş'ın bütün değerlerini yakıp yıkan yozlaştıran yegane insansın.. bunu da gördük..Yıldırım Demirören gol sevinci sırasında KÜFRETTİ.. ANTİ DEMİROREN Bİ TARAFTARA DÖNÜP 90+2 DEKİ GOL SEVİNCİNDE KÜFÜR ETTİ .. BÖYLE BİR BASKANIMIZ OLDUGUNDAN UTANIYORUM DEFOL GİT ARTIKK !!!! burdan izleyebilirsiniz arkadaslar Ligtv.com.tr - VideoHaber - Demirören çılgına döndü! |
fecı kufur ettı arkadaslar |
banada kufur ettı gıbı geLdi:( |
evet kendisine yakıştıramadım |
HEMDE NASIL KÜFÜR ETTİ .. :@ SİMDİ BASKANI SAVUNANLAR HALA SAVUNCAKMI ACABA .. BEN DEMİRORENE "SEREFLİ" DEDİGİM İCİN CEZA ALDIM HAKETMİYORMU ACABA !!! YAZIK GÜNAH ALLAH BİZE DEMİRORENSİZ GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN |
Arkadaşım kusura bakma ama orda otran yoneticiler vardı işaret etiği yerde hem orada küfür etmiyor lğtfen konuları dikkatli açalım.İşaret etiği kişi de yanına geldi o bolumu almamışlar tv de gosterdi işaret eden kişi yanına geldi sarıldılar .. |
Alıntı:
|
sadece demirören degıl arkadaslar |
Alıntı:
Ben hep eleştririm başkanı ama burda ole bişi yok arkadaşım işaret etiği yerde yoneticiler vardı videonun devamı yok ama tv deki gotuntulerde var .. konuyu saptrıyorsun arkadaşım bence |
Taraftara etmedi bence ..ne alaka |
Alıntı:
gol oldugu sırada ananı yapim beeee diye seviniyor sonrada işaretle ..... koyim diyor rahat ol ;) arkadasım bu arada iyi diyenler savunanlarda var mrk etme |
demirören taraftara kızacağına kendisi yapması gerekeni yapsın önce.her maç kafayı yiyoruz.... yazık gerçekten!!! |
bir başkan olsa bile 90+ larda galibiyet golu geldikten sonra taraftar gibi sevinmesinde ne gibi bir gariplik var anlayamadım ?? .. bariz küfür etti ama taraftara küfür ettiğini sanmıyorum |
ya ankarayı yendigimize neden seviniyorki bence bu futboldan utanması lazım bu kadar kotu ve zorla yendik ankarayı ben pek sevinmiyor ve sonumuzu hayırlı gormuyorum |
Alıntı:
eger besiktas baskanıysan küfür edemessin kameralar cekiyor .. ama eger taraftarsan ederim diosan git kapalıya orda yap işini ama nerde onda öle sey .. numaralı alta yönelik el haraketiyle yaptı küfürü büyük ihtml anti demirorenci birine |
Alıntı:
|
Arkadaşlar bu goruntunun devamı yok ama tv de var işaret etiği yerden biri geldi bu videonun devamı yok ayrıca işaret etiği yerde taraftar yoktu yoneticiler var |
Alıntı:
kardesim işaret ettigi yerden biri gelir ama o baska arkadasıdır .. alt tarafa dogru sinirle ve küfürle bakıp işaret ediyor .. sonucta bir baskan kameraların önünde küfredemez yakısmaz unutanılacak sey .. taraftar olmak istiyosa bagırıp zıplmk küfür etmek taraftarların arasına girsin |
Alıntı:
küfür etmesine lafım yok kim olursa olsun yakışmaz ama sonuçta futbolcularda teknik direktörlerde edebiliyorlar o yüzden şasırılcak bir durum degil ama başkanın taraftar gibi sevinmesi olmaz olayı ne alaka baskanda bir insan robot degil sevinecek tabi oturup öyle baksa aslında o zaman ters olurdu ... |
Alıntı:
sevinmesine kimse bisi demiyor ztn küfretmesine diyor .. baskan dedigin saygılı olur küfretmez .. futbolcu eder sahada oynuyor gerginlik fln filan itiş kakış baskanla futbolcu bir tutulurmu hiç |
Alıntı:
Arkadaşım orada arkadaşımın babası var numaralıdan adam şu an yanımda ve işaret eden kişi yoneticiymiş işaret etiği taraftan gelmişler işaret edilen yerde de sevinenler var .. |
Alıntı:
öleyse ne diyeyim dorudur ben sadece alt tarafa bakarak yaptıgını biliyorm .. işaret ettigi tanıdgı olsada bi baskan küfür edemez |
