![]() |
Alıntı:
demirorene sahip cıkmakmı ? ölücegimi bilsem öyle birsey yapmam .. |
ben küfür den çok sevinmesine şaşkınım ya adam sanki bana şanpyonlar liginin kupasını almış da seviniyo ya yaptığımız takım küme düşecek zar zor yendik bu kadar olmaz başkan dediğin ağır olur oturması ile kalkması ile gelde serdar bilgiliyi arama yazık ya başka söylenecek söz yok bu adama |
bir a z da adama hak verin adm cebinden o kadar para harcamış ne için :sırf Fanatiği olduğu takım için bırakında doya doya sevinsin içini boşaltsın... |
küfür etmek kimseye yakışmaz genelleme yaparsak ancak hangimiz bir maç izledigimiz zaman veya tribünde küfür etmemisizdirki böyle şeyler gayet normal tabiki sonucta bir başkan hal ve hareketlerine dikkat etmesi lazım ancak biz Bjk taraftarları içimizde bunları sorun olarak gösterirsek diger ezik takımların taraftarları neler söylerler artık ... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar vip te olan bir arakadşaıma sordum ve şöyle dbir cevap verdi yorumu sizebırakıuyorum. "Emrecim benim de arkam dönüktü ama arkadaşım olayı görmüş. Bir adam başkana el hareketleriyle ve küfürle zannedersem protesto etmiş.Başkan da stadın korumalarına dövdürmüş yani adamın üzerine salmış." |
küfür ettiysede ağzına sağlık kim verecek lan beşiktaşa 40 milyonu dolduk artık bütün beşiktaşlılar ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ |
Alıntı:
|
Kime ettiğini bilmem ama küfür ettiği kesin.! Onu da geçtik koskoca kulüp başkanının sevincine bakın sanki adam şampiyonlar ligi finalini kazandı da seviniyor.! Valla yazıklar olsun ne diyiim.!? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:44 . |