vLKn_BjK | 17-02-2008 01:33 | Alıntı: samet1903´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 591507)
sonuna kadar katılıyorum ;) besiktas baskanını savunanın besiktaslıgından süphe ederim | ben savunuyorum ama Demirörenci degilim söledimde su anda BEŞİKTASIMIZIN baskanı sevmesen bile konumundan dolayı saygın olmak zorunda herkes haddini bilcek ben nasıl biliyorsam , bir Bjk taraftarıyım ve iyi günde kötü günde her zmn desteklemesini bilirim şu an böle kosullarda bile kırıcılıgın birsey getirmeyecegini oldukca iyi bildigimden yapıcı olmaya calısıyorum ...
Atalarımızı nedemişler önce igneyi kendine batır cuvaldızı baskasına sen baskalarının Beşiktaşlılıgından süphe etcegine kendine bakcaksın önce ne Ertugrul Sağlamı ne yönetimi nede başkanımızı begeniyorsun hep kırıcısın amacın ne tecrübeli teknik direktör gelsin diyorsun Demirören istifa etsin diyorsun peki bunlar Bjk' ı ileriyemi götüreck tabiki hayır geriye götürcek yeniden yapılanma yeni teknik direktör olusum , tabiki iyide olabilir ama böyle şeyler herzaman risktir bu yüzden yapıcı olmamız ve taraftar olarak haddimizi bilmemiz lazım !!! |