![]() |
ben de demirören e karsi yim ama gole sevinmesi gayet dogal degil mi? belki sampiyonluk gidiyordu. yapti ne hatalar var takan yok ama gole sevindi diye adami darmadagan ettiniz be...bu ne bicim is? |
Alıntı:
gole sevindi diye degil sevinsin garibim sanki sampiynlar ligi kupasını aldık küme düsmeye oynayan ankaraya gol attık sevinio nese orasına bisi diyen yok ztn .. adamın küfür etmesini söylüyorz biz besktas baskanıysan adam olcaksın |
ya başkana kızacağınıza maç 2-0ken saçma değişikliklerle 2-2ye getiren teknik direktörünüze kızın demiröreni ne duruma getirdi bu maçta puan kaybı olsaydı demirören bu sinirle teknik kadroyu gönderirdi heralde:D |
bir Beşiktaş başkanına yakışmayan hareketler , zaten kendisini ne derece sevmediğimi bilirsiniz ama Demirören tribün Beşiktaşlısı'dr diyorum. çocukluğundan beri futbolun içinde , bazıları gibi futbolu 60'ından sonra öğrenmiş biri değil , dolayısıyla da duygularına gem vuramıyor , bizim de yapacak birşeyimiz yok. küfür çok çirkin zateb söylemeye gerek yok. |
tüpçü işte! |
Alıntı:
|
Taraftar oldu diye başkana ve futbolcuya küfür edecek diye bir şey yok. basket maçına taraftar gelmiyor diye basketbol oyuncuları taraftara küfretse ne dersiniz? sapla samanı karıştırmayalım. orada ki bir insan müsveddesi başkana küfür etmiş. başkan duygusaldır. sövmüşse hata etmiş. ama bazı arkadaşlar dünydada ilk küfrü başkandan duymuş gibi davranıyor. |
Alıntı:
|
ettiyse büyük hata yapmış ama duymadm bn oraya yakın oturuyodm sadece aşırı derecede sevindi |
daha nelerini görcez acaba bu adam beşiktaşlı tamam laf yok ama gerçekten yöneticilik kabiliyeti yok cocuk gibi hangi başkan böyle zıplıyor çakıyor sanki belediye spor başkanı onalr bile çak dostum attık golü ne oldu kurudunuz kaldınız gibi diyaloglar yapmıyordur yani ki bu dahada ağır konuştu yazık gerçekten cok yazık beşiktaş başkanının yaptıgı hareketlere bkın ya |
Türkiye`de Saat: 01:06 . |