![]() |
rezil rüsva ettin bizi başkan olmadı harbi olmadı çok fena küfürler etti noumayı elini donuna soktu diye gönderdik bu sayede bunu da NET küfürleri sayesinde gönderilmesi uygun olur |
Demirörene, Demirören,olduğu için değil,"BEŞİKTAŞ"Başkanı olduğu için saygı duymalıyız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
seni çok iyi anlıyorum ama unutmayalımki "öfkeyle kalkan zararla oturur" |
Alıntı:
bu taraftar elbet birgün patlicak carsının sivas macındaki protestosu demirorene 1 macla sınırlı kaldı ama devamı gelicek simdi bu sezon bi bitsinde herkes icini döktügü zmn bakalm napcak sayın "serefli" baskanımız |
ben bu teknik direktorun de yonetimin de artik hicbirsey yapamayacagina karar verdim.besiktas gibi bir takim sampiyonluga oynayan bir takim.kendi evinde 2-0 onde oldugu bir maci boyle sacma sapan goller yiyerek 2-2 yapiyorsa ve balik bir golle de 3-2 one geciyorsa.ve bu gole baskan sanki sampiyon olmus gibi seviniyorsa yaziklar olsun.su taraftara adam gibi mac ne zaman izlettirecekler.teknik direktorun sanki 2-0 da mac bitmis gibi tek golcun nobreyi sahadan aliyorsa mac 2-2 olunca artik saskinligindan batuhani sokuyorsa madem forvet sokacaktin nobreyi niye cikardin be kardesim.stajer teknik direktor musun.nesin.futbolu besiktasta mi ogrenmeye geldin buraya.mac 2-2 oldu bogazim dugumlendi uzuntuden.o havada buz gibi esen ruzgarda maci izleyip de bunlara sahit olmak attigimiz gole bile sevinenememek.nedir bu taraftarin cektigi.kalede rustu fener ajani sanki.mac basina 2 gol ortalamasiyla oynuyor.gercekten biktik artik.ilerisi icin bir umit verin bir isik verin bizlere.... |
Olay kopmus gidiyor arkadaslar, bune böyle yaw Simdi Samet kardes, iyisi de kötüsü de bizim. Neden burda ciak ciak bagiriyorsun. Tamam hatalidir ama o gercek bir Besiktasli. Yani yeter. Burdan herkeze benden sitem. O BIZIM BASKANIMIZ, iyi de olsa kötü e olsa yeni bir Baskanimiz olana kadar ona SAYGI DUYULACAK, eger biz Besiktasliyiz diyorsaniz tabiiii Ayrica, Demirören Baskan, bu takimi SAMPIYON yapmadan gitmez, kimse ümitlenmesin. ;) |
Alıntı:
besiktas baskanını savunanın besiktaslıgından süphe ederim |
ne dersek diyelim boş adam kazık çaktı 40 trilyon hemde nerde gidiyo keşke gitse ama imkansız gitmezz |
Türkiye`de Saat: 08:25 . |