Alıntı:
|
Bir başkan gole böyle sevinemez.Hiç görmedim,duymadım...Bizimki başkan değil sanki bir taraftar gibi.Yani yabancılardan biri gelirse bizim maçı izlemeye sayın! demiröreni başkan değil de amigo falan sanır.Eğer gole sevineceksede gitsin kapalıya.Çarşıyla coşar hem!..Böylesine önemli bir galibiyetten sonra bunları konuşmak gerçekten üzücü ama bizi bunları konuşmaya mecbur eden utanmalı... |
artık öyle bi hale geldik ki ankaraspor maçında attığımız gole bile seviniyoruz... tabi ki yönetimde sevinecek ama bence taraftarlara eziyet dolu bi maç seyrettirmektense acilen bişeyler yapmalı... |
ya hanıgmız kufur etmıyoruzkı soruyorum sıze bız edende ıyı hoşta başkalrı edıncemı kötu sız hıçmı hayaıtınz boyunca kufur etmedınız ayıp oluyor o anlık olan bırşey bız taraflarlarrında küfürlerı sayesınde başiktaş azmı ceza ödedı önce ığneyı kendımıze batıralım lutfen |
valla ben onu bilmem küfür etti etmedi ama suna yorumu beyendim alıntı yaptım koydum ligtvden aslında baskanımızın içindeki beşiktaş sevgisi yuzunden bu kadar sevincini belli etti.hemde takım ,en zor maçlarından birini oynuyordu.bence biraz anlayışlı gormemiz lazım. |
yazık günah yaaa yakısıyormu besiktas baskanına ayıp bee |
ben küfür den çok sevinmesine şaşkınım ya adam san ki bana şanpyonlar liginin kupasını almış da seviniyo ya yaptığımız takım küme düşecek zar zor yendik bukadar olmaz başkan dediğin ağır olur oturması ile kalkması ile gelde serdar bilgiliyi arama yazık ya başka söylenecek söz yok bu adama |
arkadaşlar kol kırılır yeniiçerdıde kalırmış duymadınızmı etmış artık olan la ölmuşe çara yok sahıp çıkmalıyız öyle bız edbıyat yaparken dıger takımlar herşeyde sahıp çıkıyorlar tek bız eleştırıyoruz olamz bazıu şeylerı görmezden dfe glememız lazım O ORTAK AMACIMIZ BAŞİKTAŞ |
Alıntı:
demirorene sahip cıkmakmı ? ölücegimi bilsem öyle birsey yapmam .. |
ben küfür den çok sevinmesine şaşkınım ya adam sanki bana şanpyonlar liginin kupasını almış da seviniyo ya yaptığımız takım küme düşecek zar zor yendik bu kadar olmaz başkan dediğin ağır olur oturması ile kalkması ile gelde serdar bilgiliyi arama yazık ya başka söylenecek söz yok bu adama |
bir a z da adama hak verin adm cebinden o kadar para harcamış ne için :sırf Fanatiği olduğu takım için bırakında doya doya sevinsin içini boşaltsın... |
küfür etmek kimseye yakışmaz genelleme yaparsak ancak hangimiz bir maç izledigimiz zaman veya tribünde küfür etmemisizdirki böyle şeyler gayet normal tabiki sonucta bir başkan hal ve hareketlerine dikkat etmesi lazım ancak biz Bjk taraftarları içimizde bunları sorun olarak gösterirsek diger ezik takımların taraftarları neler söylerler artık ... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar vip te olan bir arakadşaıma sordum ve şöyle dbir cevap verdi yorumu sizebırakıuyorum. "Emrecim benim de arkam dönüktü ama arkadaşım olayı görmüş. Bir adam başkana el hareketleriyle ve küfürle zannedersem protesto etmiş.Başkan da stadın korumalarına dövdürmüş yani adamın üzerine salmış." |
küfür ettiysede ağzına sağlık kim verecek lan beşiktaşa 40 milyonu dolduk artık bütün beşiktaşlılar ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ |
Alıntı:
|
Kime ettiğini bilmem ama küfür ettiği kesin.! Onu da geçtik koskoca kulüp başkanının sevincine bakın sanki adam şampiyonlar ligi finalini kazandı da seviniyor.! Valla yazıklar olsun ne diyiim.!? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:03 . |